Pomadki i szminki

Maybelline New York Maybelline x Marvel, Super Stay Matte Ink Matowa szminka w płynie

• 27 lutego 2025 o 11:56
    Wysusza usta i brzydko się zjada
    Pomadka faktycznie trzyma się długo na ustach, jednak bardzo brzydko zjada się od wewnętrznej części ust. Dodatkowo powoduje intensywne uczucie ściągnięcia oraz wysuszenia, cały czas się ją czuje. Próbowałam nakładać cienką warstwą ale to nic nie zmienia. Dokładanie jedynie potęguje nieprzyjemne odczucia. Uważam że mamy na rynku wiele lepszych produktów.
    Zalety:
    • Duży wybór kolorów
    Wady:
    • Brzydko się zjada
    • Wysusza usta
    • Czuć ją na ustach przez cały dzień
  • 14 lutego 2025 o 11:13
    dlaczego tak trudno ją spotkać?
    kupiłam ja na necie bo nietstey nigdzie w sklepie stacjonarnym nie mogłam trafic na nią! Kolor róż oczywiście! Opakowanie ładne i bardzo wygodny w użyciu pędzelek. Bardzo ładnie się nakłada n austa i super kryje a do tego bardzo szybko wysycha na ustach pozostawiając cudowny kolor i matowe wykończenie. Nie ściera się za szybko i jest dość trwała. Dla mnie super!
    Zalety:
    • piekny kolor, matowe wykończenie, trwała
    Wady:
    • ciężko ją spotkać ;(
  • 31 marca 2024 o 17:33
    Klasyk w super wydaniu
    Produkt otrzymałam w prezencie, ma ciemno różowe opakowanie z srebrną rączka gęstą konsystencję owocowy zapach świetną pigmentację krycie jest łatwa w aplikacji szybko zastyga i jest mega trwała niewiele różni się od klasycznej wersji a raczej różnicy nie widzę.Moj kolor nr 20 Pioneer ciemny różowy kolor w ciepłej tonacji
    Zalety:
    • Dostępność
    • Zapch
    • Nadaje elegacki matowy kolor
    • Mega trwałość
  • 25 września 2023 o 21:34
    Super szminka
    Rewelacja. Moja ulubiona matowa szminka. Można jeść i pić, a nawet pływać w basenie. Trzyma się naprawdę mocno i długo. Kolory są świetne. Podoba mi się to, że jest matowa. Jedyny minus to taki, że trudno się zmywa.
    Zalety:
    Wady:
    • Trudno zmyc
  • 7 września 2022 o 20:56
    Najlepsza jaką znam
    Ta pomadka to najlepsza jaką kiedykolwiek miałam! Odkąd zaczęłam swoją przygodę z tymi pomadkami są one jednymi z najlepszych jakie mam w swojej kolekcji. Posiadam już kilka kolorów i sprawdzają się na każdą okazję czy to wesele urodziny czy na co dzień. Polecam całym sercem