Kredki do brwi

Golden Rose Dream Eyebrow Pencil Kredka do brwi ze szczoteczką

Golden Rose Dream Eyebrow Pencil Kredka do Brwi 303
Golden Rose Dream Eyebrow Pencil Kredka do Brwi Ze Szczoteczką 309

Nasi użytkownicy zostawili 35 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 8 września 2024 o 15:13
    Nie polecam
    Kredka zakończona zakrętką ze szczoteczką, która u mnie nie sprawdza się do niczego. Kolor, który mam to 309 taki bardzo ciemny brąz. Kosmetyk ma dosyć twardą konsystencję i średnią pigmentację przez co dosyć topornie się rozprowadza. Sam rysik nie jest zbyt precyzyjny więc nie ma mowy o dorysowaniu pojedynczych włosków. Sprawdzi się za to jako wypełnienie brwi, aby były bardziej pełne. Wydajność jest bardzo dobra poza tym trwałość również zasługuje na uwagę. Dla mnie tak czy inaczej bez rewelacji. Nie polecam.
  • 10 listopada 2023 o 16:42
    Raz lubię a innym razem nienawidzę
    Kredkę kupiłam z lenistwa gdyż nie chciało mi się iść do Rossmana bo bliżej mam Drogerie Polskie praktycznie kilka kroków. Tam mój wybór padł na Golden Rose kredkę że szczoteczką, mam ją w odcieniu 302, jest to średni popielaty brąz, kolor idealnie spasował się z moim kolorem brwi. Grafit kredki jest dość gruby woskowy, średnio twardy i niezbyt mocno napigmentowany. Kredka nie dorysujemy pojedynczych włosków, bardziej służy do ujednolicenia koloru i prześwitów w brwiach. Kredka utrzymuje się na brwiach cały dzień, dobrze się blenduje. Niestety grafit kredki podczas ostrzenia często się wykrusza przez co spora część kredki się marnuje, miejscami ten grafit był pusty w środku, chyba, że mnie trafił się jakiś wadliwy egzemplarz. Raz podoba mi się efekt a raz nie bo jak przesadzimy z ilością to brwi wyglądają jakby były czymś oblepione. Szczoteczką na zatyczce jest bezużyteczna. Kredka starczyła mi na jakieś 2 miesiące codziennego użytkowania.
  • 24 września 2023 o 22:58
    Efekt średni
    Kredka do brwi jest ogolnie fajna, gdyz szczoteczka zawarta daje rade lecz sam środek kredki nie rozmazuje się dobrze nie ma krycia mocnego. Efekt nie jest sztos.cena jest nie wygorowana.
  • 24 września 2023 o 22:36
    Dobra
    Nie mam dużych wymagań jeśli chodzi o produkty tego typu - oceniam pozytywnie kredkę. Wypełniam nią kilkoma ruchami końcówki brwi, bez dorysowywania pojedynczych włosków, bo nie potrzebuję. Jest trwała, a efekt, który mi daje, całkowicie mnie zadowala. Bardzo słabo się temperuje, a rysik szybko traci ostrość, co jest irytujące. Szczoteczka jest w porządku, choć preferuję takie w typie mascar.
    Zalety:
    • Szczoteczka
    • Zadowalający efekt wypełnienia brwi
    Wady:
    • Beznadziejnie się ostrzy
    • Nie nadaje się do dorysowywania pojedynczych włosków
  • 5 czerwca 2023 o 11:00
    Dobry produkt
    Kredka jest cienka i poręczna, dzięki czemu idealnie leży w dłoni i umożliwia precyzyjne rysowanie brwi. Szczoteczka jest również bardzo przydatna, ponieważ umożliwia rozczesanie i ułożenie włosków brwi w naturalny sposób. Kolor kredki, który wybrałam to "brązowy", idealnie pasuje do mojego naturalnego odcienia brwi. Jednakże, zauważyłam, że pigmentacja jest nieco słaba. Musiałam kilkakrotnie przeciągać kredką po brwiach, aby uzyskać pożądany efekt. Pomimo tego, trwałość kredki była zaskakująco dobra. Wytrzymała cały dzień bez rozmazywania się czy blaknięcia. Jednak moim głównym zarzutem wobec tej kredki jest to, że po kilku użyciach szybko się zużywa. Musiałam ją naostrzyć po kilku aplikacjach, co jest nieco irytujące. Wydaje mi się, że produkt nie jest tak wydajny, jakbym tego oczekiwała.

Zobacz także inne Kredki do brwi