Kremy na noc

Weleda Iris Nachtcreme Krem na noc z irysem

• 25 grudnia 2020 o 2:33
    Świetny
    Kosmetyki firmy weleda są idealne dla mojej alergicznej suchej skóry. Ten krem na noc naprawdę uwielbiam, skóra jest po nim nawilżona, krem fajnie się wchłania i nie robi tłustego filmu, do tego nie ściąga. Zapach ziołowy jak najbardziej mi odpowiada, opakowanie jest bardzo lekkie oraz można je zwinąć jak maść, przez co idealnie sie sprawdzi dla osób które chętnie latają samolotami i mają problem z miejscem w bagażu.
    Zalety:
    • delikatny -dla alergików
    • nawilżenie
    • brak tłustego filmu
    Wady:
    • dość drogi
  • 14 lutego 2012 o 14:48
    rozczarowanie
    Długo się zastanawiałam nad kupnem tego kremu, aczkolwiek zdecydowałam się pod wpływem pozytywnych ocen. Niestety jestem bardzo rozczarowana tym produktem - krem raczej nei nadaje się do cery bardzo suchej. Z bardzo wysuszoną skórą na czole w ogóle sobie nie poradził (a nawet mnie swędziała po jego nałożeniu). Przy długotrwałym używaniu zapycha mnie. Jest niewydajny i ma tłusta konsystencję. Po doprowadzeniu cery do porządku (w miarę bez problemów) krem po prostu utrzymuje nawilżenie, nic nie dodaje więcej. Krem ma małą pojemność, trzeba go dużo nałozyć, żeby poczuć jakies nawilżenie i jest dość drogi (ponad 40zł na allegro za 30ml). Jest też trudno dostępny. Generalnie dla cer bardzo suchych i wymagających nie polecam. Używam tego produktu od: 2 mieisęcy Ilość zużytych opakowań: 1 tubka
  • 3 października 2010 o 15:07
    spodziewałam się czegoś więcej
    Kupiłam pod wpływem pozytywnych recenzji, ale niestety nie podzielam zachwytów.Krem jest dobry, ale bez rewelacji.Dobrze nawilża,świetnie likwiduje miejscowe mocne przesuszenia.Jednak jednocześnie odnoszę wrażenie,że obciąża moją skórę(cera mieszana).Rano moja cera nie jest wypoczęta i świeża, tylko jakaś zmęczona i przygaszona.Stosuję więc max.3 razy w tygodniu.W ten sposób mogę zminimalizować niepożądany efekt.Przy tej częstotliwości stosowanie krem mnie nie zapycha, ale nie wiem co by było przy codziennym smarowaniu, ponieważ kosmetyk jest dość tłusty.Nie wchłania się do matu, pozostawia trochę klejącą warstwę na powierzchni skóry, ale przy aplikacji na noc nie jest to specjalnie uciążliwe.Zapach jest wstrętny i bardzo intensywny.Podsumowując: niezły nawilżacz, ale nic poza tym. Raczej do okazyjnego niż regularnego stosowania.Ja już do niego nie wrócę, szukam dalej kremu idealnego na noc:) Używam tego produktu od: 1,5 m-ca Ilość zużytych opakowań:1
    aptekus
    16 lutego 2010 o 11:04
    solidny kosmetyk
    Krem jest bardzo dobry. Nawilża solidnie, odżywia i regeneruje. Rano moja skóra jest zrelaksowana i ma świeży wygląd. Co istotne nie zapycha, a mam do tego spore skłonności. Rozsmarowuje sie lekko, wchłania całkiem nieźle i dość intensywnie pachnie. Osobiście zapach ten uważam za akceptowalny. Opakowanie jest niewielkie, ale za to krem wydajny. Używam tego produktu od: kilka tygodni Ilość zużytych opakowań:
  • 11 sierpnia 2008 o 15:39
    Polecam !
    Kupiłam krem pod wpływem pozytywnych opinii na wizażu...szukałam dobrego kremu na noc, odżywczego, łagodzącego i powodującego, że rano wyglądałabym promieniście;-) i udało się. Kremik jest bardzo dobry...spełnił moje oczekiwania, nie podrażnia, pozostawia delikatny film i regeneruje skórę. Dodam, że jest bardzo wydajny i ujął mnie swoją "ekologicznością". Jeśli chodzi o zapach - jest dość intensywny przez pierwsze 10 minut...później już go nie czuję, więc nie ma się co sugerować zapachem;-) krem naprawdę godny polecenia! Używam tego produktu od: 5 tygodni Ilość zużytych opakowań:

Zobacz także inne Kremy na noc