Bronzery i pudry brązujące

Paese Paese x Cocolita, Warm Sunset Bronzer Bronzer

Nasi użytkownicy zostawili 106 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 17 stycznia 2023 o 15:10
    Cera muśnięta słońem nawet zimą
    Kocham brązery i nie wyobrażam sobie bez nich makijażu. Czynią cerę bardziej trójwymiarową, promienną, zdrowo muśniętą słońcem. Mam ich w swojej kolekcji dość sporo i raczej wybieram te ciepłe z uwagi na jesienny typ urody. Byłam więc na maxa zajarana, kiedy jedna z moich ulubionych polskich marek wydała na rynek Warm Sunset :) Brązer (lub bronzer, jak kto woli, pierwsza wersja jest spolszczona, druga zapożyczona z języka angielskiego, ale obie pisownie są poprawne, tak tylko wspominam w razie wątpliwości, bo mogę stosować je zamiennie) jest zapakowany w cieniutkie, zgrabne opakowanie z tektury zamykanej na magnes. Lubię takie opakowania, bo są lekkie i najchętniej zabieram je w podróż a to dodatkowo nie zajmuje dużo miejsca, mimo pojemności 9g. Sam produkt pod palcami jest przyjemny. To taka jedwabista satynka o ciepłym, ale dobrze wyważonym kolorze, który będzie pasował wielu osobom o różnych typach urody. Za ciepły może się okazać dla osób lubujących się raczej w chłodnych lub neutralnych produktach do modelowania twarzy szukających bardziej konturu niż ocieplenia. Podoba mi się to, ze kolor, pomimo ciepłej barwy, nie bije pomarańczą a aplikowany w strategiczne miejsca sprawia, że cera wygląda na opaloną w słońcu, zdrowo wyglądającą i promienną. Cera z brązerem od razu wygląda inaczej - zdecydowanie piękniej <3 Pigment kosmetyku jest odpowiedni, czyli nie za słaby i nie za mocny. Ja jestem zwolenniczką stosowania małych ilości na policzki z ewentualną opcją dołożenia koloru, niż pozbywania się nadmiaru, ale z nim doprawdy ciężko przesadzić. Nakładany na policzki pędzlem rozkłada się równomiernie, nie plami, nie robi smug. Blendowanie jest sprawne i bezproblemowe. Co prawda troszkę się sypie, ale sporo zależy od tego jak energicznie maczamy w nim pędzel, bo wiadomo - im delikatniej, tym osyp będzie mniejszy. Jeśli chodzi o wygląda na policzkach to mega mi się podoba. Pozostawia na skórze taki ładny satynowy blask (bez drobinek), który nie podkreśla faktury skóry i nie wybija się na pierwszy plan. Cera wygląda świeżo, jakby naprawdę była muśnięta słońcem. Co do trwałości nie mam zastrzeżeń, u mnie brązer trzyma się bez zarzutu przez cały dzień, przy demakijażu nie ma problemów ze zmyciem a na dłuższą metę nie powoduje powstawania niedoskonałości. Niewątpliwym plusem jest także zawartość 86% składników pochodzenia naturalnego, także fajnie, że marka stawia też na dobry jakościowo skład. Podsumowując produkt Warm Sunset sprawdza się u mnie świetnie i na pewno dalej będę po niego sięgać. Wydajność jest w porządku, cena też nie rujnuje portfela, bo regularna wynosi 34,90zł (a w promocji pewnie jeszcze mniej). Nawet jakbym chciała to nie mam się do czego przyczepić. Bardzo polecam, nawet osobom początkującym ze względu na łatwość pracy z produktem :-)
    Zalety:
    • bardzo ładnie wyważony, ciepły odcień, który będzie pasował wielu osobom
    • cera wygląda promiennie i zdrowo jakby naprawdę była muśnięta słońcem
    • bezproblemowo się nakłada, nie plami, nie robi smug
    • odpowiednio napigmentowany, ciężko z nim przesadzić
    • pozostawia na skórze ładny satynowy blask, bezdrobinkowy i nie podkreślający faktury skóry
    • zawiera 86% składników pochodzenia naturalnego
    • trwały, u mnie trzyma się przez cały dzień
    • wydajny
    • cena w porządku
    • lekkie, tekturowe i zgrabne opakowanie zamykane na magnes
    Wady:
    • trochę się osypuje podczas nakładania na pędzel, więc polecam to robić w miarę delikatnie
  • 13 stycznia 2023 o 23:21
    Bardzo dobry produkt
    Bronzer zamknięty jest w lekkim, tekturowym opakowaniu. Ma idealną konsystencję, dzięki czemu bardzo dobrze się nim pracuje. Nie tworzy plam, z łatwością można stopniować efekt kolejnym pociągnięciem pędzla. Bronzer ma piękny, matowy, ciepły kolor.
    darknee
    12 stycznia 2023 o 0:02
    Uniwersalny bronzer który sprawdzi się do makijażu twarzy jak i oczu
    Bronzer ten bardzo ładnie poprawia owal naszej twarzy, podkreśla kości policzkowe i linie żuchwy nie robiąc przy tym plam nawet jeśli nałożymy go w zbyt dużej ilości. Jest to odcień neutralny który sprawdzi się do każdej karnacji. Mega łatwo aplikuje się go puchatym pędzlem do twarzy. Spokojnie utrzymuje się na twarzy cały dzień. Bronzer sprawia wrażenie muśnięcia słońcem niczym wakacyjna opalenizna. Super sprawa. Używałam go również jako takiego postawowego cienia do powiek do makijażu dziennego. Bardzo fajnie się blenduje.
  • 11 stycznia 2023 o 22:27
    Bronzer o idealnym odcieniu!
    W końcu poznałam bronzer, który nie ma ciepłych, pomarańczowych tonów, ani nie jest zbyt ciemny :) Moja jasna cera naprawdę go polubiła! Wygląda pięknie na twarzy, można bez problemu stopniować intensywność i raczej ciężko zrobić sobie nim krzywdę. Myślę, że fajnie sprawdzi się również u osób, które zaczynają dopiero swoją przygodę z makijażem i chcą bronzera bezpiecznego. Myślę, że osoby z jasną karnacją byłyby równie zadowolone z niego, jak ja ale sądzę że nie tylko. Bardzo dobrze sprawdza się również jako cień do powiek. Na ten moment jest to najlepszy kosmetyk do konturowania, jaki kiedykolwiek miałam.
  • 11 stycznia 2023 o 22:02
    Na codzień
    Używa od:próbka
    Brązer jest dość delikatny, trudno sobie nim zrobić plamy, tonacja ciepła, ale do przeżycia. Opakowanie jest kartonowe, bez lusterka, brązer jest bardzo lekki. Czy kupiłabym go ponownie? Mając tak duży wybór innych kosmetyków, musiałoby być to coś niesamowitego, niemniej jest bardzo poprawny i go lubię.
    Otrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl

Zobacz także inne Bronzery i pudry brązujące