Pomadki i szminki

Maybelline New York SuperStay, Matte Ink Długotrwała szminka w płynie

Maybelline Super Stay Matte Ink Matowa Pomadka w Płynie 120 Artist
Maybelline Superstay Matte Ink Matowa pomadka w płynie 175 Ringleader Ringleader 5 ml
E-Glamour.pl
Maybelline Superstay Matte Ink pomadka 5 ml dla kobiet 130 Self-Starter
Maybelline New York Lippenstift Super Stay Matte ink unnude 65 seduc stres, 1er Pack (1 X 5 ML) 3600531469498

Nasi użytkownicy zostawili 1564 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• Wczoraj o 18:30
    Niezwykła trwałość
    Chyba najbardziej trwała pomadka jaką miałam okazję używać. Pomadkę dostałam od siostry, ponieważ ktoś nie trafił w jej kolor. Z chęcią ją przygarnęłam, tym bardziej, że pomadka jest w moich ulubionych odcieniach nude. Pomadka po pomalowaniu szybko wysycha, próbowałam ją zetrzeć to nie ma na nią bata :D Trzyma się cały dzień i przy suchym prowiancie nie ściera się w ogóle. Podczas jedzenia i picia długo się trzyma, ale bez przesady - po 4 daniu już się lekko zetrze :D Pomadka jest matowa i idealnie podkreśla usta. Myślę, że warto mieć ją w kosmetyczce
  • 7 maja 2025 o 22:35
    Najtrwalsza pomadka
    Jedna z moich must have każdego dnia, długo szukałam pomadki która nie będzie się ,,zjadać" po pierwszym posiłku, tu jest na odwrót wieczorem ciężko ją nawet zmyć :D potrafię nosić ją na ustach przez 10 h i nic się nie dzieję. Bardzo duża gama kolorystyczna więc na pewno każdy znajdzie swój ulubiony kolor.
    Zalety:
    • wydajna
    • bardzooo trwała
    • subtelny zapach
    • delikatna konsystencja
  • 6 maja 2025 o 6:24
    Mi nie przypadła do gustu
    NIestety nie przypadła mi do gustu, choć wiem, że ma wielu fanów. Czuję się trochę jak wyjątek. Pomimo nakładania naprawdę cienkiej warstwy, wciąż czuję ją na ustach jest lepka, ciężka i nie komfortowa w noszeniu. Utrzymuje się długo, to fakt, ale mam wrażenie,że czuje ją ciągle na ustach. Do tego strasznie wysuszała usta mimo wcześniejszego nawilżenia. Doceniam pigmentację i trwałość, ale komfort noszenia jest dla mnie równie ważny dlatego niestety, nie wrócę do niej ponownie.
    Zalety:
    • Trwałożć
    Wady:
    • Wysuszająca
    • Mam wrazenie,że ciągle czuć ją na ustach co jest nieprzyjemne
    • Uczucie lepkość
  • 5 maja 2025 o 7:43
    Jedna z najtrwalszych pomadek drogeryjnych
    Ta pomadka jest wręcz nie do zdarcia. Można jeść tłuste rzeczy, pić wszystko, myć zęby a ona i tak pięknie trzyma się na ustach. Jedyne co to brzydko się roluje, gdy się jej dokłada. Robią się wtedy takie dziwne warstwy. Bardzo ładne kolory do wyboru. Myślę, że każdy znajdzie coś dla siebie. Polecam dla osób, które nie mają czasu cały czas poprawiać ust. :)
    Zalety:
    • Gama kolorystyczna
    Wady:
    • Rolowanie przy za dużej ilości
  • 28 kwietnia 2025 o 23:52
    Pomadka Maybelline New York
    Pomadka Maybelline jest całkiem okej. Posiada dużo ładnych kolorów i ma przyjemną formułę, która łatwo się aplikuje. Jednak po pewnym czasie zauważyłam, że zaczyna wchodzić w załamania na ustach, co może wyglądać nieestetycznie. Mimo to, jeśli nie przeszkadza Ci to zbytnio, to pomadka może być dobrym wyborem na co dzień. Warto jednak pamiętać o regularnym poprawianiu makijażu, aby wyglądała świeżo przez dłuższy czas❤️!