Wody perfumowane damskie

Estee Lauder Pleasures Intense EDP

Estee Lauder Pleasures Intense Woman Woda perfumowana 50ml spray

Nasi użytkownicy zostawili 24 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 21 lipca 2015 o 15:54
    dla mnie piękne
    te perfumy towarzyszyły mi przez całe studia,są bardzo trwałe i pozostawiają za sobą ogon, koleżanki wiedziały,że jestem już na wydziale,tak go czuły z daleka -nie żebym go lała na siebie strumieniami, są mocne i wystarczą 2 psiknięcia, żeby dawały po nosie..w tamtym czasie były moim signature scent. Jak dla mnie są bardzo charakterystyczne ja czuje w nich świeże lilie,piękne!! ten zapach jest bardzo kwiatowy, kobiecy,elegancki..po pewnym czasie wydaja mi się jeszcze ładniejsze,są spokojniejsze, delikatniejsze..polecam miłośniczkom lili! W swoich zapasach muszę mieć zawsze 1 buteleczkę! Używam tego produktu od: 8 lat Ilość zużytych opakowań: 4 całe po 100 ml
  • 9 stycznia 2013 o 16:10
    Słodki luksus
    Kilka lat temu miałam te perfumy w 30ml wydaniu, po zużyciu flakonika przerzuciłam się na inny zapach - jak to ja (lubię zmiany) i o Intense zapomniałam całkowicie. Zeszłą jesienią gdy chciałam zakupic sukienkę w jednym z butików - weszłam do przymierzalni, gdzie przede mną była kobieta spryskana Estee Lauder Intense - wyszła, ciągnąc za sobą "ogon" perfum - wciągnęłam dawno zapomniany zapach i uśmiechnęłam się - wiedziałam już jaki będzie następny zakup. Kilka dni pózniej udało mi się nabyc opakowanie 100ml w promocyjnej cenie . Używam je zamiennie z dwoma innymi perfumami. Zapach jest dla mnie niesamowicie charakterystyczny, pomimo że nuty są raczej banalne - nie jest to jednak taka lilia z wazonu, jest tam cos wiecej, nie wiem czemu zapach kojarzy mi się z luksusem, z czyms słodkim ale nie tandetnym. Buteleczka niestety do najładniejszych nie należy, jest bardzo prosta, brzydki korek. Zapachy szybko mi się nudzą, ale do tego z pewnością bedę wracac. Używam tego produktu od: kilu lat Ilość zużytych opakowań: 2 w trakcie
  • 3 października 2011 o 9:01
    Liliowo - konwaliowa wycieczka
    Konwalie i lilie wymieszane razem, właściwie skoncentrowane w małej , całkiem udanej, buteleczce. Nie czuję tu nic więcej.Zapach jest jak zmasowany atak w/w kwiatów. I, o dziwo, nawet mi się podoba (a może to taka odskocznia od słodko-orientalnych zapachów, które preferuję) , ba, podoba się mojej córce - nastolatce, choć uważam, że zapach dla nastolatek nie jest . Lubię konwalie i lilie i zapach trafi z pewnością w gust pań, które są wielbicielkami białych kwiatów. Zapach dość ciężki i bardzo trwały. Przyjemnie się go nosi. Pasuje na co dzień i na wieczór. Używam tego produktu od: 1 tydzień Ilość zużytych opakowań: w trakcie miniaturki
    Felaa
    13 czerwca 2011 o 0:15
    KWIATY, KWIATY, KWIATY
    Uwielbiam zapachy kwiatowe, a takim zapachem właśnie jest Pleasures Intense. Bardzo trwała, wystarczy 1-2 psiknięcia, a zapach utrzymuje się cały dzień. Używam tego produktu od: 2 lat Ilość zużytych opakowań: 1 op. 50 ml
  • 23 grudnia 2010 o 20:53
    Oj lubie
    Bardzo lubię ten zapach. Faktycznie ma w sobie coś z klasyka, ale ma też potężna dawkę lilii i jakiegoś drewna. Kojarzy mi się z jesienią i dymem , mimo, że nie jest kadzidlany. Zmienia się i jest bardzo trwały i intensywny - nie należy przesadzać z aplikacją, bo ból głowy gwarantowany a otoczenie potrafi udusić. Ale też jest jednym z zapachów, na który żywiołowo (pozytywnie)reagują mężczyźni.

Zobacz także inne Wody perfumowane damskie