Kremy na noc

Bielenda Professional Stimulate, Krem dermostymulujący z fito - kolagenem i czynnikami wzrostu

HOBB
Supremelab Krem dermostymulujący z Fito-kolagenem i Czynnikami Wzrostu
Bielenda Professional SupremeLAB Derm Krem Dermostymulujący z Fito-kolagenem i Czynnikami Wzrostu 50ml
notino.pl
Krem dermostymulujący z fito-kolagenem i czynnikami wzrostu
Bielenda Professional Supremelab Derm Krem dermostymulujący z fito-kolagenem i czynnikami wzrostu 50 ml

• 3 stycznia 2025 o 12:48
    SZTOS !
    Przy okazji promocji skusiłam się na ten krem, nie czytając składu, ani obietnic producenta. O jakież było moje zdziwienie kiedy okazało się, że przypadkiem trafiłam na krem ideał... ( no prawie ideał - brakuje mu tylko filtra z spf i do szczęścia nie potrzebowowałabym niczego więcej) Treściwy, otulający, natychmiastowo poprawiający komfort skóry, cudownie się wchłaniający do satynowo-matowego wykończenia. Nie roluje się, współgra z makijażem (nie ciasteczkuje, nie roluje, nie przebarwia), nawilża odżywia, a skóra wydaje się po nim promienna. Nie zapycha i nie powoduje wysypu na twarzy - skóra wygląda po nim pięknie, jest odżywiona ma energię, jest jędrna i taka ' mięsista' - sprężysta, niweluje efekt 'zszarzenia skóry'. Nie wiem czy spłyca zmarszczki - ale poprzez dobre nawilżenie i ten fantastyczny satynowy glow, mam wrażenie że zmarszczki są mniej widoczne, a makijaż nie ma też tendencji do zbierania się w nich. Delikatny zapach, świetne opakowanie. Na noc używam większej ilości, nadal wspaniale się wchłania, rano skóra piękna i promienna!
    Zalety:
    • Nawilża i odżywa
    • poprawia jędrność i kondycję skóry
    • fantastyczne satynowo - matowe wykończenia
    • dobry pod makijaż
    • niweluje oznaki zmęczenia
    • promienna i piękna skóra
    • nie zapycha, nie uczula
    • Świetne opakowanie
    • dobra wydajność
    Wady:
    • Zupełnie bez wad. ( no może tylko cena regularna...)
  • 22 grudnia 2024 o 22:48
    Efekt zdrowej skóry
    Przy kupnie kremu zachęciły mnie jego składniki. Mam 28 lat i potrzebowałam porządniejszego kremu. Twarz gdy się go nałoży wygląda na mega zdrową i promienną. Bardzo dobrze koi i nawilża. Jest wydajny, używam go kilka miesięcy. Zapach jest łagodny.
    Zalety:
    • ukojenie skóry
    • poprawa kondycji skóry
    Wady:
    marraff
    29 listopada 2023 o 10:38
    Dobrze się wchlania
    Bardzo dobrze nawilża skórę ale wchłania się do całkowitego matu. Idealny do cery mieszanej i normalnej. Nadaje się pod makijaż. Plus za polską firmę i dobry skład. Polecam
  • 18 maja 2023 o 12:17
    Mega przyjemny produkt!
    Używa od:próbka
    Wykorzystał/a:jedna próbka
    Przyjemna konsystencja, działa jak opatrunek, kojąc zaognioną skórę. Wygodny aplikator pozawala na dobór odpowiedniej ilości. Skóra natychmiast staje się elastyczna, odżywiona i nawilżona. Mam wrażenie, że spłycił zmarszczki mimiczne.
    Otrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
    d_t_b
    17 maja 2023 o 20:00
    Doskonały krem
    Krem jest niesamowity. Jego konsystencja jest lekka, ale w odczuciu pielęgnacyjnym to moc i bogate wykonczenie. Krem wspaniale nawilża i wygładza. Skóra jest zregenerowana, ukojona i tryska energią. Jest jędrna i dobrze odżywiona. Zmarszczki są zniwelowane. Opakowanie z pompką. Najbardziej takie lubię, ze względów higienicznych. Krem nie uczulił ani nie podrażnił. Przyjemnie się go używa rano, idealny jest pod makijaż.
    Otrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl