Pomadki i szminki

Golden Rose Soft & Matte Creamy Lip Color Matowa pomadka do ust

Golden Rose Soft&Matte Creamy Lip Color Matowa pomadka do ust 111
Golden Rose Soft & Matte Creamy Pomadka do Ust 107

Nasi użytkownicy zostawili 163 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 3 marca 2025 o 15:10
    GR
    Mój ulubiony produkt do ust, mam go w kilku odcieniach, uwielbiam jego efekt na ustach. Długo się utrzymuje a do tego świetnie pachnie. Polecam wam dziewczyny bo jest cudny
  • 1 lutego 2025 o 16:57
    Piękne kolory
    Pomadka ma przepiękny kolor i równie piękne opakowanie. Można nią uzyskać różne poziomy krycia. Zastyga po dłuższej chwili dzięki czemu jest czas na drobne poprawki. Ma przyjemną delikatnie piankową formułę, która jest bardzo komfortowa w noszeniu. Całość trzyma się bez zarzutu do 5 h jednak nie jest w stanie przetrwać jedzenia. Niestety lekko wysusza usta. Nie wiem czy winna jest formuła czy aplikator, ale pomalowanie ust tym produktem bez konturówki jest dla mnie niemożliwe.
    Zalety:
    • kolor
    • formuła
    • wykończenie
    • komfort noszenia
    Wady:
    • lekko wysusza usta,
    • trzeba używać z konturówką,
  • 14 kwietnia 2024 o 21:01
    Świetne matowe pomadki
    Pomadki matowe od Golden Rose używam od kilku lat i posiadam sporo kolorów, wszystkie uważam, że są świetne! Opakowanie na duży plus, piękny design, wyglądają bardzo ekskluzywnie. Duża gama kolorystyczna pozwala wybrać kolor dopasowany do własnych preferencji. Pomadki świetnie się nakładają na usta, zastygają. Kolor utrzymuje się długo na ustach, a poprawianie w ciągu dnia nie powoduje grudek itd. Bardzo polecam!
  • 22 marca 2024 o 15:31
    petarda!
    Genialna pomadka, która posiada wiele kolorów i jest mega komfortowa na ustach! kocham jej delikatny efekt jaki daje oraz bardzo fajną trwałość. Kupiłam go na stanowisku Golden Rose, gdzie na prawdę bardzo ciężko mi było wybrac ulubione kolory. Teraz posiadam kilka w swojej kolekcji, bo nie spodziewałam się, że ten produkt będzie tak dobrze na mnie wyglądać. Kupiłam dodatkowo na zapas dla swoich klientek. Bardzo dobre użytkowe kolory, które idealnie wpisują się w urodę, każdy na pewno znajdzie coś dla siebie. produkt rozprowadza się bardzo przyjemnie na ustach, nie podkreśla suchych skórek - wręcz przeciwnie, delikatnie je nawilża
    Zalety:
    • formuła
    • gama kolorystyczna
    • efekt
    Wady:
    • dostepność
    _inga
    8 czerwca 2023 o 9:45
    Matowa pomadka do ust, Soft & Matte Creamy Lip Color, Golden Rose
    Matową pomadkę do ust kupiłam na jednej z aukcji internetowych wybrałam kolor nr 104. Opakowanie zawiera 5,5 ml , zapłaciłam około 17 zł. Pomadka ma odpowiednią konsystencję, łatwo się nakłada , dobrze się rozprowadza,daje ładne krycie, jest trwała, nawilża, nie powoduje przesuszania ust, jest wydajna. Dodatkowy plus za szeroką paletę ładnych kolorów, pomadka jest dostępna w dziewiętnastu ślicznych kolorach, ja na pewno sięgnę po kolejne warianty kolorystyczne w tym kolor nr 112. Podsumowując jestem na tak! Pomadka ma śliczny kolor, dobre krycie, daje efekt matowych ust bez przesuszenia a wszystko to w atrakcyjnej cenie. Serdecznie polecam !
    • dobre krycie
    • nawilża, nie powoduje przesuszania ust
    • łatwa aplikacja
    • szeroka paleta ładnych kolorów
    Wady:
    • moim zdaniem brak