Tusze do rzęs

Essence Volume Stylist 18h Curl & Hold Mascara Pogrubiająco-podkręcający tusz do rzęs

Nasi użytkownicy zostawili 14 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

agu921
    16 listopada 2020 o 13:39
    Dobre podkręcenie
    Tusz świetnie podkręca rzęsy, jest bardzo wydajny i tani. Ma bardzo fajny kolor. Jednak po czasie trochę się sypie. Przez pierwsze parę użyć nabiera się za dużo tuszu.
    Zalety:
    • kolor
    • świetne podkręcenie
    Wady:
    • delikatnie się sypie po czasie
    • w pierwszych użyciach nakłada się za dużo produktu
  • 20 sierpnia 2020 o 12:41
    Mój nowy hit
    Kupiłam przez przypadek za jakieś 13 zl. Spodobało mi się opakowanie. Szczotka jest całkiem duża, nie jest silikonowa. Nabiera sporo tuszu, ale efekt jaki daje dla mnie jest super. Podkreca, pogrubia i wydłuża. Trzyma sie ekstremalnie dobrze, nie osypuje się u mnie praktycznie w ogóle. Ale co za tym idzie dość ciężko ją zmyć. Dla mnie to nowy hit i na pewno kupię ponownie.
  • 27 maja 2020 o 8:01
    Mocny efekt i brak podkręcenia rzęs
    Kupiłam tę mascarę ze względu na ładne opakowanie. Tusz jest bardzo czarny/ Szczoteczka jest dosyć duża, prawie niezauważalnie wygięta w łuk, z grubym włosiem. Nabiera bardzo dużo tuszu, przez co po jednym pociągnięciu mamy już rzęsy umalowane... i troszkę sklejone. Moim zdaniem daje efekt "dramatyczny", przesadzony. Ja lubię mieć podkreślone mocno oko, więc mnie to nie przeszkadza (ten tusz robi mi cały makijaż). Jednocześnie nie kupię jej ponownie, bo wolę mieć większą kontrolę nad tym, jak mocno podkreślone będą moje oczy. Nie zauważyłam też żadnych właściwości podkręcających rzęsy. Pod koniec dnia się osypuje, potrafi też wywołać lekki świąd oka.
    Zalety:
    • daje mocny, dramatyczny efekt
    Wady:
    • skleja
    • nie podkręca rzęs
    • potrafi wywołać świąd
  • 7 marca 2020 o 17:46
    Niezła mascara za 10 zł...
    Naprawdę . Mascarę kupiłam bo brakowało mi do internetowego zamówienia darmowego czy jakoś tak. Wzięłam żeby coś wziąć :) , a że mam hopla na punkcie mascar i podkładów to padło na nią:) Opakowanie w kolorze lekko metalicznego pudrowego różu, ciekawy design zakrętki jak zauważyła koleżanka. Nie rozumiem tylko dlaczego tak wygląda ta szczoteczka na zdjęciu..? W mascarze wygląda trochę inaczej. Jest lekko wygięta w łuk i jakby od środka na tym łuku ma krótsze włoski jeszcze. Udziwniona naprawdę, ale daje radę. Pachnie jak prawdziwie mascary...:) Jest rzeczywiście czarna. Trochę na początku miałam problem z malowaniem nią szczególnie gdy chciałam zacząć od zewnątrz wymalować rzęsy , od powieki . Sklejała niemiłosiernie. Po odleżeniu jest lepiej:) Można malować z wierzchu i od środka:) . Mascara daje efekt przerysowany, lekko sklejonych rzęs ..pogrubionych, ale to ten typ mascar . Musimy się z tym liczyć . To Mascara , która ma za zadanie pogrubiać i dokładnie to robi. Wydłuża też nieźle. Nie mogę na nią narzekać..:) Za tę cenę jestem z niej zadowolona. Nie kruszy się i nie osypuje. Mam ją chyba 3 miesiąc i jest w dobrej formie.
    Zalety:
    • ciekawa szczoteczka
    • pogrubia
    • przyciemnia
    • wydłuża
    • trwała
    Wady:
    • wielbicielki naturalnego efektu nie będą zadowolone;)
  • 2 marca 2020 o 10:01
    Porażka
    Przez pierwsze kilka użyć tuszu na szczoteczkę nabiera się o wiele za dużo co sprawia ,że rzęsy się sklejają i wygląda to fatalnie. Potem jest ciut lepiej jednak zostają grudki na rzęsach co jest bardzo irytujące. Najgorsze jednak jest to, że tusz jakby nie zastyga i odbija się na skórze zarówno na górnej powiece jak i pod oczami tworząc nieestetyczne tak zwane pandy i psując tym samym cały makijaż oczu. Szkoda bo faktycznie bardzo ładnie wydłuża rzęsy i jest to jedyna jego zaleta.
    Zalety:
    • wydłuża rzęsy
    Wady:
    • brudzi
    • skleja
    • tworzy grudki