Pomadki i szminki

Maybelline Super Stay Matte Ink Matowa Pomadka w Płynie 10 Dreamer
Maybelline Superstay Matte Ink Matowa pomadka w płynie 155 Savant Savant 5 ml
E-Glamour.pl
Maybelline Superstay Matte Ink pomadka 5 ml dla kobiet 125 Inspirer

Nasi użytkownicy zostawili 1559 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• Wczoraj o 16:54
    Cudowna pomadka
    Pomadka Maybelline Super Stay to prawdziwy game-changer w mojej kosmetyczce! Jestem absolutnie zachwycona jej trwałością – naprawdę utrzymuje się na ustach przez wiele godzin, nawet po jedzeniu i piciu. To ogromny plus, zwłaszcza w zabiegane dni, kiedy nie mam czasu na ciągłe poprawki makijażu. Paleta kolorów jest imponująca, znalazłam kilka odcieni, które idealnie pasują do różnych okazji i mojego nastroju. Aplikacja jest łatwa i precyzyjna, a formuła, choć długotrwała, nie wysusza ust tak bardzo, jak inne tego typu produkty. Jedynym minusem, jaki zauważyłam, jest to, że czasami zmycie jej wymaga trochę więcej wysiłku, ale w zamian otrzymuję nieskazitelny kolor przez cały dzień. Ogólnie rzecz biorąc, gorąco polecam pomadkę Maybelline Super Stay każdej kobiecie, która ceni sobie trwałość, bogatą kolorystykę i komfort noszenia.
  • 22 kwietnia 2025 o 22:15
    Świetna pomadka do zadań specjalnych
    Świetna pomadka do zadań specjalnych! Jest zdecydowanie długotrwała i mocno kryjąca - dzięki temu bardzo wydajna. Nie czuć jej na ustach, nie pozostawia śladów na ubraniach i na cudzych skórach :) Wybór kolorów jest bardzo duży. Cena jest odpowiednia do jakości. Pomadka ma matowe, ale nie wysuszające wykończenie. * Na zdjęciu kolor 80 - ruler
    Zalety:
    • Długotrwała
    • Ładny efekt na ustach
    • Niewysuszająca
    • Dobrze kryjąca
    • Bogata paleta kolorystyczna
    zukukuk
    13 kwietnia 2025 o 22:29
    Nie domyjesz choćbyś chciała
    Przed tym produktem świat nie widział tak trwałej szminki. Bez stosowania olejków, szminki praktycznie nie da się domyć. Jest niesamowicie trwała, przy nakładaniu pierwszej warstwy (następna nie będzie potrzebna aż do x posiłku) zakrywa całe usta. Ma przyjemny aplikator o wygodnym kształcie, który zapobiega gromadzeniu się nadmiernych ilości produktu. Jeśli szukacie trwałej szminki - ta nie ma sobie równych.
    Zalety:
    • intensywne kolory
    • długotrwałość
    • wodoodporność
    • przy pierwszym nałożeniu - idealnie równomierna
    Wady:
    • odrobina tłustego jedzenia i pomadka zaczyna się rozpuszczać
    • przy nadkładaniu produktu zbiera się w grudki
    • wysusza usta
  • 13 kwietnia 2025 o 14:59
    Najtrwalsza pomadka na rynku
    Moim zdaniem pomadka SuperStay jest jedną z klasyków makijażowych, jedyny jej minus to lekkie wysuszanie ust ale przy umiejętnej aplikacji można tego uniknąć. Ważne jest aby nie nakładać grubej warstwy ponieważ będzie to wyglądać nieestetycznie, cienka warstwa dobrze rozprowadzona w zupełności wystarczy. Wydajność pomadki jest tak dobra że dwa opakowania musiałam wyrzucić ponieważ były po terminie a mimo prawie codziennego użytkowania pomadki nadal było sporo w opakowaniu.
    Zalety:
    Wady:
    • Przesuszanie ust
  • 11 kwietnia 2025 o 11:25
    Polecam!
    Kupiłam ten produkt przypadkowo na jakąś okoliczność i teraz się bez niego nie rozstaję. Pomadka bardzo wytrzymała przy jedzeniu tłustych potraw, nie zjada się i wygląda pięknie na ustach. Bardzo często i chętnie to niej wracam, jest godna polecenia. Jest to zdecydowanie mój kosmetyk, bez którego nie wychodzę z domu, bardzo polecam :))))
    Zalety:
    • Długo się trzyma, nie zjada się, wytrzymuje tłuste potrawy, nie rozmazuje się, szybko zastyga.
    Wady:
    • Jak dla mnie brak