Wody toaletowe damskie

Zara Black Amber EDT

Nasi użytkownicy zostawili 15 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 28 czerwca 2023 o 18:47
    The One
    Zapachy Zary bardzo wiernie kopiują kultowe i popularne zapachy wysokopółkowych marek. Black Amber to nic innego tylko The One od Dolce&Gabbana. Tutaj są zawsze dwie strony medalu: z jednej strony kopiowanie cudzego pomysłu jest nie do końca w porządku, a z drugiej strony można mieć zapach za ułamek ceny. Zalety: -ładne opakowanie -piękny zapach -niska cena -dostępne w salonach Zary i online -mocno wyczuwalna wanilia Wady: -mała trwałość
  • 13 lipca 2022 o 23:18
    Pospolity zapach
    Woda toaletowa kwiatowo - orientalna dostępna w Zarze. Idealna na wieczór. Perfumy Black Amber przeznaczone są na jesienno - zimową aurę, ponieważ są ciepłe, otulające. Zapach początkowo jest intensywny, z czasem robi się duszący, mdły. Męczy mnie. Perfumy niestety nie są trwałe. Ponownie nie zdecydowałabym się na zakup tego zapachu. Atutem jest korzystna cena wody toaletowej oraz ładny, niewielki, klasyczny flakon.
    Zalety:
    • flakon
    Wady:
    • brak trwałości
  • 2 sierpnia 2021 o 12:35
    wow
    nie sądziłam, że perfumy z sieciówki będą takie trwałe! zapach bardzo przyjemny, wyrazisty ale delikatny. Długo utrzymują się a zapach jest interesujący. Flakon jest pospolity, niczym nie wyróżniający się
  • 15 grudnia 2020 o 13:46
    Uwielbiam!
    Pierwszy flakon kupiłam z ciekawości. Pamiętam, że udało mi się go dostać w przyjemnym cenowo dwupaku. Jakież było moje zaskoczenie po pierwszej aplikacji. Zapach jest cudowny, mocny, idealny na sezon jesienno zimowy! Jest też niezwykle trwały. Siedzi na skórze i ubraniach wyjątkowo długo. Uwielbiam go. Początkowo był dla mnie zapachem typowo wieczorowym, od jakiegoś czasu aplikuję również w ciągu dnia. Do tego piękny klasyczny flakon i cena przyjemna dla portfela. Od trzech lat wracam do niego regularnie. Bardzo polecam.
    ketii
    19 maja 2020 o 12:39
    Ulubiony zapach
    Perfumy są bardzo trwałe a zapach intensywny wieczorowy ale ja używam również na dzień. Perfumy uważam, że opłaca kupić się w zestawie ja mam je razem z red vanilla. Zapach jest dość ciężki intrygujący wyczuwam w nim zapach waniliowy ale nie jest on jednoznaczny tylko zadziorny czuję w nich też tak jakby przyprawy mocne intensywne. Na ubraniach utrzymuję się tydzień a zapach zwraca na siebie uwagę u innych jest przepiekny.
    Zalety:
    • nietuzinkowy zapach
    • intrygujący
    • intensywne
    • trwałe
    • super cena