Wody perfumowane damskie

Yves Saint Laurent Black Opium Extreme
notino.pl
Yves Saint Laurent Black Opium Black Opium Extreme woda perfumowana 30 ml
Sephora
Yves Saint Laurent - Black Opium Extreme - Woda Perfumowana - Black Opium Extreme Edp 30ml - Dla Kobiet
Yves Saint Laurent Black Opium Black Opium Extreme woda perfumowana 90 ml

Nasi użytkownicy zostawili 23 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

axoum_
    20 maja 2024 o 16:14
    Super
    Yves Saint Laurent Black Opium Extreme EDP to intensywniejsza wersja kultowego zapachu, która zachwyca swoją głębią i wyrazistością. Wyraźne nuty kawy, kakao i wanilii tworzą zmysłowy, energetyzujący bukiet, który otula ciepłem i tajemniczością. Flakon, utrzymany w ciemnej tonacji z brokatowym wykończeniem, doskonale odzwierciedla ekstremalny charakter perfum. To idealny wybór dla osób, które szukają wyjątkowo trwałego i intensywnego zapachu, pozostawiającego niezapomniane wrażenie. Na przemian wracam do zapachów Black Opium i są to niezastąpione perfumy jak dla mnie
  • 13 marca 2024 o 13:10
    Black Opium Extreme
    Black Opium Extreme marki Yves Saint Laurent Intensywnie kawowo-waniliowe. Czasem wyczuwam czekoladę co sprawia, że przypominają mi Dior Poison Girl. Mocne, kobiece, z pazurem. Kawa w tej kompozycji jest świeża, pachnie uprarzonymi i rozgniecionymi ziarnami kawy. Wanilia jest prawdziwa, naturalna słodka, a czasem pikantna. Czuję też ciężkie prawdziwe, gorzkie kakao. Perfumy dają ciekawe odczucie, są zmienne z orientalnych przechodzą w gourmand. Stają się apetyczne, do zjedzenia. Ja na szczęście nie czuję koszmarnego jaśminu. Miejscami wyczuwam delikatny kwiat pomarańczy słodki i kwaśny za razem. BO Extreme posiada DNA klasyka, ale te są zdecydowanie lepsze. Początkowo wyczuwalne z bliska i daleka. Po tem ja ich już nie czuję, ale one nadal są I to prawie 24H. Dla otoczenia pozostają długo wyczuwalne. Projekcja: ogromna Trwałość : bardzo dobra.
  • 10 sierpnia 2022 o 9:57
    Jeśli kochasz kawe to jest zapach dla Ciebie
    Zapach idealny jeśli lubisz smak i won parzonej kawy wymieszanej z przyprawami . Ciekawy, uwodzicielski, przyjemny zapach. Utrzymuje się 3,4h na moje skórze,przynajmnien ja mam takie wrażenie. Warto spróbować, jednak trwalsoc mnie nie urzekła. Za te cenę powinny pachnieć cały dzień.
    Zalety:
    • Ciekawy zapach
    • Otulajacy
    Wady:
  • 29 maja 2022 o 14:59
    Męska słodycz
    Używa od:próbka
    Jestem miłośniczką słodkich, ciepłych, karmelowych zapachów. Podobno każda miłośniczka słodyczy powinna wypróbować Black Opium, więc skusiłam się na próbkę tego zapachu w wersji Extreme. Zapach jest słodki, wyczuwalne jest kakao, ale ma dla mnie drażniącą, ostrą, drzewną nutę, przez co mimo swojej słodyczy jest mało kobiecy. Mając go na sobie cały czas czułam męską nutę. Zapach przypomina mi trochę Angel Mugler, może ze względu na to, że Angel w swoich nutach zawierają czekoladę, a Black Opium Extreme kakao, więc miłośniczkom Angel może się spodobać (ja do nich nie należę). Trwałość jest w miarę dobra. Oceniając subiektywnie, zapach mi się nie podoba, jest dla mnie zbyt ostry i drzewny, a liczyłam na ciepły, otulający, słodki, kakaowo-kawowy zapach.
  • 25 kwietnia 2022 o 21:34
    Jak kto lubi
    Black Opium Extreme EDP to kawa, kakao, paczula i wanilia, to wszystko przybrane pomarancza. Mocno wyczuwalny i trwaly na porę jesień-zima, jednakże ja zakochana jestem w klasyku, Wszystkie prezentują się ładnie w buteleczkach i pewnie, każdy ma swój ulubieniec. Zachęcona kupnem po pozytyw komentarzach tutaj na wizażu zakupiłam w promocji w Douglas ,jednakże nie skradł mi serca.
    Zalety:
    Wady:
    W perfumerii

Zobacz także inne Wody perfumowane damskie