Pomadki i szminki

Lancome Matte Shaker Matowa płynna pomadka

Nasi użytkownicy zostawili 19 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 16 lutego 2021 o 9:54
    Sprawdza się znakomicie
    Pomadki płynne Lancome możemy kupić w różnych wariantach błyszczące i matowe, w szerokiej gamie kolorystycznej. U mnie lepiej sprawdziły się te matowe, które długo pozostają na ustach, a jeśli już znikają to w sposób bardzo estetyczny- pozostawiając delikatny tint. Opakowanie jest niezwykle ładne, praktyczne i zgrabne, aplikator to wygodna gąbeczka. Przed użyciem należy wstrząsnąć opakowaniem, stąd nazwa shaker i nasączoną gąbką malujemy usta. Pomadka posiada lekką formułę, nie obciąża, nie tworzy skorupki na wargach i dodatkowo posiada ładny zapach. Opakowanie jest na tyle trwałe, że nic się z nim nie dzieje i zakrętka sama nie ma prawa się odkręcić w torebce. Kolory są ładne i zawsze można coś wybrać. Wydajność znakomita, a cena do przełknięcia. Mam tylko podejrzenie, że zostają wycofane lub pojawi się nowa formuła, bo są obecnie mało dostępne.
    Zalety:
    • formuła
    • jakość
    • trwałość
    • odcienie
    • aplikacja
    Wady:
    • aktualnie mało dostępne
    Averal
    15 lutego 2021 o 22:55
    Najlepsza pomadka
    Absolutnie uwielbiam te pomadki!! Mam 3 kolory i wszystkie sprawdzają się super. Na ustach trzymają się mega długo (z reguły muszę je domywać wieczorem płynem micelarnym), nawet jeśli wcześniej kąpałam się w morzu czy basenie. Są super wydajne i mają świetne opakowania. Na pewno jeszcze kupię.
    Zalety:
    • trwałość
    • szejkowanie ;)
    • aplikator
    Wady:
    • nie stwierdziłam
  • 27 września 2020 o 13:16
    Świetny
    Jak wersja błyszcząca totalnie mnie zawiodła, tak ten matowy jest wspaniały! Piękne kolory, idealna lekkość, fajny zapach oraz poręczne opakowanie, które sprawia iź produkt zmieści się nawet do najmniejszej torebki! Polecam serdecznie
  • 16 września 2020 o 14:42
    Lancome pomadka
    LancomeLancome, Matte Shaker (Matowa płynna pomadka)Super pomadka ma wspaniały skład olejki po których usta są nawilżone i delikatne w dotyku mam 3 szt numerki 142 372 i252
    Zalety:
    • Super pomadka ma wspaniały skład olejki po których usta są nawilżone i delikatne w dotyku pomadka zostaje tak nie ją nawet z liże pomadka jest w fajnym pojemniku mam 3 szt numerki 142 252 i 372
    anaM
    20 czerwca 2019 o 20:40
    Idealna matowa pomadka
    Jest to moja ulubiona matowa pomadka od Lancome Matte Shaker w kolorze 189 Red’y in 5. To już moje drugie opakowanie. Kolor jak dla mnie jest idealny, żywa czerwień która wygląda dobrze o każdej porze roku. Jest ona bardzo trwała, nie wysusza ust co jest dla mnie bardzo ważne. Pozostawia cienką warstwę produktu i zachowuje się bardziej jak tint.
    Zalety:
    • kolor
    • trwałość
    • nie wysusza ust
    W strefie wolnocłowej