Wody toaletowe męskie

Christian Dior Fahrenheit 32 EDT

• 14 kwietnia 2013 o 21:05
    Uwielbiam ten zapach na moim mężczyźnie :)
    Kupiony w prezencie okazał się strzałem w dziesiątkę. Na początku dość trudny z czasem zyskiwał by w końcu stać się ulubieńcem. Jest spokojny, aksamitny, uzależniający i genialnie komponuje się z zapachem skóry mojego męża. Coś zdecydowanie dla panów 30+ . Jest w nim pewność siebie i rozwaga dojrzałego mężczyzny z poczuciem humoru. Trwałość rewelacyjna. Na skórze do kąpieli, na swetrze zamkniętym w szufladzie utrzymał się miesiąc. Używam tego produktu od: roku Ilość zużytych opakowań: W trakcie pierwszego
  • 6 listopada 2012 o 16:00
    A jednak!
    Nazwa wskazuje na temperaturę zamarzania wody - czyli powinien to być zapach odświeżający. Cóż, jest nim i jednocześnie nie jest. Otwarcie to dość mocna i ciężka, biorąc pod uwagę charakter całej kompozycji, wanilia. Wanilia dość naturalna w odbiorze i pachnąca dla mnie bardzo kremowo. Czuć ją od początku do końca, wg mnie stanowi ona podstawę tych perfum(myślę F32->skojarzenie z wanilią). Następna faza podoba mi się najbardziej. Pojawia się kwiat pomarańczy, choć ja czuję raczej skórkę pomarańczową (aromat pomarańczowy do ciast też przychodzi mi na myśl). Robi się bardzo ciekawie. Całe szczęście - ta faza trwa najdłużej i za nią wyłapuję komplementy.Baza to wetyweria, ale w ujęciu nie zielonym ani nie mrocznym - a drewnianym. Gdybym nie znał składu, strzelałbym, że to cedr. Trwałość jest zmienna i zależy od pory roku. Wiosną i jesienią trwa na mnie najdłużej, bo ponad 8 h, projekcja dobra przez pierwsze 3. Zimą utrzymuje się jakieś 5 h, zaś latem - 3-4 h... Zdecydowanie wiosenne wieczory służą mu najlepiej. Ostatnio coraz częściej (i coraz lepiej!) wspominam ten zapach, co zapewne skończy się zakupem butelki w najbliższym czasie... Używam tego produktu od: ok. 4,5 roku Ilość zużytych opakowań: jedno 50 ml i myślę o następnych
  • 2 lutego 2012 o 19:35
    Dla indywidualisty intrygującego...
    Mój narzeczony chwali mnie po dziś dzień (ja siebie samą również), że bezbłędnie trafiłam z prezentem :) Zapach jest intensywny, pięknie zgrywa się z męskim testosteronem! Jest mocny, ciężki w pierwszej chwili, ale... rześki. Przywołuje na myśl... własnie-co? Emocje nie do opisania! Utrzymuje się na skórze i na ubraniach bardzo długo, kilka dni. Nawet po praniu czuć ten zapach. Jeśli szukasz zapachu nie do podrobienia to zdecydowanie polecam! Używam tego produktu od: Narzeczony używa od pół roku Ilość zużytych opakowań: W trakcie pierwszego 200 ml
  • 13 maja 2011 o 23:23
    Tak ! Tak ! Tak !
    Odkąd dostałem próbkę czerwonego Fahrenheit\\\'a omijałem go szerokim łukiem, gdyż dla mnie jest to zapach dla dojrzałego faceta po 40-tce, ale to moje odczucie, gdyż nie znoszę mocnych korzenno-drzewno-pieprzowych zapachów. Coś mnie jednak tknęło, żeby powąchać białą wersję i od razu był mój. Zapach jest słodki, pudrowy, a nuta wetywerii nadaje mu świeżości z delikatną dawką goryczy... Dla mnie SUPER :D Używam tego produktu od: Roku Ilość zużytych opakowań: 100 ml
    USagent
    14 marca 2009 o 15:24
    Meskie
    Rzadko zdarza mi sie sklasyfikowac zapach jako typowo meski. Uwazam, ze kazdy powinien uzywac tego, co mu sie zywnie podoba bez podzialu na zapachy dla kobiet i dla mezczyzn...W przypadku F32 smialo moge jednak powiedziec, ze ta przedziwna slodka mieszana zapachem dla mezczyzn jednak jest...Po pierwsze jak dla mnie przypomina krem do golenia, ktorego za schylkowej komuny uzywal moj dziadek :) Po drugie nie chce pachniec kremem do golenia. Po trzecie lubie slodkie perfumy, ale w F32 ta slodkosc nijak nie pasuje mi do kobiety. Nie ma w niej erotyzmu czy uwodzicielstwa :D Na meskiej skorze zapach uklada sie juz jednak inaczej. Na swoim chlopaku wyczuwam skorke pomaranczy zmieszana z mlekiem. Calosc pachnie ciekawie, jednak bardziej pasuje mi na dzien niz na wieczor. Ogolnie - nie jest zle, ale jest masa innych lepszych zapachow. Używam tego produktu od:okazjonalnie Ilość zużytych opakowań:0