Kremy na noc

Hagi Smart D Krem-Maska Intensywnie Nawilżający 50ml
topestetic

• 13 stycznia 2025 o 23:01
    Gra wszystko poza zapachem
    Krem ma bardzo gęstą, bogatą białą konsystencję, która dobrze nawilża skórę, ale nie zawsze w wystarczający sposób. Jeśli miałam mocniej przesuszoną cerę, po kilku dniach stosowania tego kremu nadal pojawiały się suche skórki. Mimo to ładnie wygładza skórę, ale efekt nie utrzymuje się długo, ale przy porannym myciu skóra jest miękka i gładka. Jednak jednym z głównych minusów dla mnie jest jego intensywny zapach - bardzo mocny i długo utrzymujący się, co sprawia, że nie czuję się komfortowo, szczególnie przed snem. Po prostu mnie drażni, a czasem nawet kichałam przez niego. Osobiście preferuję kosmetyki o delikatnym zapachu lub bez zapachu, zwłaszcza na noc. No, bo szczerze po co komu zapachowy krem, skoro i tak jest przeznaczony aby w nim spać. Krem może także zapychać pory, jeśli stosuje się go zbyt często. Zdarzało się, że przy częstszym używaniu moja skóra reagowała niedoskonałościami. Dodatkowo, przy nałożeniu większej ilości kremu zostaje biały nalot. Zazwyczaj wchłania się w porządku, ale pozostawia błyszczącą warstewkę na powierzchni skóry. Ogólnie produkt dobrze nawilża, ale ze względu na zapach sięgam po niego sporadycznie.
    Zalety:
    • wygodne opakowanie z pompką
    • nawilża
    • wygładza
    Wady:
    • za intensywny zapach
    • przy częstszym stosowaniu potrafi zapchać
  • 18 września 2023 o 14:25
    Genialny krem
    Używa od:próbka
    Wykorzystał/a:jedna próbka
    Ten krem używałam wieczorem na Oczyszczona skórę twarzy i muszę przyznać że zdecydowanie ten produkt odmienił moją Cera. Ten produkt jest idealny do cery suchej i wrażliwej czyli takiej którą posiadam ja ta maska na noc zdecydowanie U koiła i na wodni wa moją skórę
  • 18 września 2023 o 13:02
    Krem- maska mój must have
    Krem- maska, kto by pomyślał, ze takie 2w1 naprawdę świetnie się sprawdza. Skóra już po pierwszym użyciu była dobrze nawilżona. Efekt wygładzenia, zauważyłam przy codziennym stosowaniu już po 7 dniach. Skóra jest gładka, ujędrniona. Efekt napięcia, który mi towarzyszył od razu zniknął. Polecam z całego serca.
    centoni
    18 września 2023 o 10:04
    Mocne nawilżenie
    Produkt zamknięty jest w poręcznej buteleczce z pompką. Sam krem ma treściwą konsystencję i ładnie pachnie. Ponieważ nie mam cery suchej, a jest to krem-maska, stosowałam go na noc. I faktycznie, działał jak maska - świetnie nawilżał, odżywiał. Rano twarz była w bardzo dobrym stanie. Jednocześnie, krem jest na tyle bogaty, że delikatnie zapychał mi pory i bardzo się świecił. Raczej nie zastosowałabym go na dzień, chyba, że byłby to dzień w domu poświęcony na pielęgnację. Nie polecam stosowania tego kremu codziennie, raczej w większych odstępach czasu.
  • 18 września 2023 o 8:14
    Hagi Snart D
    Wykorzystał/a:jedna próbka
    Krem jest mega przyjemny, ma bogaty skład, przyjemny zapach i mimo nieco tłustej konsystencji doskonale się wchłania. Jest bardzo wydajny. Rano cera jest doskonale nawilżona i wygląda na wypoczętą. Cała seria posiada piękne ekologiczne opakowania w przyjemnych pastelowych odcieniach. Polecam wszystkim, którzy mają problem z szorstką, skłonną do przesuszń cerą. Na prawdę działa już po pierwszym zastosowaniu.
    Otrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl

Zobacz także inne Kremy na noc