Maszynki do golenia męskie

Wilkinson Hydro Connect 5, Maszynka do golenia systemowa męska

• 21 sierpnia 2023 o 19:56
    Golenie nią to czysta przyjemność
    Maszynkę stosuję od kilku tygodni i świetnie się sprawdza. Główka dopasowuje się do kształtu twarzy dzięki czemu się nie zacinam. Ostrza świetnie sobie radzą nawet z najtwardszymi włoskami. Z tą maszynką golenie jest zdecydowanie szybsze i łatwiejsze. Polecam
  • 10 grudnia 2017 o 20:26
    Jak dla mnie rewelacja
    Jak dla mnie maszynka była wielkim zaskoczeniem. Kupiłam narzeczonemu i był pod wrazeniem. Najbardziej zdziwiła to ruchoma główka która na prawdę dopasowana się do kształtów jego brody podczas golenia.
    Zalety:
    • Pojemnik z złej nawilżającym, ruchoma główka
    Wady:
    • Ostrza dość szybko się tempiom.
    czapo
    4 grudnia 2017 o 18:16
    #strategiagolenia
    Uchylny trymerPrzyznaję się, że takiej niespodzianki dawno nie miałem. Żadna z dotychczasowych maszynek nie wywarła na mnie tak dobrego wrażenia jak maszynka Wilkinson Sword Hydro Connect 5! Pierwsze golenie i totalny szok, zero podrażnień, które towarzyszyły mi od zawsze. Skóra naprawdę gładka. Czego chcieć więcej?! Maszynka przeznaczona jest do golenia na mokro, w przeciwnym wypadku system nawilżania i ochrony skóry przed podrażnieniami nie będzie działał, pięć elementów tnących Ultra Glide z systemem ochrony skóry Skin Guard i oczywiście trymer który możemy uzyskać dzięki uchylnemu pojemnikowi z żelem, dzięki czemu golenie to już nie konieczność ale przyjemność. Budowa samej maszynki jest solidna, wygodnie leży w dłoni nie wspominając o nowoczesnym wyglądzie. Kolejnym plusem, jest pojemnik z żelem nawilżającym z technologią autouzupełniania żelu aktywowany za pomocą wody. System ten zapewnia o 40% mniejsze tarcie w porównaniu z paskiem nawilżającym. Ta golarka jest jedną z takich rzeczy, po użyciu których zastanawiasz się jak można było bez tego żyć. Dla mnie to jest dzieło Inżynierii maszynkę czyści się szybko, a po goleniu zawsze znajdzie swoje miejsce w nietuzinkowo wyglądającym etui. Do zalet maszynki można się bardzo szybko przyzwyczaić. Wilkinson Sword Hydro Connect 5 ma jeszcze jednego asa w rękawie. Mianowicie wkłady Hydro Connect 5 pasują do uchwytów z serii Fusion marki Gillette. Produkt w 100% godny polecenia. Idealny na świąteczny prezent. Brawo Wilkinson.
    Zalety:
    • Uchylny trymer
  • 11 września 2017 o 11:56
    mój ideał
    Maszynkę poznałam przez przypadek. W czasie podróży poślubnej zapomniałam swojej golarki i pożyczyłam od męża jego maszynkę. Po pierwszym użyciu byłam zachwycona gładkością jaką pozostawia po sobie maszynka. Dopasowuje się kształtu ciała, a ostrza dokładnie golą wszystkie włoski. Po powrocie do domu kupiłam swoją maszynkę i od ponad 4 lat jest moim hitem. Ostrza bardzo długo nie tracą swej ostrości (jedno ostrze wystarcza mi na 6 miesięcy , a gole nogi i pachy codziennie!). Niestety ma jedną wadę, ostrza są trudno dostępne ( kupuje tylko na Allegro).
    Zalety:
    • dopasowuje się do kształtu ciała,
    • dokładnie goli,
    • długo zachowuje ostrość,
    Wady:
    • trudno dostępne ostrza wymienne