WAŻNE INFO O REGULAMINIE! SPRAWDŹ SKRZYNKĘ@ I SPAM
Pudry do twarzy

Bell Secretale, Mat Touch Face Powder Matujący puder utrwalający makijaż

• 15 kwietnia 2020 o 19:02
    Elegancki puder, utrzymuje się do 3-4h
    Tak jak w tytule, kosmetyk posiada eleganckie, estetyczne opakowanie, otwierane w standardzie i zamykane na "klik". Fajnego efektu dodają złote napisy na opakowaniu jak i wytłoczone warstwa pudru co razem wszystko że sobą pięknie współgra. Zauważyłam że puder te delikatnie przyciemnia mi skórę twarzy. Jest dość wydajny , co prawda nie nakladam dużej warstwy, delikatnie tylko dla przypudrowania miejsc które głównie i najszybciej się przetluszczaja, mianowicie policzki i linie T. Do aplikacji używam pędzla. Puder posiada szeroki wybór odcieni za co duży plus. U mnie efekt utrzymuje się do 3-4 godzin, później muszę delikatnie się przypudrowac . Na koniec dnia gdy wymaga tego sytuacja i muszę go uzyc ponownie, mogę śmiało stwierdzić że ścięra mi trochę podkład przez co makijaz staje sie nierownomierny. Cena kosmetyku jest dość dobra.
    Zalety:
    • Eleganckie opakowanie
    • Estetyczne wykonanie
    • Szeroki wybór odcieni
    • Dość wydajny
    Wady:
    • Przyciemnia skórę twarzy
    • Utrzymuje się tylko do 3-4h
    • Po całym dniu, używając wieczorem ścięra podkład
  • 20 listopada 2017 o 18:03
    Bardzo dobry produkt w niskiej cenie
    Produkt otrzymałam w prezencie. Serii Secretale niestety nigdzie w swojej okolicy nie widziałam stacjonarnie, a w swojej ofercie ma kilka interesujących pozycji. Posiadam kolor 02 - jako bladzioch nieco się obawiałam pudru z domieszką kolorowych pigmentów, ponieważ wolę transparentne, które nie przyciemniają koloru podkładu, jednak kiedy otworzyłam opakowanie, przyglądnęłam się kolorowi w świetle dziennym stwierdziłam, że dla jasnych cer to na prawdę dobry, delikatny i naturalny kolor. Tak też jest. OPAKOWANIE Wygląda na prawdę elegancko i prosto. Złote napisy i czerń prezentują się bardzo dobrze. Śliczne tłoczenia na warstwie pudru dodają mu uroku, są prześliczne i wyglądają nieco jak wierzch szarlotki. Całość wygląda na prawdę ślicznie, aż che się otworzyć i spróbować. Opakowanie posiada proste zamknięcie z zabezpieczeniem, które zapobiega przypadkowemu otwarciu. PUDER Ma na prawdę delikatny kolor, który nie przyciemnia i nie zmienia koloru podkładu. Doskonale dopełnia makijażową całość. Nadaje satynowy efekt, świetnie wygładza skórę, nieco zmniejsza widoczność porów, skóra wygląda świeżo i promiennie. Puder można nakładać puszkiem lub pędzlem. Przy nakładaniu pędzlem nieco pyli, czego nie lubię w pudrach. Bardzo dobrze matuje - u mnie makijaż utrzymuje się przez 5-6 godzin w nienaruszonym stanie, choć mam mieszaną cerę ze skłonnością do świecenia w strefie T. Makijaż jest zatem świetnie utrwalony. Puder ma również korzystną cenę, jeśli tylko zobaczę go stacjonarnie na pewno kupię kolejne opakowanie. PLUSY + duża gama kolorystyczna + śliczne opakowanie + piękne tłoczenie + długotrwałe utrwalenie + matuje cerę + daje naturalny efekt