Kredki do brwi

Eveline Cosmetics Pencil Duo, Kredka do brwi i rozświetlacz pod łuk brwiowy

• 1 września 2020 o 18:01
    Fajny kosmetyk
    Z tego co się orientuję to są dwa kolory. Jeden to czarny z białym rozświetlaczem, a drugi to brązowa kredka i różowy rozświelacz. Ten ostatni posiadam ja. Produkt jest łatwy w użyciu. Brązowa kredka służy nam do wyrysowania brwi. Natomiast różowa jest stosowana jako rozświetlacz pod łuk brwiowy. Dodatkowo jasną kredkę można również stosować jako cień do powiek. Właściwie jeśli chcemy to brązowa również nada się jako cień. Ja jednak używałam produktu tylko i wyłącznie do brwi. Obie kredki są miękkie co ułatwia nam aplikację. Zależnie od tego jaki nacisk będzie na kredkę to brwi będą mocniej lub mniej wyrysowane. Bardzo podoba mi się to, że po aplikacji brwi nie wyglądają sztucznie tylko naturalnie. Nie ma zbyt dużej różnicy przed czy po jednak zdecydowanie brwi prezentują się lepiej. Produkt kosztuje około 25 zł, a przy codziennej aplikacji starcza nam na jakieś cztery miesiące bez żadnego problemu. Dodatkowo cały dzień trzyma się na brwiach, nie rozmazuje się i nie ściera. Dodatkowo nie podrażnia oczu. Moim zdaniem jest to genialny produkt, łatwy w użyciu. Jego aplikacja nie zajmuje zbyt wiele czasu, a brwi wyglądają przepięknie. Zestaw w sam raz dla początkujących oraz dla profesjonalistów również.
  • 27 grudnia 2019 o 12:09
    Nie zachwyciła mnie
    Kredka kupiona na szybko jednak nie przepadam za jej używaniem. Ciężko mi się ją nakłada, rozświetlacza nie używam w ogóle, bo nie bardzo mi się podoba efekt jaki daje. Część do brwi w porządku, za taką cenę jest ok chociaż zdecydowanie wolę inne kredki.
    _inga
    27 grudnia 2019 o 9:35
    Pencil Duo, Kredka do brwi i rozświetlacz, Eveline, - Brązowa
    Od jakiegoś czasu używam wydłużająco - podkręcający tusz do rzęs u do rzęs marki Eveline i jestem nim zachwycona, postanowiłam więc przetestować inne produkty tej marki. Mimo że zakup kredka modelująca do brwi okazał się niezbyt dobrym wyborem sięgnęłam po kolejny kosmetyk marki Eveline do pielęgnacji brwi i tym razem to jest to! Kupiłam kredkę koloru brązowego jest ona w duecie z jasno różowym rozświetlaczem. Kolorystyka kredki harmonijne współgra z kolorem rozświetlacza Kredka ładnie się nakłada brwi wyglądają naturalnie długo się utrzymuje Rozświetlacz pomaga ładnie wydobyć, podkreślić brew. Jak dla mnie duży plus za opakowanie formuła 2w1 to bardzo dobry pomysł producenta, zamiast dwóch kosmetyków mamy jeden i zawsze pod ręką w komplecie.
    Zalety:
    • dobrze się nakłada nie skleja włosków
    • kolorystyka kredki harmonijne współgra z kolorem rozświetlacza
    • jest wydajna
    • trwała
    • opakowanie, formuła 2w1
    Wady:
    • moim zdaniem brak
  • 24 kwietnia 2019 o 17:38
    Jest ok
    Kredkę kupiłam pod wpływem chwili i tłumu nastolatek okupujących Rossmana na słynnej promocji. Byłam w wielkiej potrzebie bo stara akurat mi się skończyła, a na gwałt potrzebowałam nowej. Złapałam tę kredkę bo byłam w pełni przekonana że to kredka do oczu i tak jej do tej pory używam. Może jest trochę twarda ale doskonale podkreśla oko, nie rozmazuje się, nie blaknie. Natomiast jasną część używam zgodnie z jej przeznaczeniem. Ładnie podkreśla, wygląda bardzo naturalnie. Jest trwała.
    Milgret
    14 stycznia 2018 o 22:50
    Moja ulubiona!
    Moja ulubiona kredka! Używam jej jako kredki do oczu. Jako jedyna wytrzymuje cały dzień, nie ściera się i nie rozmazuje. Nie podrażnia wrażliwej okolicy oczu. Polecam jak najbardziej!

Zobacz także inne Kredki do brwi