Bronzery i pudry brązujące

Collistar Terra Belle Mine Effetto Naturale Puder-róż brązujący 'Ekstra rozświetlenie'

• 25 października 2022 o 6:43
    Cudowny!!!
    Ten brązer jest cudowny .Mam cerę ciepłą,żółte tony i używam go jako róż do policzków. Wygląda po prostu bosko ! Używam tylko jego a dotychczas dwie dekady używałam tylko róży z Bourjois bo żadne inne mi tak nie pasowały a tu takie odkrycie Mam kolor 01 i o dziwo na mojej karnacji czy jestem bledsza czy bardziej opalona wychodzi piękny odcień wpadający w pomarańcz mimo że to właśnie wersja 01 a nie brzoskwiniowa 02. Używam już go bardzo długo ,na pewno dłużej niż pół roku i naprawdę jest to mój ulubieniec. Nie tworzy żadnych smug czy plam ,jest aksamitny ,widać że jakość jest świetna . Gładko sunie po policzku. Dla mnie to wyłącznie brązer do użycia na policzki a nie na całą twarz . Zużycia praktycznie nie widać więc jest mega mega wydajny ,wart każdej złotówki . Opakowanie moim zdaniem jest luksusowe , bardzo pięknie się prezentuje na żywo . Nie posiada żadnego zapachu . Oznaczam jako mój hit !! Na pewno dokupię jeszcze odcień 02 .
    Zalety:
    • Konsystencja
    • Kolor
    • Wszystko
    bogotka
    30 sierpnia 2017 o 10:19
    Ulubieniec
    Jak do tej pory, bardzo lubię kosmetyki kolorowe Collistar. Polubiłam się i z tym pudrem, bo jak zwykle długo poszukiwałam odpowiedniego dla mojej jasnej karnacji bronzera i ten się sprawdził pod każdym względem. Używałam całą wiosnę i teraz latem nr 2 (Pelle Di Pesca), a więc odcień brzoskwiniowy. Nie wiem skąd tutaj w nazwie to 'Ekstra roświetlenie', rozświetlenia nie zauważyłam. Puder nie ma błyszczących drobinek i ma matowe, choć nie takie flat matt (może właśnie dzięki tym perłowym pigmentom?), wykończenie, na czym mi zresztą zależało. 'Terra Belle Mine Efetto Naturale' sugeruje raczej naturalny efekt "bronzowienia". I taki właśnie on jest! Nie za żółty, a ciepły i dość naturalnie wyglądający nawet na bladej buzi, jako róż do policzków czy właśnie bronzer, także na ramiona i dekolt. Jest średnionapigmentowany, nie tworzy tapety i długo się utrzymuje. Podoba mi się jego skład i czuję, że moja mieszana i wrażliwa skóra go lubi. Nie wiem jednak, czy kiedyś do niego wrócę, bo lubię testować nowe produkty. Podsumowując: + ładne opakowanie z dużym lusterkiem + uparcie wydajny + dobrze się nakłada miękkim pędzlem, nie pyli + daje piękny, naturalny efekt (mocniejszy lub delikatniejszy w zależności od tego, ile się pomacha pędzlem) + nie ma zapachu, nie ma świecących drobinek, nie irytuje skóry + nie wysusza, daje poczucie pielęgnacji + nie zaobserwowałam, żeby zatykał, twarz wygląda świeżo + nic nie spływa, nie "waży się", nie robi placków - jeśli liczysz na jakiś mocno opalizujący efekt, to raczej nie jest to bronzer dla Ciebie - cena regularna dla niektórych może być minusem; mnie się kosmetyk udało kupić przez Internet za połowę ceny, jest ona jednak adekwatna do jakości produktu