Rozświetlacze

Eveline Cosmetics Glow and Go!, Strobe Highlighter Wypiekany rozświetlacz do twarzy

Nasi użytkownicy zostawili 126 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

crayola
    5 lutego 2025 o 10:21
    Bardzo lubię
    Rozświetlacz kupiłam zupełnie przypadkowo, bez zastanowienia. Opakowanie plastikowe, ale solidne. W środku piękny, wypiekany produkt! Delikatnie się kruszy podczas aplikacji, ale nie na tyle, żeby było to uciążliwe. Efekt? Wielowymiarowy, mokry blask. Staram się go nakładać delikatnie pędzlem typu wachlarzyk, bo daje błysk widoczny z kosmosu. Na opalonej skórze latem, w słońcu, wygląda obłędnie. Nie podkreśla faktury skóry, nie zostawia "zimnego" blasku ani zbyt mocnego koloru. Idealny na twarz i ciało.
    Zalety:
    • brak widocznego koloru
    • blask z kosmosu
    • mokry, wielowymiarowy blask
  • 25 września 2024 o 7:10
    zaskoczył mnie
    bardzo lubię kosmetyki marki Eveline - zawsze mnie stać na nie a są naprawdę bardzo dobre a ten rozświetlacz to dla mnie bomba. Kupiłam go za 15 zł . Bardzo ładnie się aplikuje pędzlem i fajnie rozprowadza na skórze stwarzając efekt glow! Nie ściera się szybko i ładnie utrzymuje na całym makijażu. Jak dla mnie bardzo dobry produkt.
    Zalety:
    • tani
    • ładnie się nakłada i daje fajny efekt
  • 17 lipca 2024 o 7:50
    Roświetlacz
    Rewelacyjny rozświetlacz do twarzy. Ma bardzo ładny odcień, który delikatnie podkreśla makijaż i nadaje blasku skórze, bez efektu przekolorowania i sztuczności. Dodatkowo makijaż wygląda bardzo elegancko a nie tanio. Starcza na bardzo długo.
    Zalety:
    • kolor
    • trwałość
    Drogeria Natura
  • 17 czerwca 2024 o 17:20
    Glow, glow glow
    Przetestowałam go u szwagierki i byłam pozytywnie zaskoczona, jaki daje on blask. Piękna rozświetlająca tafla, nie przytłaczająca oraz nie przyciemniająca bardziej bladej cery. Cena bardzo fajna i starcza na Ho Ho Ho ... Moim zdaniem bardzo fajny rozświetlacz z drogeryjnej półki, który oferuje polska marka kosmetyczna, ktora jest ceniona na rynku przez wiele lat
    Zalety:
    • Jeden wielki glow
    • Wydajny
    • Nie robi plam, nie przyciemnia
    • Fajne opakowanie oraz dobra cena
  • 2 czerwca 2024 o 11:02
    Przeciętny rozświetlacz
    Produkty marki Eveline są ze mną od zawsze i większość mojej kosmetyczki to produkty od niech, jednak ten rozświetlacz to moim zdaniem kompletny niewypał. Bardzo mocna baza kolorystyczna przez co na skórze wygląda ciężko, efekt na skórze praktycznie żaden i bardzo szybko się ściera, Ciężko nabrać go na jakikolwiek pedzelek, a próbowałam już wieloma i z każdym efekt jest ten sam.
    • duże opakowanie
    Wady:
    • szybko się sciera
    • trudny w nabraniu na pędzel
    • mocna baza kolorystyczna przez co wygląda ciężko
    • brak pigmentu widocznego na twarzy
    • 0 blasku.