Wody perfumowane damskie

notino.pl
Yves Saint Laurent Mon Paris woda perfumowana 30ml
Giorgio Armani Acqua Di Gioia woda perfumowana 100ml TESTER
YVES SAINT LAURENT Mon Paris Woda Perfumowana dla Kobiet 50ml

Nasi użytkownicy zostawili 74 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

Miziagi
    8 lutego 2025 o 1:28
    Bardzo fajne, ale bez wow i bez ogona
    Perfumy trafiają super w moje gusta, delikatne, kobiece, owocowe lub kwiatowe. ALE co z tego jak nikt ich nie czuje. Perfumy trzymają się skóry czy ubrań i nie chcą puścić ani na centymetr. Nie mają ogona, projekcja słaba. Gdyby nie to, to ocena byłaby 5/5. Kupiłam za 170 zł/ 30 ml i okej. Więcej bym nie dała. A szkoda.
    Zalety:
    • zapach delikatny
    • owocowe
    Wady:
    • projekcja zerowa, nikt ich na mnie nie czuje
    Kawi_q
    27 czerwca 2024 o 20:26
    Zapach ładny ale czegoś brakuje..
    Zapach jest naprawdę interesujący, słodki. Aczkolwiek zawiodłam się nim, niestety ja nie czuję ,,wow”. W tej cenie można znaleść inne lepsze perfumy. Flakonik broni się bardzo dobrze, jest naprawdę piękny, zapach mógłby być bardziej interesujący
    Zalety:
    • Cena, flakonik
    Wady:
    • Bardzo słodki
  • 25 marca 2024 o 19:47
    Piękne ale bliskoskorne
    Perfumy Mon Paris chciałam kupić już dawno temu ale odstraszała mnie ich mimo wszystko wysoka cena. Wkoncu udało mi się je upolować w promocji na tyle przyzwoitej że skusiłam się :) Już samo opakowanie jest śliczne. Kształt flakonika i ta czarna wstążeczka z logo YSL przywodzi na myśl coś drogiego i eleganckiego. Co do zapachu. Jest piękny, słodki i kwiatowo owocowy. Urzeka mnie w nim wyczuwalna nuta wiśni i truskawki. Mimo tej słodyczy zapach nie jest absolutnie duszącym ulepkiem. W mojej ocenie idealnie pasuje na jesień i wiosnę. Jeśli chodzi o trwałość to na ubraniach czuć go naprawdę długo nawet następnego dnia. Na mojej skórze jest również dość trwały ale raczej bliskoskorny bez ogona. Mimo to jestem w nim zakochana i raczej będę wracać do tego zapachu :)
    Zalety:
    • piękny zapach z wyczuwalną nutą wiśni i truskawki -
    • piękne eleganckie opakowanie
    Wady:
    • brak ogona, perfumy są raczej bliskoskorne
    • wysoka cena
    Kas95
    19 stycznia 2024 o 13:14
    Przepiękny zapach
    Używam tego zapachu od kilku lat. Jest przepiękny kwiatowo owocowy. Utrzymuje się bardzo długo na skórze. Czasami pryskam też na balsam by zwiększyć trwałość. Cena nie jest niska ale warto.
  • 23 października 2023 o 0:05
    Idealny dla fanek Paryża!
    Piękny flakon, perfumy pachną pięknie, słodko jednak z nutą elegancji. Zapach utrzymuje się długo, żadne perfumy nie trzymały się u mnie przez taki czas jak te- można powiedzieć, że od rana do wieczora pachną. Polecam dla dziewczyn 20 lat i więcej!
    Zalety:
    • zapach, flakon, trwałość
    W strefie wolnocłowej

Zobacz także inne Wody perfumowane damskie