Rajstopy w sprayu

Venus Leg Make-Up, Rajstopy w sprayu

Venus Rajstopy w Sprayu Jasna Karnacja 75ml

Nasi użytkownicy zostawili 19 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 23 kwietnia 2025 o 16:16
    Oj nie
    Na pewno nie da sie ich aplikować bez użycia rąk a najlepiej rękawicy. Niestety kolor nie jest ładny. Brudzi ubrania. Zapach jest brzydki, chemiczny. Plusem jest cena, ale nie warto wydawać nawet tych paru złotych, zeby się rozczarować.
  • 4 czerwca 2024 o 11:53
    Męczyłam się
    Produkt pachnie bardzo delikatnie, jest nieomal neutralny, więc to jak najbardziej na plus. Natomiast aplikacja polega na tym, że po psiknieciu trzeba bardzo szybko rozetrzeć dłonią produkt na nodze, gdyż momentalnie zastyga. Jesli się nie uda, cóż zostają smugi. Kupiłam ten produkt, ponieważ z natury jestem bardzo blada i chciałam dodać nogom ładniejszy wygląd. Niestety jest on tak jasny, że prawie nic nie widać. Także nie daje efektu na nogach prawie żadnego, ale barwi ubrania. Co powoduje u mnie dyskomfort. Całe szczęście całkiem łatwo się spiera.
  • 1 czerwca 2024 o 17:46
    Niestety te rajstopy nie spełniły moich oczekiwań.
    Rajstopy w sprayu Venus Leg Make-Up kupiłam specjalnie z myślą o nadchodzącym lecie. Nie lubię nosić klasycznych rajstop, szczególnie latem, więc rajstopy w sprayu to było dla mnie świetne rozwiązanie a przynajmniej tak mi się wydawało. Niestety te rajstopy nie spełniły moich oczekiwań. Rajstopy w sprayu są zapakowane w wygodne, poręczne, aluminiowe opakowanie przypominające dezodoranty. Spray jest łatwy w użyciu i umożliwia równomierne nałożenie produktu na skórę. Design butelki jest nowoczesny i estetyczny, a sam produkt dobrze leży w dłoni, co ułatwia aplikację. Aplikacja jest prosta. Wystarczy spryskać produkt na czystą i suchą skórę, a następnie równomiernie rozprowadzić go dłonią. Produkt schnie dość wolno, a poza tym łatwo się rozmazuje. Aplikacja mimo, że uważna i dokładna nie chroni przed powstawaniem smug, które pojawiają się zaraz po aplikacji i to niezależnie czy pordukt aplikujemy na suchą skórę czy na wcześniej użyty balsam do ciała. Nie wygląda to estetycznie, a poza tym to co zostaje na nogach szybko się ściera. Nie na to liczyłam sięgając po ten produkt. Niestety zawiodłam się.
  • 1 czerwca 2023 o 8:55
    Jestem na nie
    Produkt ten zakupiłam, bo chciałam nadać moim nogom ładnego koloru. Niestety bardzo się zawiodłam. Spray pryska bardzo nierównomiernie, przez co robią cię plamy i zacieki. Ciężko dobrze rozprowadzić produkt, bo ciągle widać mazy. Robiłam kilka podejść do tego produktu i zawsze efekt był naprawdę tragiczny.
    Medea05
    30 listopada 2022 o 15:32
    Cały czas sie zastanawiam czy problem jest ze mną, czy z tym sprayem
    Jestem bladolica. Cała. A latem nawet jak sie spale na czerwono to juz tydzien pozniej wracam do bieli. Taka karnacja. Latem wiec nie chcac zakladac rajstop ani tez wyrozniac sie na wielkiej imrpezie zakupilam te oto rajstopy w spayu. Mysle sobie - w sam raz na upal. Ale niestety, w ogole sie nie polubilismy 1. Strasznie nierownomiernie mi sie to rozprowadzalo. Miałam i plamy i zacieki i za nic nie potrafilam tego tak rozprowadzic, zeby wszystko bylo dobrze 2. Kolor wyszedl strasznie sztuczny, ciemny, wygladalo to mniej estetycznie nic rajstopy nawet 3. Zapach - ja jestem chyba przewrazliwiona, ale caly wieczor czulam zapach tych rajstop, zwlaszcza na poczatku gdy wieczor byl goracy. Do tej marki na pewno nie wroce, moze sprobuje innych, ale to byl dla mnie niewypal

Zobacz także inne Rajstopy w sprayu