Rozświetlacze

Golden Rose Strobing Highlighter Baked Trio Palette Potrójna paleta rozświetlająca do twarzy

Golden Rose Paleta Rozświetlaczy Strobing Highlighter
Golden Rose Paleta Rozświetlaczy Strobing Highlighter

Nasi użytkownicy zostawili 67 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

crayola
    5 lutego 2025 o 10:17
    Bardzo fajny
    Kupiłam go, bo miał być zamiennikiem kultowego trio od Hourglass. Dwa najjaśniejsze odcienie dają kosmiczny blask i nijak nie są to pudry rozświetlające - jak dałam sobie wmówić - a tradycyjne rozświetlacze. Błysk mają bardzo ładny. Pierwszy od lewej jest dość różowy, daje chłodny blask, za którym nie przepadam, dlatego mieszam go z tym środkowym, szampańskim. Najciemniejszy odcień jest dla mnie niezrozumiały, bo ni to rożswietlaczobronzer (?), ni ciemnobrązowy róż rozświetlający, ni brudny rozświetlacz. Jak jestem opalona, muskam pędzlem po wszystkich trzech kolorach i jakoś ten brązowy się broni, ale dla mnie jest mało zdatny. Produkty same w sobie są ładne, nie dają suchego blasku, dość mocno się pylą. Opakowanie plastikowe, lekkie, wydaje się delikatne. Moim zdaniem paleta zupełnie nie nadaje się jako pudry wykonczeniowe, chyba że ktoś lubi "tłusty" efekt. Na sucho daje mocne rozświetlenie, na mokro nawet nie próbowałam.
    Zalety:
    • bardzo ładne dwa jasne kolory,
    • mocne rozświetlenie
    • nie jest brokatem
    Wady:
    • brązowy rozświetlacz (?)
    • pylą się
    Bpjvx
    8 lipca 2024 o 16:20
    Świetny dla miłośniczek mega glow
    Swego czasu używałam go bardzo namiętnie, najczęściej mieszałam dwa pierwsze kolory, jedynie najciemniejszego nie zużyłam do końca, bo jednak zostawiał pigment i wyglądał brudno na jasnej karnacji. Ale jakość świetna za świetną cenę.
    mihinio
    10 czerwca 2024 o 13:25
    Doskonała paletka z rozświetlaczami
    Jest to doskonały produkt do przetestowania jakie odcienie rozświetlaczy będą nam bardziej pasować, ponieważ w paletce znajdziemy odcienie chłodne oraz te bardziej ciepłe. Jestem fanką środkowego odcienia oraz tego wpadającego w brąz i z całej mojej kolekcji rozświetlaczy, która jest pokaźna po tę paletkę sięgam najchętniej wykonując mój codzienny makijaż. Przede wszystkim produkt jest trwały, bardzo wydajny. Opakowanie również na plus, nic się nie kruszy.
    • trwałość
    • kolory
    • kompaktowość
  • 21 marca 2024 o 15:34
    Ten rozświetlacz się nigdy nie kończy.
    Prędzej się przeterminuje niż się go wykończy. Najlepszy efekt można osiągnąć mieszając wszystkie kolory. Najciemniejszy świetnie sprawdzi się latem do rozświetlenia ciała. Mocny metaliczny błysk, z różnymi drobinkami. Do codziennego użytku, nakładam go drobnym, rozproszonym pędzlem. Jeżeli zależy mi na bardzo mocnym błysku to wcieram go palcem.
    Zalety:
    • Różne kolor
    • Milion możliwości kompozycji
    • Metaliczny błysk z możliwością dozowania
    Drogeria Cocolita.pl
  • 3 lutego 2024 o 21:10
    Trzy piękne kolory
    Bardzo ładne trzy odcienie, zamknięte w ładnym, wygodnym opakowaniu, nadające się nie tylko jako rozświetlacz (pięknie rozświetlają) ale i jako cienie do powiek. Są trwałe, dobrze się je nakłada, mają odpowiednią konsystencje.
    Zalety:
    • trwałe
    • nadają się też jako cienie