Pomadki i szminki

Huda Beauty Liquid Matte Lipstick Matowa szminka do ust

Nasi użytkownicy zostawili 57 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 11 sierpnia 2024 o 16:36
    Wysoka jakość piękny kolor
    Produkt zakupiony w Sephora, ma słodki zapach dobrą konsystencję świetną pigmentację krycie pomadka jest bezproblemowa w aplikacji szybko zastyga nadają piękny kolor o matowym wykończeniu super trwałości, posiadam odcień Sweet Talker jasny róż w chłodnej tonacji
    Zalety:
    • Dostępność
    • Konsystencja
    • Pigmentacja
    • Krycie
    • Bezproblemowa w aplikacji
    • Szybko zastyga
    • Piękny kolor o matowym wykończeniu
    • Super Trwałość
    kasinaa
    31 sierpnia 2023 o 12:06
    Najlepsza matowa pomadka w plynie
    Jesteś zszokowana tak kiepskimi opiniami na jej temat , może ja mam jakaś nowa zmieniona formule ? Moja pomadka 8/2023 jest genialna. Nie jestem zwolennikiem matowych pomadek , pomadek w ogóle ! Wole błyszczyki albo konturówki które u mnie robią za pomadki. Jie lubie tłustego filmu na ustach ale lubie długotrwałość . Tutaj dostałam wszystko co zwykle szukam w tego typu produktach . Fajne opakowanie z fajnym precyzyjnym aplikatorem. Bardzo komfortowa pomadka która u mnie trzyma się dobre kilka godzin a jak schodzi to tak ze wciąż widoczny jest kontur , wyglada to barfO ładnie i elegancko. Najważniejszy jest jednak komfort jaki daje ten produkt na ustach . Nie czuje jej w ogóle ! Noc a nic, nie skleja ,nie maze się , nie wysusza ust! Dla mnie to geniusz wśród matowych pomadek . Jeden malutki minus za brak jasnych kolorów , wszystkie są dosyć ciemne . Mam kolor perfectionist i wyglada dość ciemno na moich ustach ale kolor to możemy sobie już sami wybrac wiec to jej jwst problem Ja bardO polecam
  • 26 maja 2023 o 15:52
    Trochę rozczarowana....
    Dostałam pomadkę jako prezent. Ta pomadka chodziła za mną już jakiś czas. Huda... Oj był szał na nią jak i pozostałe produkty Huda swojego czasu. Wybrałam kolor Trophy Wodę, który bardzo mi się spodobał a takiego w mojej kosmetyczce jeszcze nie było. Po otworzeniu pomadki myślę sobie... Ojej miał być mat a tu się świeci.... Jednak jej świecenie jest tylko przez moment. No dobra, sprawdzam dalej.... I tu już pierwsze rozczarowanie... Brudzi kubek, niestety pomadka się odbija. Następny punk programu, trwałość. Tu kolejny zawód. Niestety u mnie na ustach została zjedzona i wypita z posiłkami. Na całe szczęście pomadka zjada się równo. Natomiast jak dla mnie osobiście są to dwa minusy, które niestety wykluczają ponowny zakup. Szukałam czegoś trwałego a otrzymałam piękny ale nie trwały i brudzący produkt. Szkoda.
    Zalety:
    • Piękny kolor
    • Ładne ciekawe opakowanie
    • Mat satynowy
    Wady:
    • Szybko się zjada
    • Brudzi kubki, odbija się
    • Nie wybacza suchych ust, jeszcze bardziej to podkreśla
  • 21 maja 2023 o 20:01
    Trochę mnie rozczarował...
    Szminkę otrzymałam w prezencie urodzinowym. Na pierwszy rzut oka wydaje się całkiem ok. Posiada dobrą pigmentację. W miarę szybko zasycha, ale niestety potem miałam wrażenie schych, spiętych ust oraz delikatnie sklejonych. Utrzymuje się na ustach 1-2h, co nie jest jakimś super wynikiem, patrząc na cenę szminki. Ma dość ładny zapach oraz wykonanie opakowania.
    Zalety:
    • ładna pigmentacja
    Wady:
    • trwałość
    • wysoka cena
  • 27 marca 2023 o 22:46
    Bardzo mnie kusiła
    Od dłuższego czasu miałam ochotę wypróbować tą pomadke, ciągle to odwlekałam ze względu na cenę, ale w końcu ciekawość była silniejsza od rozumu???? Wybrałam kolor wifey, ładny nudziak podoba mi się. Aplikator precyzyjny, łatwo się nakłada na usta , dobra pigmentacja. Co do trwałości to wiadomo tłustego jedzenia nie przetrwa,ale pozatym to jest bardzo wporzadku. Jak nic nie jem to jest bardzo trwała. Jednak za tą cenę możemy kupić kilka pomadek również dobrej trwałości np golden rose. Napewno nie kupię ponownie, choć dobrze jest się przekonać na sobie.