Wody toaletowe męskie

Guerlain Guerlain Homme EDT

Guerlain Homme woda toaletowa 30ml spray

• 19 lutego 2015 o 22:44
    O wow!
    Naprawdę nie sądziłam, chociaż czytałam listę nut i opisy, że ten zapach może pachnieć drinkiem. A jednak. To jest zapach mohito. Eleganckie, dobrej jakości perfumy o zapachu mohito. Limonka, mięta, rum i odrobina wetiweru w tle. Bardzo mi się spodobał, według mnie to unisex i z checią widziałabym go nie tylko na mężczyźnie ale i na sobie. To taki świeżak z charakterem. Takie oczko puszczone przez Guerlain. Niestety chyba własnie wycofywany. Według mnie bardzo głupia decyzja. Używam tego produktu od: testy Ilość zużytych opakowań: testy
  • 1 lipca 2014 o 16:03
    Summer in the city.
    Guerlain Homme to idealne uzupełnienie dla swojego świetnego młodszego brata - Homme Intense. Perfumy te kojarzą mi się z latem, ale spędzanym w mieście - tuż przed urlopowym wyjazdem. Dla rozluźnienia, po pracy wstępujemy do baru i zamawiamy mojito. Woń gorącego miejskiego powietrza miesza się z aromatem drinka. Tak "widzę" te perfumy. Guerlain Homme pachnie dla mnie niemalże identycznie z GHI, z tym, że Intense jest wzbogacony o cięższe, drzewne elementy - paczulę oraz cedr, brak w nim też delikatnego kwiatowego akcentu, który (ledwo, ale jest) wyczuwalny w jego "młodszym bracie". Trwałość wynosi ok. 6-7 h, projekcja jest dość słaba. Mimo to, daję najwyższą notę, ponieważ uważam te perfumy za pozycję zdecydowanie wartą uwagi i zainteresowania. Używam tego produktu od: Jeszcze nie używam Ilość zużytych opakowań: Testy nadgarstkowe i globalne
    hubi87
    4 kwietnia 2012 o 11:45
    arcydzieło Jeana Paula Guerlaina :)
    Jak dla mnie, kapitalna opcja na wiosnę, wersja nie tak stanowcza jak INTENSE , w sam raz na ciepłe wiosenne dni. Trwałość, przeciętna, zadowalająca. Kompozycja zapachowa bardzo przednia - początkowe akordy, cytrusowe z domieszką mohito z czasem przechodzą w słodkawą woń (chyba wyczuwam rabarbar). Dla mnie nr 1 na wiosnę. Cena adekwatna do jakości :) Używam tego produktu od: 6 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 80 ml
  • 29 listopada 2011 o 20:04
    Bardzo udany
    Do swiat jeszcze troche ... ale co zrobic, sentymentalna jestem i nie bede ukrywac, ze kazdy pretekst do zakupow jest dobry. Biegam zatem po sklepach rozgladajac sie za podarunkami. Poszukujac inspiracji w pobliskim kolosie handlowym, bombardowana reklamami, zachecana przez przemile hostessy, w niewiadomy, magiczny sposob znalazlam sie przy stoisku Guerlain-a. Niczym wyglodnialy dzieciak, ktory opiera swoje male raczki o szklana witryne cukierni i patrzy na nieosiagalne dla niego lakocie. Tak ja stalam dobra chwile pozadliwie spogladajac na nowe Meteorites (dla niewtajemniczonych panow - to jest puder) i inne wspanialosci. Nagle, z transu obudzila mnie wrecz niepoprawnie uprzejma, piekna, serdeczna i baaardzo cierpliwa ekspedientka. Pozostajac w stanie totalnego zachwytu, wybelkotalam, ze szukam meskiego zapachu. I tak po wielu probach, wyszlam ze sklepu z masa probek, 80-tka Guerlain Homme + dezodorantem i zelem do ciala w zestawie. Oczywiscie otrzymalam tez probke owego zapachu - na wszelki wypadek, zeby przetestowac na mezu i wrazie tak zwanej wpadki wymienic lub podarowac tacie:) Zapach jest piekny, delikatny, ale nie taki ... hymmm siuskowato-ozonowy. Drodzy panowie i panie panow, jesli lubicie delikatne, eleganckie zapachy z malym pazurkiem, ten bedzie idealny. Otacza wlasciciela przyjemna aura, ale nie pozostawia za soba tak zwanego ogona, nie powala z nog otoczenia. Przy tym, jest trwaly i wyczuwalny. Mimo swej delikatnosci, nie jest trywialny i nudny. Ma tez w sobie chrakterystyczna nute, ktora czuje we wszystkich zapachach Guerlain-a. Na koniec, musze sie do czegos przyznac. Reszte przeznaczonej dla meza probki, sama zuzylam. Zapach jest cudowny i w zaskakujacy dla mnie sposob rozwija sie na skorze (zupelnie inaczej, niz na moim slubnym). Jest swiezy, cytrusowy. Prezent czeka na swieta. Używam tego produktu od: 1 dzien Ilość zużytych opakowań: probka, 80-tka czeka
    ch_aga
    19 czerwca 2009 o 8:15
    Elegancki i świeży
    Zapach bardzo nowoczesny, elegancki i świeży. Gdy przeczytałam recenzję poniżej, to w stu proentach się z nią zgodziłam więc raczej nie uda mi się dopisać nic nowego. Mam nadzieję, że "victimfashion" nie pogniewa się na mnie, jak dołączę się do tj recenzji ;) Używam tego produktu od: próbka Ilość zużytych opakowań: -