Maszynki do golenia męskie

Gillette Blue 3, Jednorazowa maszynka do golenia z paskiem nawilżającym

annaskc
    29 stycznia 2024 o 19:16
    Usuwa nawet krótkie włoski, dzięki czemu golenie jest szybkie i skuteczne.
    Maszynka jednorazowa do golenia Gillette Blue 3 z paskiem nawilżającym zasługuje na pozytywną opinię. Jej ergonomiczny design sprawia, że jest łatwa w użyciu. Pasek nawilżający przynosi dodatkowy komfort podczas golenia, zapewniając gładkie i delikatne uczucie na skórze. Usuwa nawet krótkie włoski, dzięki czemu golenie jest szybkie i skuteczne. Ostrza są trwałe, a jednorazówka utrzymuje skuteczność przez dłuższy czas, co przekłada się na ekonomiczne korzystanie z produktu. Opakowanie jest poręczne i łatwe do przechowywania, a jednocześnie umożliwia higieniczne przechowywanie maszynki. Często kupuję ją w wielopaku, bo ich cena jest wtedy bardzo korzystna. Uważam, że męskie maszynki do golenia są dużo bardziej wydajne niż damskie, a wypadają lepiej cenowo. Dla tych, którzy szukają skutecznego, prostego w użyciu i ekonomicznego rozwiązania do golenia, Gillette Blue 3 jednorazowa maszynka z paskiem nawilżającym może być solidnym wyborem
    Zalety:
    • Skuteczna
    • Bardziej wydajna niż damskie maszynki
    • Wygodnie się ją trzyma
    • Korzystna cena przy zakupie wielopaka
  • 24 listopada 2022 o 22:30
    Gillette Blue dziś zakupiłam, bo promocję wytropiłam, pięknem jej oszołomiłam, więc zapasy jej zrobiłam :)
    Maszynka przez wiele lat dość często gości u mojego męża i syna jako wersja podróżna. To właśnie na urlopie miałam okazję ją przetestować. Zapomniałam zapakować moją damską wersję Gillette, więc przytuliłam jedną męską sztukę w wersji Blue. Oczywiście niechętnie rozpakowywałam ją z opakowania, gdyż posiadając zawsze niezwykle kobiecą maszynkę, ta nie zachęcała mnie jakoś do użycia... Pewne powiedzenie: jak się nie ma co się lubi, to się lubi to co ma - stało się faktem. Maszynkę użyłam wówczas w duecie z moim ulubionym żelem pod prysznic Nivea. Moje zdziwienie sięgnęło zenitu. Ta oto niepozorna maszynka, sunęła niczym po masełku. Delikatna, lekka, z wygodną rączką i niezwykle skuteczna. Po wykonanym procesie golenia, skóra jest cudownie gładka. Dotykałam i nie mogłam uwierzyć w to co czułam pod palcami. Zadawałam sobie pytanie, dlaczego przez tyle lat nie wzięłam sobie jednej od moich chłopaków i nie przetestowałam??? Why? Przyznaję, że od miesiąca sierpnia, jest to mój nr 1 wśród maszynek. Żadnych typu lady, z jakimś żelem, rozkosznie różowych, fioletowych, z szeroką rączką. Teraz jedynie Gillette Blue, smukła, leciutka jak piórko, z mega precyzyjnymi ostrzami. Starannie goli, nie pozostawiając niechcianych włosków. Nie zacina skóry a to bardzo istotna dla mnie cecha. Maszynka posiada nawilżający pasek, który mam wrażenie jest dłużej aktywny niż w wersjach damskich maszynek. Jest bardzo komfortowa w użytkowaniu. Czy można chcieć więcej? Do tego często na promocjach i nawet w opakowaniach zbiorczych. Teraz, kiedy ceny szybują w górę, oszczędności są wskazane. Polecam, gdyż naprawdę warto :) Ta Maszynka to "mercedes" wśród maszynek.
  • 7 maja 2022 o 16:14
    Sprawdzona przy męskim zaroście
    To maszynka po którą najczęściej sięgam będąc w drogerii. Dzięki niej rzadko kiedy potrafię się zaciąć. Po goleniu nie występują zaczerwienienia ani nieprzyjemne krostki. Jednorazowa maszynka, a jednak wystarcza mi na co najmniej 3 golenia, gdyż ostrza nie tępią się tak szybko jak inne. Polecam, myślę że sprawdzi się również paniom :)
    Gogo145
    20 stycznia 2022 o 7:37
    Polecamy
    Maszynki nałogowo używa mój mąż, kupując je w zbiorczych opakowaniach . Stosuje je do golenia zarostu na twarzy ,a ja wiernie podkradam je do depilacji innych części ciała. W jednym się zgadzamy On ma delikatną , wrażliwą skórę twarzy , ja również wrażliwą skórę w pozostałych miejscach. W obu przypadkach maszynka idealnie sunie usuwając owłosienie. Rączka idealnie trzyma się dłoni , jest dobrze wyprofilowana, a ruchoma nasadka wyposażona w potrójne ostrza i pasek nawilżający dopieszcza ciało usuwając zbędne owłosienie. Skóra po goleniu, depilacji jest gładka, przyjemna w dotyku, pozbawiona zacięć, niepodrażniona i oczywiście idealnie pozbawiona owłosienia. To naprawdę bardzo dobra , tania maszynka dla całej rodziny dla skóry wrażliwej, dlatego serdecznie polecamy.
    Zalety:
    • skutecznie usuwa owłosienie
    • nie powoduje podrażnień
    • lekka i precyzyjna w działaniu
    • nie powoduje zacięć
    • ostra
    • niekoniecznie jednorazowa
  • 5 sierpnia 2020 o 18:12
    Świetna
    Wygodna, poręczna dzięki obrotowej główce i gumowej rączce. Wytrzymała- nie rozleci się przy przypadkowym upadku. Golenie tą maszynką jest szybkie i sprawne. Za jednym pociągnięciem pozbywa się zarówno owłosienia na nogach jak i mocniejszych włosków pod pachami, w okolicach bikini. Ucina włoski przy samej skórze pozostawiając ją mega gładką. Nie zacięłam się tą maszynką jeszcze nigdy. Również usuwanie z niej włosków nie sprawia większych trudności. Można jej używać spokojnie pare(nawet 5-6) razy- ostrza tępią się bardzo powoli.
    Zalety:
    • Tanie
    • Poręczne
    • Szybkie, skuteczne golenie