Pharmaceris H Sensitonin, Micelarny szampon kojąco-nawilżający (stara wersja)

Stara wersja produktu

Pharmaceris H H-Sensitonin

• 29 marca 2022 o 10:14
    Szampon Micelarny
    jest to micelarny szampon kojąco - nawilżający dla skóry wrażliwej . Ja niestety nie jestem nim zadowolona , a szkoda ..kiedy go pierwszy raz użyłam zrobił mi takie siano na włosach że nawet grzebienia nie mogłam wsadzić we włosy , a użyłam go z odżywka , i później jeszcze raz nim umyłam głowę ale bez odżywki i dał taki sam efekt , niestety a mam przypuszczenia że podrażnił mi skórę głowy , bo po nim zaczęła mnie swędzieć głową i porobiły się aż gdzie nie gdzie strupki . A szkoda :) a jest to produkt apteczny . No u mnie się nie sprawdził niestety .
    Zalety:
    • ładny zapach
    • wygodne opakowanie
    • Wydajny
    Wady:
    • wysuszał włosy
    • podrażnił skórę głowy
    Otrzymałam do testów od marki/producenta
  • 15 lutego 2021 o 17:19
    Idealny do skóry wrażliwej
    Jest to moje odkrycie! Jedyny szampon którym.mogeyc włosy dłużej niż przez tydzień! Mam AZS a po tym szamponie głową mnie nie swędzi, skóra nie pęka a dodatkowo włosy są lśniące i miękkie... a używam go już ponad 2 lata! Polecam wszystkim którzy mają problemy ze skórą! Dla osób z przetłuszczającymi się włosami i swędząca skórą, bardzo dobra jest seria zielona (sprawdziła moja siostra).
    Zalety:
    • Dobrze się pieni, delikatny dla skóry, niweluje swędzenie i pękanie skóry, nadaje połysk
    Wady:
    • Brak!
  • 9 grudnia 2020 o 17:18
    szampon idealny dla delikatnej skóry głowy
    Zmagam się z problemem bardzo delikatnej skóry głowy, część produktów (z szamponów) wysusza moją skórę głowy i podrażnia ją. Ten szampon jest wspaniałym ukojeniem. Bardzo pomaga w walce o poprawę jakości skóry głowy :)
    Zalety:
    • delikatność
    • pomaga w problemie delikatnej skóry głowy
    Drogeria Super-Pharm
  • 6 kwietnia 2020 o 8:10
    Nie podrażnił, ale z czasem zaczął max przetłuszczać włosy
    Wykorzystał/a:jedna próbka
    Generalnie dam 4/5 gwiazdek. Dla mnie najważniejsze to, że nie podrażnił mojej delikatnej skóry głowy! Więc najpierw był u mnie duży zachwyt, jednak z czasem zaczął przetłuszczać i włosy zaczęły się robić po prostu przyklapnięte u nasady i nie wyglądały zbyt dobrze.
    Zalety:
    • nie podrażnił
    Wady:
    • zaczął przetłuszczać później włosy,
    • cena dosyć wysoka
  • 31 marca 2020 o 14:54
    Łagodny, nie podrażnia
    Super szampon dla każdego, dobrze się pieni a jest delikatny i nie podrażnia skóry, nie robi łupieżu, jest wydajny i ma wygodne opakowanie. Kupiłam już wiele razy i z pewnością jeszcze kupię.