Oliwki do skórek i paznokci

Avon Nail Experts [True Colour], Advanced Mira-Cuticle Vanishing Complex [Restoring Cuticle Cream] Krem do pielęgnacji skórek

Nasi użytkownicy zostawili 259 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

anna996
    19 marca 2025 o 9:00
    Wymaga systematyczności, ale i tak działanie jest krótkotrwałe
    Ocena kremu: - ma lekką konsystencję - tubka ma wygodną, precyzyjną końcówkę ułatwiającą nakładanie kremu na skórki - krem ma bardzo delikatny zapach. Działanie: krem trzeba stosować systematycznie, wtedy skórki są zadbane i gładkie. Niestety po odstawieniu kremu choćby na krótki czas, skórki wracają do poprzedniego stanu. Jego działanie zatem nie jest długotrwałe, a tylko doraźne. Zauważyłam, że podobne efekty można osiągnąć wsmarowując w skórki zwykły krem do rąk, którego używam na co dzień, nie ma więc potrzeby kupowania osobnego kremu do skórek. Nie wrócę do niego ponownie.
  • 6 sierpnia 2024 o 3:14
    Restoring Cuticle Cream, jego działanie jest bardzo dobre
    Już od pierwszego użycia, Avon Nail Experts True Colour Advanced Mira-Cuticle Vanishing Complex, znany obecnie jako Restoring Cuticle Cream, zrobił na mnie świetne wrażenie. Krem znajduje się w eleganckim, wygodnym opakowaniu, które ułatwia aplikację. Ma delikatną, kremową konsystencję, która jest idealna do codziennego stosowania. To, co wyróżnia ten produkt, to jego szybkie i widoczne działanie. Już po 5 dniach regularnego stosowania zauważyłam znaczną poprawę stanu moich skórek. Kwasy owocowe zawarte w kremie skutecznie zapobiegają narastaniu suchych, stwardniałych skórek, a skórki stają się miękkie i gładkie. Aloes i witamina E w składzie kremu doskonale nawilżają i koją. Czuć, że skórki są odżywione i zregenerowane, co jest szczególnie ważne dla osób z problemem postrzępionych i suchych skórek. Krem szybko się wchłania, nie pozostawiając tłustego filmu, co sprawia, że jest idealny do stosowania na co dzień. Choć od 2017 roku produkt zmienił nazwę na Olejek do pielęgnacji skórek z witaminą E, a od 2020 funkcjonuje pod nazwą Restoring Cuticle Cream, jego działanie pozostało na bardzo wysokim poziomie. Niezależnie od zmiany nazwy, efekty są nadal rewelacyjne i zdecydowanie warte polecenia. Avon Nail Experts True Colour Advanced Mira-Cuticle Vanishing Complex (Restoring Cuticle Cream) to absolutny must-have dla każdej osoby dbającej o zdrowie swoich paznokci i skórek. Jego skuteczność, szybkie działanie oraz komfort użycia czynią go jednym z najlepszych produktów do pielęgnacji skórek, jakie miałam okazję wypróbować. Zdecydowanie polecam każdemu, kto chce cieszyć się pięknymi i zadbanymi skórkami!
    KardiaM
    29 czerwca 2024 o 21:08
    Komfortowy i skuteczny
    Preparaty do pielęgnacji rąk i paznokci to u mnie obowiązkowy element w kosmetyczce, bo borykam się z bardzo suchą skórą dłoni, osłabionymi paznokciami i twardymi skórkami, które się zadzierają. Opakowanie to poręczna, odkręcana tubka zakończona "dzióbkiem". Krem ma odpowiednią konsystencję i komfortowo się go aplikuje. Dość szybko się wchłania. Podczas używania zmiękcza skórki wokół paznokci, ale nie jest to długotrwały efekt (utrzymuje się przez czas, kiedy się go używa). Nie spowodował u mnie żadnych reakcji niepożądanych. Myślę, że będę go stosować naprzemiennie z innymi produktami do pielęgnacji skórek i paznokci :)
    ItaNera
    16 kwietnia 2024 o 16:39
    Zawsze mam w domu
    Bardzo dobry preparat którego efekty widać już po jednej aplikacji na paznokcie i skórki bo działa na jedno i drugie. Szybko się wchłania, ma gęsta konsystencję ale nie robi tłustej poświaty. Paznokcie stają się twardsze i mocniejsze a suche skórki wokół paznokci znikają. Używam od kilku lat i dalej do niego wracam. Chociaż powstało wiele nowych preparatów na rynku żaden nie jest tak efektowny.
    Zalety:
    • ładnie nawilża i redukuje skórki
    • wzmacnia płytkę paznokcia
    • bezbarwny
    • nie tłusty
    • szybko się wchłania
    U konsultantki
  • 26 lutego 2024 o 18:43
    Jak dla mnie najlepszy
    ✔️Produkt znajduje się w małej podręcznej tubce o pojemności 15 ml. Szata graficzna jest prosta na białym tle napisu jak i z tyłu zawarte najpotrzebniejsze informacje. ✔️Kremik jest dosyć lekki o białym kolorku, który dosyć szybko się wchłania jak i rozprowadza oraz nie zostawia tłustej warstwy. ✔️Produkt ma bardzo fajny jak i mały aplikator, dzięki któremu można odpowiednią ilość produktu wycisnąć. ✔️Bardzo fajnie kremik mi skorki zregenerował, nawilżył i są bardzo mięciutkie w dotyku a do tego ma ładny zapach który jest wyczuwalny przez dłuższy czas.