Wody perfumowane damskie

Estee Lauder Pleasures Exotic EDP

Nasi użytkownicy zostawili 26 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

epinka
    19 maja 2013 o 9:26
    Tak, tak, tak ...
    Perfumy bardzo szybko mi się nudzą, nie mogę jednak powiedzieć tego o Exotic. Nie była to miłość od 1. wejrzenia, ale teraz .... Uwielbiam nimi pachnieć: są kwiatowe, lekkie, eleganckie, kobiece, znakomite. Podoba mi się przełamania lekkości kwiatków przez dodanie tam słońca. To zapach ukwieconej łąki w słoneczny dzień, zmieszany z intensywnym zapachem drzew, ziół, kory. Zero kwiatkowego banału. Nie polecam: im mniej kobiet je odkryje, tym dla mnie lepiej. Używam tego produktu od: ponad rok Ilość zużytych opakowań: 1 x 1oo ml
    Delicia
    24 lutego 2012 o 0:19
    Klapa przez wielkie K
    Pleasures Exotic mial byc, wedlug nut, zapachem letnim, rzeskim, tropikalnym. To co zapowiadalo sie tak owocowo okazalo sie garscia zerwanej trawy z przydroznego rowu. Zapach jest mocno zielony, kwasny do potegi entej; przypomina niedojrzalego grejpfruta, ktory polezal w sloncu przez kilka dni lub zapach roztartych w dloniach zdzbel trawy. Szkoda kasy, drogie Panie - ten zapach to kompletny niewypal, ktorego nie spodziewalabym sie nigdy po Estee Lauder. Marka zobowiazuje. Ale widocznie nie wszystkich. Używam tego produktu od: kilka miesiecy Ilość zużytych opakowań: 100ml - polowa
  • 9 grudnia 2011 o 0:07
    Przyjemność po mojej stronie :)
    Raczej ciężko wyobrażałam sobie odświeżoną wersję Pleasures po przeczytaniu opinii na KWC, pawam niezmierną miłością do klasyka i naprawdę długo czaiłam się na Exotic, małymi kroczkami ale w końcu udało mi się nabyć flakon. Zimowy Listopadowy wieczór - wybiegam z poczty z gorączką zaciekawienia i przesadną nie cierpliwością aż w końcu otworzę paczkę i albo się rozczaruję albo puszczę to w pamięć "było i się skończyło" szczerze fajerwerków się nie spodziewałam aż tu nagle rozpakowuję, pierwszy psik i... owinęła mnie rozgrzewająca soczysto owocowa aura jakby ciepłego olejku egzotycznego zmieszanego z klasykiem, gdzie lekko pudrowe kwiatki pięknie komponowały się z zapachem słodkości i elegancji na taką mieszankę rzadko się trafia. Wszystko szło tak pięknie,że listopadowy mróz poszedł w zapomnienie aż tu po paru godzinach..... Ej? Przepraszam gdzie ty jesteś? wyłonił się klasyk (to mi nie wystarczało) a piękne dobro które pieściło moje zmysły przeminęło z wiatrem. Miałam mu to bardzo za złe że coś tak pięknego trwa tak krótko ale wszystko co piękne nie trwa wiecznie a ja zachłanna istota chciałam więcej i więcej zrobiłam ze 3 poprawki i ku mojemu zdziwieniu na drugi dzień było czuć ten ciepło pieszczący olejkowy aromat :love: Moja przygoda zakończyła się kiedy doszłam do wniosku że moja szybko kończąca się 5o uciekła ode mnie w jakiś dziwny nadprzyrodzony sposób ( było i nie ma) szukałam jak zaginionej miłości ze łzami w oczach, aż po czasie ze złamanym sercem dałam sobie spokój. Do dziś jej pobyt jest nieustalony i ciąży nad nim niewyjaśniona zagadka. Przyszedł oczarował i uciekł jak najlepszy na świecie kochanek, rozkochał i zostawił. Tęsknota trwa i z niecierpliwością oczekuję nadejścia kolejnego szczęścia, jak powrotu zaginionego Kochanka Używam tego produktu od: roku Ilość zużytych opakowań: 40/50ml (10ml-pobyt nieustalony) i w oczekiwaniu na 100 :)
  • 1 grudnia 2008 o 1:12
    Cieply...kobiecy
    Po pierwszej aplikacji bylam na NIE...ale jak tylko zapch zaczal sie rozwijac...o TAK TAK TAK,prawie jak orgazm:D.Zapch delikatny,nienachalny,cieply i kobiecy.Na zimowe dni i wieczory.Pewnie skusze sie na ta prefume rowniez latem,bo nie jest to zapch ciezki.Trwalosc-zadowalajaca,na mnie do 4 godzin.Polecam-mlodym dziewczynom i ich mamom:) Używam tego produktu od:kilku dni Ilość zużytych opakowań:w trakcie pierwszego
  • 16 października 2008 o 21:15
    rexona...????
    nie nie nie.... czy to droższa wersja popularnego dezodorantu? na zmianę pulsują dwie nuty - mango, mdłe pozbawione tego żywicznego aromatu i alkoholu... po prostu... ani to pleasures ani exotic... no nie.. co za tandeta Używam tego produktu od: kilku dni Ilość zużytych opakowań: niestety edp 50 ml

Zobacz także inne Wody perfumowane damskie