Wody perfumowane damskie

NOU Secret Blanc EDP

• 18 września 2019 o 8:40
    Ciekawe
    Zapach kupiony pod wpływem impulsu ;) Szczerze - nie żałuje! Jest w nim coś ciekawego, hipnotyzującego. Nie można porównać z żadnym innym. Kategoria? Hmm. Ciężko sprecyzować aczkolwiek nie mamy doczynienia z żadnym słodziakiem. Posiadam : (body deodorant 100ml) i jeśli chodzi o trwałość to jest ok +/- 5-6h. Bardzo się polubiliśmy z Secret Blanc :)
    Zalety:
    • zapach,
    • flakon,
  • 7 lipca 2019 o 14:05
    Moje ulubione perfumy
    Nawet nie pamiętam który to już flakon Nou spoczywa na mojej toaletce. Zaczęło się od zakupu wody perfumowanej, później trwalszej wersji zapachu- perfum. Absolutny hit, jeśli chodzi o moje zapachy. Na ciele utrzymuje się około 6- 7 godzin, na ubraniach - zależnie od rodzaju materiału cały kolejny dzień, lub do prania. Zapach idealny na każda porę roku lub dnia- nadaje się zarówno do pracy, jak i na imprezę. Jest lekki, kwiecisty, świeży, bardzo kobiecy. Ładnie pachnie latem, ładnie zimą. Naprawdę na każdą okazję. Zauważyłam także, że podoba się mężczyznom i zwraca ich uwagę- wiele razy słyszałam od nich, że bardzo ładnie pachnę ;)
    Zalety:
    • Piękny, delikatny kobiecy zapach
    • Trwałość na skórze/ubraniu
    Wady:
    • Nie posiada żadnych wad wg mnie :)
  • 2 lipca 2019 o 18:13
    Całkiem całkiem
    Używa od:próbka
    Gdy otworzyłam saszetkę, buchnął we mnie mocno skoncentrowany zapach alkoholu. Dopiero po kilku minutach po nałożeniu na rękę, byłam w stanie cokolwiek innego poczuć. Początkowo wyczuwałam mocno orientalny zapach białej herbaty z nutą słodkiego ananasa. W miarę noszenia zapach stawał się delikatniejszy i kwiatowy. Bardzo wyraźnie można było wyczuć peonię. Szkoda, że jak już zapach dojrzał, to stał się mniej intensywny. Wątpiłam czy zapach tak różnorodny pod względem nut zapachowym będzie w stanie wpasować się w moje gusta a tu jednak okazało się, że tak. Co do trwałości to określiłabym ją jako dobrą - 5,6 h na skórze, zaś na ubraniach jeszcze następnego dnia mogłam wyczuć delikatny zapach kwiatów.
    kamoni7
    15 września 2018 o 21:48
    Ciekawy zapach z charakterem
    Perfumy znajdują się w prostym i minimalistyczny flakonie, który nie przyciąga wzroku. Ale w tym przypadku liczy się zawartość, która jest piękna i interesująca. Gdy pierwszy raz je powąchałam, pierwszą moją myślą było to, że moją w sobie coś z męskich zapachów. Ale to złudzenie. Secret Blanc to bardzo kobiece i zmysłowe perfumy. Zapach dla kobiety, która wie czego chce od życia. Mocne, ale nie ciężkie. Świeże, ale nie energetyczne. Słodkie, ale nie ulepkowate. Idealnie wyważone. Na początku czuć świeże nuty cytrusowe, które mijają dość błyskawicznie. Teoretycznie po nich powinny pojawić się nuty kwiatowe. A tutaj zaskoczenie, ponieważ z zapachu wychodzą nuty trochę dymne, trochę kadzidlane, po których na koniec wyłania się bardzo delikatna, zwiewna i zmysłowa słodycz. Zapach ewoluuje i przechodzi kilka faz. Trwa to około cztery godziny. Po tym czasie znika że skóry. Na ubraniach trwa trochę dłużej. Secret Blanc to wieczór, może letni, a może zimowy, czarna sukienka i delikatna biżutera. Dla mnie to zapach interesujący, inny, ciekawy. Warty wypróbowania. Polecam.
  • 10 maja 2018 o 10:59
    Świetne na wiosnę i lato
    Perfumy idealne na wiosnę i lato, delikatne, lekkie i świeże, lekko cytrusowe. Bardzo mi się podobają. Polecam wypróbować je na sobie, psiknac się testerem i pochodzić w nich.
    W perfumerii

Zobacz także inne Wody perfumowane damskie