Mydła, pasty i żele do mycia twarzy

Ziaja Oliwkowa, Żel oczyszczający

markja
    25 października 2023 o 13:22
    Cudnie oczyszcza skórę
    Produkt jest świetny! Ma świetną konsystencję oraz zapach. Jest bardzo delikatny dla skóry, ale również bardzo dobrze ją oczyszcza. Moja skóra po użyciu tego preparatu jest bardzo miękka i czysta. Bardzo polecam do przetestowania.
  • 18 października 2022 o 14:34
    Delikatny żel do mycia twarzy idealny na jesień i zimę.
    Produkty firmy Ziaja stosuje od lat i często wracam do ulubionych. Na żel do mycia twarzy trafiłam w sklepie firmowym producenta. Skusiłam się po tym jak krem oliwkowy z serii który uwielbiam i stosuje w okresie jesienno-zimowym, więc czemu nie zaryzykować i poznać coś nowego. Butelka wykonana z wysokiej jakości plastiku w kolorze zielonym zwraca na siebie uwagę. Pojemność 200 ml ze spokojem wystarczy na dwa miesiące stosowania dwa razy dziennie. Konsystencja typowo żelowa z łatwością się rozprowadza i szybko spłukuje. Średnio się pieni i dość dobrze oczyszcza, wcześniej stosowałam płyn micelarny do demakijażu oczu. Całkiem dobry produkt odpowiedni dla skóry suchej i wrażliwej jak moja, przystępna cena, długie PAO, delikatny subtelny zapach. Pewnie jeszcze kupię kolejne opakowania.
    Zalety:
    • delikatny subtelny zapach
    • delikatny dla skóry suchej i wrażliwej
    • nie podrażnia, nie uczula, nie szczypie, nie zapycha, nie przesusza skóry
    • z łatwością się rozprowadza i zmywa
    • średnia wydajność
    • odpowiednią konsystencja nie za rzadka, nie za gęsta
    • przyjemna szata graficzna opakowania przyciąga uwagę
    • opakowanie zawiera wszystkie niezbędne informacje dotyczące produktu
    • długie PAO
    • opakowanie wykonane z wysokiej jakości plastiku
    • pojemność 200ml
    • Polska firma Ziaja
    • niska cena
    Wady:
    • średnia wydajność
    • końcówkę żelu ciężko wydobyć z opakowania
  • 28 listopada 2021 o 20:20
    Trochę wysusza
    Moja cera jest mieszana, jestem przed 30. Kupiłam żel w internetowym sklepie Ziai w promce za 6,34 zł. Pojemność 200 ml. Opakowanie to zielona butelka z twardego plastiku. Zapach jest oliwkowy, konsystencja gęsta a kolor bezbarwny. Pieni się dość delikatnie. Po zmyciu skóra przez jakiś czas jest wysuszona, a potem policzki odzyskują miękkość. Nie wpływa na przetłuszczanie strefy T. Nie wiem, czy nadaje się do demakijażu.
    • polski produkt
    • delikatna piana
    • produkt wegański
    • nie podrażnia, nie uczula
    Wady:
    • trochę wysusza skórę jak kosmetyki do skóry tłustej
    • twarda butelka
  • 4 stycznia 2021 o 21:30
    Całkiem dobry
    Żel o delikatnym,przyjemnym zapachu. Opakowanie to dość twardy plastik więc ciężko wydobyć resztę produktu. Żel do mycia twarzy nie pieni się Ale da się nim domyć twarz ponieważ jest treściwy. Starcza na bardzo długo czas. Mimo że jest przeznaczony do cery suchej to I tak polecam użyć kremu po tym żelu. Skórę zostawia przyjemna w dotyku oraz czuć ,że jest dobrze oczyszczoną. Nie zauważyłam żadnych problemów po jego użyciu.
    Zalety:
    Wady:
    • twarde opakowanie
  • 29 listopada 2020 o 23:37
    Może być
    Żel fajnie i dokładnie oczyszcza skórę. Nawilża i zmiękcza naskórek. Ma delikatny i przyjemny zapach. Nie podrażnia skóry. Żel jest w palistowej butelce. Plastik jest troche twardy i przy końcówce produktu jest problem żeby go wydobyć.
    Zalety:
    • Nawilża i zmiękcza
    • Nie podrażnia
    Wady:
    • Twarde opakowanie