Rozświetlacze

Inglot Freedom System, HD Highlighter Rozświetlacz do twarzy

Nasi użytkownicy zostawili 25 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 1 grudnia 2023 o 8:29
    Według mnie bardzo dobry
    Rozświetlacz jest świetny, a testowałam już naprawdę sporo. Dobrze się rozprowadza na twarzy, daje efekt delikatnej tafli, wygląda bardzo naturalnie. Dobrze współgra z różem i bronzerem. Nie wygląda sztucznie. Wygodnie się blenduje. Jest bardzo wydajny, a cena korzystna. Jak dla mnie bardzo dobry produkt i zdecydowanie warty swojej ceny.
    Zalety:
    • efekt jaki daje
    • łatwy w użyciu
    Wady:
    Tarant
    1 grudnia 2023 o 7:25
    Piękny rozświetlacz, dający efekt zdrowej i mocno nawilżonej skóry
    Rozświetlacz był dołączony do którejś z gazet kilka lat temu. Od tej pory używam go za każdym razem, gdy chcę uzyskać efekt mocno nawilżonej, świecącej wewnętrzym blaskiem skóry. Efekt da się stopniować, myślę że ciężko sobie zrobić krzywdę tym produktem, wygląda jednak bardzo elegancko i spektakularnie na twarzy. Mimo częstego używania dna wciąż nie widać i jeszcze daleko do niego :) Polecam! Posiadam kolor 154
    Zalety:
    • efekt zdrowej, rozświetlonej skóry
    • możliwość stopniowania blasku
  • 20 listopada 2022 o 21:01
    Dla mnie zbyt delikatny
    Rozświetlacz nie osypuje się, nie robi plam, bardzo ładnie się rozprowadza. Jednak mam wrażenie, że jest zbyt delikatny. Wolę efekt większego glow, ale to kwestia indywidualna. Jest wydajny, ma piękny kolor i idealnie stała się ze skórą dając bardzo naturalny efekt.
  • 3 marca 2022 o 22:05
    Sztos!
    Kupiłam go pod wpływem opinii z wizażu i poleceń w punkcie sprzedaży. Może nie mam ekstremalnie wygórowanych oczekiwań, ale mnie ten produkt po prostu zachwycił. Pięknie się nanosi, nie robi plam, nie zostawia kolor, a jedynie błysk. Doskonale komponuje się z bronzerem i jest trwały. Jest bardzo miałki, dobrze zmielony i nie widzę drobinek brokatu, a to dla mnie mega ważne. Dodatkowo używam go też czasem na powieki i naprawdę daję radę. Polecam.
    Zalety:
    • łatwa aplikacja
    • dobre blendowanie
    • nie daje plam
    • efekt tafli
    • trwałość
    • brak widocznych drobinek brokatu
    Wady:
  • 12 czerwca 2021 o 16:21
    Make me glow...
    Rozświetlacz ma taką jakby zabezpieczającą warstwę, przy której wydaje nam się, że pigmentacja jest słaba. Jednak gdy już przez nią przebrniemy do produktu właściwego, pokazuje nam swoje prawdziwe ja i nieziemski błysk! Co dla mnie najważniejsze, to fakt, że kosmetyk nie zostawia na twarzy tego pudru (koloru), mamy tutaj czystą taflę rozświetlenia, dzięki czemu, gdy patrzymy na swoją twarz z przodu, nie mamy tych śmiesznych "placków" na szczytach kości policzkowych. Kosmetyk rozprowadza się jak marzenie i daje wręcz oślepiający blask. Nie ma też drobinek brokatu, jest idealnie zmielony.