Wody perfumowane damskie

Estee Lauder Intuition Women EDP

Estee Lauder Intuition Woda Perfumowana 50 ml

Nasi użytkownicy zostawili 39 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 9 września 2013 o 12:50
    edit: dawniej ulubione, teraz czegoś mi w nich brakuje
    Intuition, to mój faworyt wśród zapachów od lat. Przygodę z nim zaczęłam od miniaturki, która była dołączona do zestawu kosmetyków - była to miłość od pierwszego wąchnięcia, która trwa do dziś. Krem pod prysznic też jest rewelacyjny. Dodatkowe kosmetyki do perfum lubię tylko z intuition EL i chance Chanel, są naprawdę super uzupełnieniem a prysznic staje się zabiegiem aromaterapeutycznym. Zapach jest spokojny i radosny, a jednocześnie jest w nim jakaś świeżość. Moim skojarzeniem z tym zapachem jest pałac w Wilanowie skąpany w letnim słońcu. Zawsze poprawiają mi nastrój i czuję się w nich dużo lepiej, nawet kiedy mam wyjątkowo zły dzień. Niesamowita trwałość! Używam tego produktu od: od kiedy tylko się pojawił Ilość zużytych opakowań: 4 x 50ml, 1 miniaturka EDIT 2015: rok temu postanowiłam ponownie wrócić do Intuition i nabyłam 50ml, które do tej pory męczę. Zapach przestał mi odpowiadać; nadal jest ładny, ale mnie już nie pociąga.
  • 19 sierpnia 2011 o 17:34
    piekny, cieply i spokojny
    Zapach bardzo niedoceniony, a szkoda. To, co mnie w nim pozytywnie uderza, to ta spokojna, ciepla i orientalna nuta, bez najmniejszej agresji w postaci nadmiaru musku czy przypraw korzennych. Zapach takie okragly i zlocisty, miodowo-sliwkowy z odrobina niesmialego kandyzowanego cytruska, doprawiony cynamonem i gozdzikiem. A wszystko posypane garscia zlota. Spokojnie moglby stanac obok mojego ukochanego LaPrairie Life Threads Gold, ktory jest kwintesencja najpiekniejszej sliwki w waniliowo-zlocistej oprawie. Zapach zdecydowanie lagodniejszy od podobnego pod wzgledem skladnikow Poeme Lancome. Zdecydowanie subtelniejszy i, na mnie, slabiej sie trzymajacy. Pod tym wzgledem Poeme bije wszystkie waniliowo-sliwkowe zapachy. Mysle, ze sobie kupie mala buteleczke, bo wstyd, ze trzydziestoletnia kobieta pryska sie okazjonalnie podbieranym zapachem swojej czterdziestoletniej siostrze ;). W momencie zakupu, zawsze zapominam, ze Intuition mi sie podoba i zwykle wrzucam inne pachnidla do koszyka. Używam tego produktu od: regularnie podkradam siostrze od 10 lat Ilość zużytych opakowań: a kto to wie ;)
  • 24 maja 2010 o 14:17
    piękny świeżak
    Przyznam, że jestem mile zaskoczona, bo nie spodziewałam się po tym zapachu wiele dobrego. Testy jednak wykazały, że w swojej kategorii "świeże, letnie zapachy" wypadł wspaniale:-) W moim odczuciu perfumy mają wiele wspólnego z Truth, nie wiem skąd ale ja czuję w nich podobnego bambusa, podobną słodycz i świeżość. Fakt są bardziej cytrusowe, ale na pewno nie pachną jak odświeżacz do toalet:-) Myślę, że to jeden z ciekawszych i głębszych zapachów na lato. Choć zdecydowanie nie jestem fanką świeżych woni, to przyznaję, że ten typ coś ma. A wakacji raczej nie spędzę z ukochaną Belle de Minuit czy Lolitą... myślę,że sobie sprawię mały flakonik letnie dni. Używam tego produktu od: testy Ilość zużytych opakowań: 2 próbki
  • 25 lipca 2009 o 10:49
    Agresywny
    Miałam odlewkę i posłałam ją w świat. Jak dla mnie zapach jest agresywny, natarczywy, tryska gorzkim sokiem z łodyg, to jedyne skojarzenie o zapachu. Świeży, nie wyczuwam w nich słodyczy, nie odbieram ich jako orientalnych, jest mocny, intensywny, irytująco zielony. Jestem zdecydowanie na nie. Przytłacza, męczy, zbyt zielono cierpki. Flakon taki sobie, trwałość ok 4 godzin. Szczegółowa ocena: Zapach 1* Flakon 2-3* Trwałość 3* Używam tego produktu od: kilka prób i poddałam się Ilość zużytych opakowań: odlewka, która potem poszła w świat
  • 13 listopada 2008 o 15:13
    Pour moi !
    Urocze, urzekające, bardzo kobiece - tak, tak, tak !!! Ten zapach uprzyjemnia mi szare, jesienne dni. Latem byłby dla mnie zbyt intensywny, ale jesień/zima to jego pora. Kojarzę te perfumy z wieczorową porą, ale z przyjemnością noszę w ciągu dnia. Zapach jest trwały, nawet bardzo trwały. Flakon ładny, tak po prostu. Używam tego produktu od:miesiąca Ilość zużytych opakowań:w trakcie 1 (50ml)

Zobacz także inne Wody perfumowane damskie