Pomadki i szminki

Deborah Fluid Velvet Mat Lipstick, Mat Effect Liquid Lipstick Matowa pomadka w płynie

Nasi użytkownicy zostawili 18 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 21 lutego 2022 o 21:55
    Nie warto
    Testowałam pomadkę w odcieniu fuksji o numerze 5. Jest to produkt, który mimo silnej pigmentacji niestety w formule jest traficzny. Bardzo podkreśla suche skórki, odpryskuje jak lakier do paznokci poza tymi lubi i rozmazywać
    Zalety:
    • Ładne opakowanie i odcienie
    Wady:
    • Formuła
    ZoeN
    8 września 2021 o 17:01
    Przyjemna formuła, ale dużo mniej trwała niż niektóre matowe długotrwałe pomadki
    Mam odcień 01, który jest przepięknym odcieniem nude wpadającym w róż. To już moja druga pomadka w tym kolorze, jednak po przetestowaniu innych pomadek, raczej już jej więcej nie kupię, Jest dobra, ale są lepsze i trwalsze, a przy tym tańsze. Zatem: kolor jest świetny, formuła super, nie roluje się, jest przyjemna na ustach, jednak jej trwałość jest na 4 z minusem. Nosząc moje ulubione pomadki longlasting mogę jeść i pić nie martwiąc się o jej ścieranie, a w przypadku tego produktu Deborah trzeba zaaplikować kolejną warstwę. Dla mnie ten jeden minus powoduje, że wybiorę inne pomadki, które nie dość, że są w lepszej cenie to trwałość mają duuuużo lepszą. Mimo to, lubię tę pomadkę, bo na ustach jest bardzo lekka. :)
    Zalety:
    • odcień 01 bardzo mi się podoba
    • łatwa aplikacja, dobry pędzelek
    • lekkość na ustach
    • matowe, ładne wykończenie
    • opakowanie mi się podoba
    Wady:
    • cena w porównaniu do jakości podobnych produktów
    • trwałość - zmazuje się podczas jedzenia, picia
    rokak
    13 czerwca 2021 o 21:54
    Dobry produkt
    Odcień 52 to piękna czerwień z brokatem. Aplikowanie produktu jest łatwe, trwałość całkiem dobra. Cena promocyjna jest adekwatna do jakości produktu, regularna już mniej.
    Zalety:
    • odcienie produktu
    • trwałość
    • łatwa aplikacja
    • zjadanie pomadki
    Yuuhsa
    5 listopada 2019 o 15:41
    Nie koniecznie long lasting
    Ta pomadka posiadała jako jedyna idealną jak dla mnie czerwień. I to przesądziło o jej zakupie. Pewnie nie zwróciłabym na nią uwagi gdybym szukała innych kolorów. Zachęcona przez ekspedientkę jej trwałością i kryciem, złapałam produkt i pognałam do kasy. Nie jest to zły produkt, ale nie jest też jakiś super. Czerwień na ustach , a konkretnie na konturach, okazuje się być mocnym różem, co widać po jednym łyku wody. Zjada się również dość szybko, w przeciwieństwie do mojej ulubionej pomadki z Inglota, która jest w podobnej cenie. Aplikator ma wygodny kształt, ale jest zawsze oblepiony produktem. Efekt matu jest, ale nie mocny. Mogłoby być lepiej za taką cenę.
    • aplikacja
    Wady:
    • złe dozowanie
    • szybko się zjada
  • 27 października 2019 o 13:32
    To jest to!
    Zdecydowałam się na jej zakup podczas promocji w Rossmannie. Gdyby nie zniżka, ze względu na cenę, nie zwróciłabym na nie uwagę. Postanowiłam wypróbować coś droższego, nieznanej mi marki. Nie zawiodłam się! Wybrałam kolor 08, potem dokupiłam 09. Czekam na okazję i kupię kolejne!
    Zalety:
    • super trwałość
    • dobre krycie
    • nasycone kolory
    • nie zostawia mazów na ustach
    • łatwe nakładanie
    Wady:
    • lepiej nie wyjechać poza usta, bo ciężko zmyć :)