Tusze do rzęs

Rimmel Stays Clump-Free Volume Shake Mascara Pogrubiający tusz do rzęs

Nasi użytkownicy zostawili 38 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 2 listopada 2021 o 19:57
    Przeciętny
    Producent dużo obiecywał więc się skusiłam. Jak dla mnie niczym się nie wyróżnia pomiędzy innymi tuszami do rzęs. Cena nie jest mała a efekt jaki pozostawia na rzęsach dosyć delikatny. W konsystencji dosyć rzadki i długo zastyga na rzęsach. Po nałożeniu kilku warstw efekt jest znikomy. Sam zamysł producenta fajny ale po za tym nic fajnego w tym tuszu nie ma. W tej cenie można kupić o wiele lepszej jakość tusz do rzęs.
    • zamysł producenta
    • szczoteczka
    Wady:
    • długo zastyga
    • delikatny efekt
    • nałożenie kilku warstw pozostawia subtelny efekt
    • konsystencja dosyć rzadka
  • 13 października 2021 o 1:13
    Zaskakująco dobry tusz
    Tusz ten kupiłam ze względu na chęć sprawdzenia funkcji potrząśnięcia nim przed użyciem. I naprawdę nie zawiodłam się na nim! Dodaje rzęsom cudownej objętości wytwarzając efekt sztucznych rzęs. Dodatkowo zdecydowanie je wydłuża i wyglądają olśniewająco! Nie obsypuje się ani nie rozmazuje. Szczoteczką można nabrać optymalna ilość produktu wiec rzęsy nie są zlepione ani do przesady pokryte tuszem. Dużą zaleta jest to jak „przyjemnie” sie zmywa nie podrażniając oka. Jak dla mnie świetny wybór!
    Zalety:
    • przepięknie zagęszcza rzęsy
    • wydłuża
    • nadaje efekt sztucznych rzęs
    • świetna szczoteczka pozwalająca nabrać odpowiednią ilość produktu
    • nie rozmazuje się
    • nie obsypuje się
    • dobrze się go zmywa
    • nie podrażnia oczu
    • przystępna cena
    • wydajny
  • 17 marca 2021 o 23:57
    Bardzo miło go wspominam :)
    Ten tusz był moim licealnym hitem! Szukałam wtedy tuszu który dałby mi efekt sztucznych rzęs (uwielbiam taki efekt!), który byłby wygodny w użytkowaniu i który byłby przede wszystkim bezpieczny dla moich oczu. Ten tusz dał mi wszystko czego potrzebowałam! Szczoteczka była bardzo wygodna, moje rzęsy były ekstremalnie wydłużone i pogrubione! Nic się nie kruszyło i nie osypywało, tusz pięknie utrzymywał się na rzęsach przez cały dzień! W liceum zdarzało mi się sporo płakać, więc od maskary oczekiwałam tego, aby nie powodowała bólu i podrażnień gdy łzy ją rozpuszczały, i ten tusz sprawdził się w tej kwestii znakomicie :) Do tego był niezwykle wydajny dzięki tej kuleczce w środku która przy potrząsaniu przedłużała jego świeżość! Wtedy był to dla mnie bardzo drogi produkt, ale jedyny który nie podrażniał moich oczu w gorszych chwilach i który dawał mi pełen komfort i porządany efekt w makijażu, jednak dzięki możliwości potrząsania nim był naprawdę wydajny i była to dla mnie naprawdę dobra inwestycja! Dziś nie potrzebuję tak drogiego tuszu, ale na pewno jeszcze do niego wrócę bo jest fenomenalny i zdecydowanie wart swojej ceny! :)
    Zalety:
    • Niezwykle wydajny
    • Ekstremalnie wydłuża i pogrubia rzęsy
    • Jest super trwały
    • Nie podrażnia oczu nawet podczas płaczu!
    • Dzięki potrząsaniu przedłuża swoją świeżość
    • Fenomenalna jakość
    • Wygodna szczoteczka
    • Dostępność
  • 9 listopada 2020 o 8:21
    Pomysł dobry, ale nie spełnia oczekiwań
    Pomysł producenta na zastosowanie technologii Shake, wydawał się rewelacyjny stąd zdecydowałam się na zakup marcary. Nie spełniła jednak ona moich oczekiwań. Opakowanie jest ciężkie, duże i toporne. Nie jest to zdecydowanie produkt do podróży. W środku mamy wkład, który rusza się przy potrząsaniu i ma spowodować brak zasychania tuszu. Początkowo działa to całkiem nieźle, jednak na moich rzęsach lepiej sprawdza się mascara która lekko podeschnie. Nie zauważyłam oczekiwanego efekty objętości na rzęsach. W zasadzie efekt jest jak przy zwyklej mascarze za małe pieniądze.. Nie pogrubia, nie podkręca, nie wydłuża.. Nie robi nic po za delikatnym podresleniem oka.
    Wady:
    • ciężkie opakowanie
    • pomysł dobry, ale nie spełnił oczekiwań
    • nie daje objętości rzęs
  • 4 sierpnia 2020 o 11:30
    Poniżej oczekiwań
    Tusz kupiony pod wpływem impulsu. Niestety nie okazał się trafiony. Oapkowanie ciezkie i duże. Opcja Shake It w sumie nie wiem czy cos robi czy nie, bo czy wstrzasalam tusz przed użyciem czy nie to konstystencja i efekt ten sam. Po tej mascarze szczypią mnie oczy a sam tusz osypuje się i rozmazuje. Rzęsy nie są wybitnie pogrubione i w tej kwestii nie wyróżnia się na tle innych.
    Drogeria Natura