Bronzery i pudry brązujące

Sephora Poudre de Soleil [Bronzing Powder] Puder brązujący

Nasi użytkownicy zostawili 17 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 29 grudnia 2018 o 12:39
    Najlepszy.
    Po jednym z nieudanych zakupów bronzera, trafiłam do Sephory. Tam, miła pani z obsługi miała pięknie wykonany makijaż. Moją szczególną uwagę przykuł idealnie wykonany makijaż jej twarzy... Zdradziła mi, że tym czarodziejem był bronzer Sephora de Soleil nr 1 :) Dokonałam zakupu i również zakochałam się w nim ;) Poniżej znajdziecie wyłącznie ochy i achy :D
    Zalety:
    • 1. Wydajność, wystarczy chyba na 2 lata!
    • 2. Opakowanie z lusterkiem, bardzo trwałe,
    • gdyż spadło już kilka razy i jest całe ;)
    • 3. Delikatny zapach
    • 4. Trwałość, do wieczornego demakijażu
    • 5. Naturalny kolor
    • 6. Możliwość stopniowania koloru,
    • nie można z nim przesadzić, nigdy :)
    • 7. Cena dostosowana do jakości produktu,
    • ponieważ jest to produkt.o mega
    • doskonałej jakości :)
  • 15 grudnia 2017 o 14:15
    Pozytywne zaskoczenie
    Duża gramatura, wysoka jakość, piękne odcienie - nic tylko się "opalać" pędzlem. Kupiłam bronzer na promocji, nie byłam do niego przekonana, ale nie da się nim zrobić sobie krzywdy - nawet dla dziewczyn sceptycznie nastawionych do tego typu produktów. Nie wiem kiedy się skończy, ale jak to się stanie to kupię ponownie. Oceniam odcień najjśniejszy.
    Zalety:
    • Gramatura - 30g świetnego produktu
    • Odcienie
    • Nie da się nim zrobić plam
    Wady:
    • Bardzo się pyli
  • 27 stycznia 2017 o 19:57
    Całkiem niezły!
    Jeden z moich ulubionych kosmetyków, jestem w trakcie zużywania 2 opakowania. Bardzo wydajny, ładnie mieni się na buzi i nie robi plam. Do wyboru są bardzo ładne kolory. Minus za trwałość, ale i tak go lubię. Być może jeszcze do niego wrócę.
  • 4 grudnia 2015 o 22:31
    bardzo pozytywne zaskoczenie
    po niezbyt udanych przygodach z cieniami Sephory omijałam te kosmetyki szerokim lukiem, ale któregoś dnia jednak skusilam sie na super promo i zakupiłam tem bronzer. Nie żaluję, bo zaskoczył mnie bardzo pozytywnie. Daje naturalny, ale widoczny efekt, ktory utrzymuje sie ok 10 godz. Kolor nie wpada w żółć czy pomarańcz, to ładny kolor opalenizny. Nie zapycha porów, nie zauważyłam wysuszania cery. Ma przyjemny zapach Jest bardzo wydajny więc cena w stosunku do jakości produktu jest atrakcyjna Opakowanie czasem trudno otworzyć, ale to raczej nie jest istotny problem. Jak dla mnie, wart wypróbowania Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: rozpoczęte pierwsze
    Eylyn
    10 czerwca 2015 o 19:46
    Cudeńko
    Od dawna zamierzałam wprowadzić do swojego makijażu bronzer, jednak nie bardzo wiedziałam na jaki się zdecydować. Praktycznie każda marka kosmetyków ma w swojej ofercie przynajmniej jeden, a nawet całe serie tych produktów. Nie przepadam za uczuciem \'iskrzenia się\' twarzy (no chyba, że w grę wchodzą jakieś wyjątkowe imprezy, gdzie taki efekt jest wręcz pożądany, ale to naprawdę rzadkie przypadki jeśli chodzi o mnie). Wiedziałam więc z góry, że szukam czegoś matowego, co nadawałoby się do konturowania twarzy. Z początku moją uwagę dzięki pozytywnym recenzjom przykuł \'Bahama Mama\' jednak cena ok 80 zł to dosc sporo, nawet jeśli mamy do czynienia z tak dobrym produktem. Pomyślałam jednak, że jeżeli faktycznie jest taki cudowny to czemu by nie spróbować? Jednak kiedy zobaczyłam jego kolor \'na żywo\' to muszę przyznać, że coraz mniej widziała mi się perspektywa zakupu. Przy mojej jasnej karnacji odniosłam wrażenie, że będzie wyglądał bardzo nienaturalnie. W desperacji zerknęłam na stoisko Sephory w poszukiwaniu inspiracji i własnie ich bronzer zwrócił moją uwagę. Bardzo ładne opakowanie z lusterkiem, nie za małe, wiec swobodnie można używać nawet większych pędzli, nie za dużo coby zmieściło się do mniejszej kosmetyczki, w dodatku sprawiające wrażenie bardzo solidnego. Nie można również pominąć ciekawego zapachu, coś jakby czekolada/kakao/prażony cukier zmieszane z zapachem pudru. No po prostu musiałam go mieć. :) Muszę przyznać, że jestem zachwycona efektem jaki daje (odcień 1 \'Clair light\' idealnie pasuje do jasnej karnacji). Konturowanie jest przyjemnością, ciężko się nim skrzywdzić, nie zostawia plam, a dzięki nieco wilgotnej konsystencji zostaje na twarzy naprawdę przez cały dzień! Polecam każdej niezdecydowanej, niewiedzącej jak odnaleźć ten ideał wśród ogromu produktów :) Używam tego produktu od: 2 miesiace Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1