Lakiery hybrydowe

Makear Lakier hybrydowy

• 11 grudnia 2021 o 21:52
    FAJNY
    Zdecydowanie jest to fajny lakier hybrydowy. Miałam hybrydy różnych firm i to właśnie Makear bardzo mi się spodobał. Bardzo lubię takie lakiery jak ten za krycie, która ułatwia nakładanie produktu-wystarczą 2 pełne warstwy do uzyskania cudownego efektu, lakier jest gęsty, nie zalewa skórek. Lakier jest trwały, ma ten błysk który jest ważny. Chociaż wole inne kolory :)
    Zalety:
    • jakość, krycie
    Wady:
    • Wysoka cena
  • 22 kwietnia 2021 o 17:22
    Bardzo dobry
    Wykorzystał/a:kilka próbek
    Jeden z najlepszych. Ładnie kryje ,nie rozlewa się, jednym słowem - super. Polecam bardzo bogata paleta kolorów. Trwałość super bardzo fajna firma. Eleganckie opakowanie.
  • 12 stycznia 2017 o 17:13
    Polecam
    Bardzo dobrej jakośc lakier hybrydowy. Świetnie kryje, dobrze się rozprowadza. Jest bardzo odporny i trwały - u mnie spokojnie 3 - 4 tygodnie się utrzymuje. Nie mam tez problemu większego z jego zdejmowaniem. Polecam. Ja kupie pewnie jeszcze nie jeden kolorek od nich;)
  • 26 listopada 2016 o 16:37
    świetny lakier i kolor
    Zamówiłam ostatnio i zgadzam się z poprzedniczkami. Kolor piękny i głęboki, kryje bardzo dobrze. Lakier sam w sobie wydaje się bardzo dobrej jakości, nie pozostawia smug i trzyma się długo. Producent pisze ze do 5 tygodni wytrzyma, ale ja miałam na paznokciach 3 tygodnie i nie odprysnął ani odrobinę. Mam też inne ich kolory i zdecydowanie polecam MakeAr
  • 20 listopada 2016 o 20:50
    Ulubiona hybryda
    Zdecydowanie jest to moje małe odkrycie. Przetestowałam hybrydy różnych firm i to właśnie Makear skradł moje serce. Najbardziej cenię je za konsystencję, która naprawdę ułatwia nakładanie produktu-ma idealną gęstość, nic nie spływa, nie "ucieka" z końcówek. Lakier jest trwały, cudownie błyszczący. Producent przygotował szeroką paletę pięknych barw. Plusem jest to, że każda buteleczka opatrzona jest próbnikiem koloru, który idealnie oddaje jego barwę, bez żadnych przekłamań. Dodatkową zaletą jest także to to, że Makear idealnie współpracuje z bazami i topami innych producentów.