Szampony do włosów

Nivea Diamond Volume Care, Szampon zwiększający objętość włosów (nowa wersja)

Nasi użytkownicy zostawili 28 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

Pkmo899
    3 stycznia 2022 o 21:55
    Robi swoje.
    Jeszcze zanim zaczęłam interesować się świadoma pielęgnacją skóry głowy i włosów był to częsty gość na mojej półce. Bardzo ładnie domywał moją skórę głowy, dawał fajny efekt objętości u nasady i jako jedyny nie dawał efektu 'skrzypu' na skalpie. Stosowany razem z odżywką dawał mi fajny efekt, jednak po którymś myciu moje włosy zaczynały się dużo szybciej elektryzować i puszyć, przez co w końcu z niego zrezygnowałam. Jednak miło go wspominam, zużyłam kilka opakowań i moja skóra z tendencją do przetłuszczania się bardzo go lubiła.
    • ładne opakowanie
  • 12 kwietnia 2020 o 13:29
    Moja ocena to 4/5
    Szampony Nivea używam od bardzo wielu lat. Niestety jestem zmuszona również do sięgania po inne produkty dlatego , że moja skóra głowy jak i włosy szybko się przyzwyczajają do kosmetyku i jego składu. Szampon Nivea jest bardzo wydajny, wystarczy niewielka ilość a przy długich włosach (sięgających do łopatek) spokojnie można umyć całą głowę. Produkt dobrze myje włosy, łatwiej jest po nim rozczesać włosy( a nie po każdym szamponie mogę z łatwością je rozczesać), ma bardzo ładny i delikatny zapach. Uwagę również przyciąga ładna szata graficzna.
    Zalety:
    • ładny,delikatny zapach
    • ułatwia rozczesywać włosy
    • bardzo wydajny
    Wady:
    • po dłuższym stałym użyciu włosy są nijakie i tracą blask
  • 6 listopada 2019 o 20:53
    Całkiem fajny
    Nie sądziłam, że ten szampon będzie całkiem ok. Jest delikatny, przyjemnie się nim myje włosy. Jest jeden minus. Przy regularnym stosowaniu jakby osadza się na włosach. Skóra głowy w kontakcie z wodą jest jakby śliska, tak jakby ten szampon nie dawał się dobrze spłukiwać. Dlatego nie daję mu 5.
    Zalety:
    • delikatny, kremowy
    • przyjemny zapach
    Wady:
    • zostaje na włosach, skórze głowy - ciężko go zmyć
  • 25 października 2019 o 20:39
    Piękny zapach, fajna objętość, mały minus
    Uwielbiam kosmetyki do włosów od firmy Nivea. Diamond Volume Care kocham szczególnie za zapach. Jest piękny. Taki sam zapach ma żel pod prysznic Nivea Diamond. Dodać muszę, że zapach ten utrzymuje się długo po umyciu włosów. Konsystencja jest gęsta,fajna. Wystarczy mała ilość, a szampon się fajnie pieni na całej długości włosów. Po regularnym stosowaniu szamponu można fatkycznie zauważyć zwiększoną objętość włosów. Jeden mały minus to łupież. Po dłuższym stosowaniu tego szamponu zrobił mi się łupież :( Cena przestępna. Polecam.
    • skład produktu
    • właściwości
    Wady:
    • pojawił się łupież po dłuższym stosowaniu
  • 5 maja 2019 o 15:57
    Godzinna objętość...
    Konsystencja: Rzadka. Nawet bardzo. Zapach: Mnie pachnie cytrusami. Opakowanie: plastikowa buteleczka z zatrzaskiem Moje włosy potrzebują objętości. Używałam wielu, wielu produktów, które niby miały odbijać włosy od nasady. Prawie wszystkie mnie zawodziły. Z tym niestety było tak samo. Na chwilę włosy były ładnie uniesione, ale po godzinie, klap i tak jak zawsze. Szampon dobrze mył, nie plątał włosów, ale przez konsystencję był strasznie niewydajny. Włosy były miękkie i gładkie.