Bardzo osobisty zapach. Inny niż wszystkie jakie znam. Bliskoskórny, sensualny, ciepły i świetlisty. Niebanalny, co wspaniałe. Mój ulubiony, jestem mu wierna od lat. Bardzo kobiecy, absolutnie niespotykany, niepospolity, wyjątkowy. Dodaje pewności siebie, siły, kobiecości. Głęboki, wysublimowany. Dojrzały. Według mnie dla kobiety świadomej swojego uroku, nie nastolatki. Jest bardzo trwały, pięknie się rozwija. Nie zostawia za sobą długiego "ogona", jednak jest dobrze wyczuwalny - poza tym jest tak seksowny, że dla mnie to zapach absolutnie kojarzący mi się z czasem przeznaczonym wyłącznie dla mojego ukochanego. Mogę mieć na sobie wyłącznie ten zapach, a czuję się jakbym miała na sobie drogą, seksowną bieliznę. Poza tym po czasie on tak cudownie stapia się, zgrywa ze skórą, że tworzy piękną jedność. Sensuous to mój hit, zapach niesamowicie cudowny, zmysłowy i kobiecy. Nie jest ciężki, pomimo iż dość ciepły. Flakon idealnie pasuje do charakteru zapachu, jest bursztynowy, ma wyryte na szkle miękkie linie, tak ten zapach jest pełen bursztynu, światła, miękki, a z ciepłem koloru bursztynu kojarzy mi się ten zapach. Sensuous pachnie drogo, ma pewną nutę perfum męskich, coś pieprznego. Trwałość nie pozostawia nic do życzenia. Jest seksowny, ale nie prowokujący, nie mdląco słodki, tylko ciepły, charakterystyczny. Jest miękki jak kaszmir, ale ma pazur. Mężczyźni zwracają na niego uwagę kiedy nim pachnę. Mój ukochany uwielbia gdy mam go na sobie. Mój absolutny hit, KWC.