Wody toaletowe męskie

Puma Red & White Man EDT

• 29 kwietnia 2021 o 11:24
    Cudowne wspomnienia związane z zapachem :)
    Uwielbiam markę Puma zarówno w kosmetykach jak i ubraniach,często używałam ich produktów gdy miałam 20 parę lat :)i niektóre zapachy darzę ogromnym sentymentem,uzmysławiam sobie jak zmienia się mój perfumeryjny gust i upodobania ale ten zapach poznałam parę lat temu,najpierw podarowałam je mężowi a parę lat później synowi :)i zajmuje wysoka notę w moim sercu do dziś. Przeczytałam opis wody spontaniczny i pewny siebie i zgadzam się w 100% ma w sobie to coś co przyciąga,nie jest to zapach jakiś odkrywczy ale taki ...figlarny,seksowny,dla faceta z błyskiem w oku i tą pewnością siebie niczym dla Gerarda Butlera który gra w filmie Brzydka Prawda :)),tak właśnie pasuje mi Puma do mężczyzny z nonszalancją,zabawowego,dowcipnego ale życiowego. Podsumowując,zapach jest jednocześnie męski i świeży,dla mnie nie pasuje do garnituru i eleganckich imprez a raczej do codziennego stosowania,stworzony dla mężczyzn aby roztaczać wokół Nas kobiet swój nieodparty urok :),jedyna wada to coraz słabsza dostępność.
    • Flakon
    W perfumerii
  • 4 kwietnia 2013 o 16:04
    Zakochana bez pamięci....
    Tak kocham ten zapach, że sama, ja, kobieta, używam na sobie. Na mężczyźnie moich marzeń jest sexowny, męski, świeży i czysty. Drzewo cedrowe nadaje mu ostrość. Podczas upalnego lata, kiedy to gorąco tylko potęguje doznania spowodowane wąchaniem tego pachnidła w zapachu wyodrębnia się sexowne orzeźwienie, coś pobudzającego, energetyzującego. Zimą zaś odnosi sie wrażenie, że ktoś kto jest nim spryskany niedawno siedział przy kominku i palił żywicznym drewnem. Zapach zmienny i dopasowujący się i do osobowości, która go nosi i do pory roku i do odzienia. Nie pasuje każdemu, jest bardzo indywidualny. Gdy psikam się nim jA czuję się taka niedostępna, a jednocześnie o dziwo jeszcze nikt się nie zdziwił, dlaczego pachnę \'męskim\' pachnidłem - wręcz przeciwnie działa przyciągająco...... Jest drapieżny jak kot. Będę wiecznie wierna. Używam tego produktu od: 8 lat Ilość zużytych opakowań: niepoliczalna
  • 20 kwietnia 2012 o 19:00
    Seksowny i zmysłowy... ♥ wodzi na pokuszenie:)
    Przepiękny zapach, zmysłowy, seksowny, kuszący, idealny na randkę ale i na wieczór we dwoje, jednak nie pospolity i nie uniwersalny - ma w sobie coś takiego, co powoduje, że ciągle się do niego wraca, poza tym przywołuje wspomnienia... ♥ IDEAŁ Używam tego produktu od: Tż używa od 3 lat (z przerwami) Ilość zużytych opakowań: dużo;)
    tede17
    14 października 2009 o 12:40
    orzeźwiające cudo
    Bardzo ladny zapach..za ta cene naprawde trwaly i dobrze sie go nosi. Nie meczy i jest miły na codzien. Warty polecenia. Chyba jeden z najlepszych zapachow pumy, choc ostatnio wachalem going man to tez byla swietna ;) Pozdrawiam milosnikow tej pumy ;) Używam tego produktu od miesiaca Ilość zużytych opakowań:1- 30 ml
  • 28 września 2008 o 21:39
    Zapach mojego Tżta
    To były pierwsze perfumy które kupiłam mojemu Tż pod choinkę.Zapach bardzo mi sie spodobał.Jest świeży, atrakcyjny i co najważniejsze bardzo trwały!Zawsze będzie mi sie kojażył z moim facetem.Pewnie kiedyś jeszcze kupie mu ten zapaszek;) Używam tego produktu od:2 lat Ilość zużytych opakowań:1