Oliwki do skórek i paznokci

Eveline Cosmetics Nail Therapy Professional, Multiodżywcza oliwka do skórek i paznokci z olejkiem z awokado i witaminami

Eveline Nail Therapy Oliwka multiodżywcza do skórek i paznokci 12ml

Nasi użytkownicy zostawili 108 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 6 lutego 2025 o 13:59
    moja ulubiona
    oliwke do skorek od paznokci kupiłam w hebe na promocji , juz po pierwszym uzyciu widze roznice jest miekka skorka nawet i na dłonie nakłam super mi się sprawdza za niską cene to mój ulubiony produkt do tej pory
  • 20 grudnia 2024 o 15:55
    Wzmacnia i utwardza paznokcie
    Jestem bardzo zadowolona z tego produktu. Multiodżywcza oliwka do skórek i paznokci świetnie odżywia skórki i paznokcie. Dzięki niej, moje paznokcie są dobrze wzmocnione i utwardzone, a skórki gładkie. Ważne jest tutaj stosowanie produktu regularnie. Początkowo nie widziałam efektu, aż zdałam sobie sprawę, że nie jestem regularna, dlatego postanowiłam stosować odżywkę kilka razy dziennie i teraz efekt jest. Szybko się wchłania, idealna na zastosowanie podczas przerwy w pracy.
  • 3 czerwca 2024 o 11:21
    Przyjemna oliwka do skórek, która zdaje swój egzamin
    Tak samo jak w przypadku odżywki 8w1 do paznokci od marki Eveline, oliwki do skórek używam w przerwach od robienia hybrydy kilka razy w roku. Natomiast po ten produkt w miarę możliwości staram się sięgać częściej na same skórki. Pięknie i delikatnie pachnie i zostawia moje skórki w dobrym, namiękczonym stanie. Przyjemny kosmetyk.
    Drogeria Natura
    piccess
    7 października 2023 o 13:24
    Bardzo dobra oliwka!
    Uwielbiam tę oliwkę. Jest bardzo wydajna, dobrze nawilża skórę, nie wysusza. Stosuję ją zawsze po manicure, nie barwi płytki ani lakieru (co nie jest takie oczywiste, bo kiedyś z innej firmy oliwka pozostawiła plamy na lakierze w odcieniu nude). Zmiękcza skórki, dzięki czemu ewentualne odstające można usunąć. Przy niewielkich rankach (np. po usuwaniu skórek) dobrze się sprawdza, nie powoduje pieczenia. Cena atrakcyjna, więc polecam zakupić.
  • 3 kwietnia 2023 o 19:50
    Działa na skórki, mniej na paznokcie
    Olejek skutecznie nawilża i natłuszcza suche skórki,. Osobiście wpływu na same paznokcie nie zauważyłam a mam je zniszczone i stan się ich nie poprawił mimo długiego już stosowania. Miły zapach sprawia, że aplikacja kosmetyku jest przyjemniejsza. Dobry aplikator ułatwia precyzyjne i wygodne stosowanie produktu. Wydajność oceniam raczej ok Cena produktu: korzystna i często można go znaleźć w promocjach. Produkt jest łatwo dostępny w sklepach kosmetycznych i drogeriach. Natomiast w składzie oprócz olejku z awokadu i ze słodkich migdałów mamy również parabeny - na co też chciałam zwrócić uwagę.
    Zalety:
    • wydajność, zapach, nawilżenie i natłuszczenie skóre, cena, dostępność
    Wady:
    • brak efektu na paznokciach, w składzie parabeny