Maszynki do golenia męskie

Gillette Blue Ii Maszynka Do Golenia 1Szt

PAUNI
    24 maja 2021 o 11:09
    Mąż chwali❤
    Mój Mąż chwali sobie te maszynki. Używa do golenia się tu i ówdzie:) Maszynki mają dobre ostrze, nie zacinają, nie powodują podrażnień. Bardzo wygodne w użyciu, rączka dobrze wyprofilowana i antypoślizgowa. W sam raz do używania pod prysznicem. Ładnie grają z różnymi żelami i piankami do golenia. Zarost odrasta powoli.
    Gogo145
    20 maja 2021 o 6:34
    Sprawdza się u kobiety i mężczyzny
    Maszynki kupuję mój mąż ,który ma delikatną i wrażliwą skórę twarzy .Są to jego ulubione maszynki do golenia ,ponieważ nie powodują podrażnienia skóry. Zwykle dokonując zakupu wybiera opakowanie zbiorcze, dlatego często i ja chętnie z nich korzystam. Delikatna rączka antypoślizgowa idealnie mieści się w dłoni ,a nasadka sunie po wybranych, owłosionych częściach ciała i precyzyjnie usuwa owłosienie. I chociaż jest to maszynka jednorazowa ostrza się nie tępią i mogą służyć do wielokrotnego użytku, zwłaszcza w przypadku pach. Po depilacji nie zauważyłam zaczerwienienia i podrażnienia skóry, wysypu niedoskonałości. Maszynka zawsze idealnie spełnia swoją funkcje pozostawiając gładką i świeżą skórę.
    Zalety:
    • idealnie usuwa owłosienie nie powodując podrażnienia skóry
    • delikatnie sunie po skórze nie powodując skaleczeń
    • korzystna cena, często w promocji
  • 13 sierpnia 2020 o 14:09
    Najlepsze
    Mąż używa tych maszynek do golenia od wielu lat i ja również często z nich korzystam. Zazwyczaj kupuje je w rossmannie w paczce 10+4sz za ok 21zl, choć ostatnio kupiłam je chyba za 16zł więc wyszło bardzo tanio ;) wystarczają na dość długo, bo mimo, że to jednorazowki to ja używam jednak kilka razy i jest ok ;) choć mają dwa ostrzą świetnie radzą sobie z usuwaniem zbędnego owłosienia, łatwo, szybko i bezproblemowo. Polecam każdemu.
    • Wykonanie
    • Łatwość użycia
  • 30 marca 2020 o 12:21
    Super sprawa!
    Tych maszynek używam chyba od zawsze i nigdy się nie zawiodłem. Są trwałe, nigdy mi się nic nie odłamało; Są wydajne; Mają bardzo ostrze ostrza! Nawet moja dziewczyna mi je podkrada :)
    Zalety:
    • ostrze ostrza
    • dobra jakość
    Wady:
  • 6 października 2019 o 9:22
    Najlepsze
    Najlepsze maszynki do golenia na rynku. Jestem kobietą w wypowiadam się we własnym imieniu ;) na chwilę obecną zbędne włoski na nogach usuwam przy pomocy depilatora jednak jeszcze rok temu używałam tylko i wyłącznie maszynek go golenia i trwało to przez około 15 lat tak więc trochę maszynek w życiu przetestowałam i uważam, że te są najlepsze. Teraz tych maszynek używam do depilacji pozostałych części ciała, tych które tego wymagają. Są one bardzo wytrzymałe, długo pozostają ostre, wystarczają na więcej niż jeden razy tylko trzeba dbać o ich higienę i dezynfekcję. Dobrze się trzymają w dłoni, bardzo ciężko się nimi zaciąć – są odpowiednio ostre. Niektóre maszynki zwłaszcza te z potrójnym ostrzem są moim zdaniem dla kobiet za ostre i łatwo jest nimi sobie zrobić krzywdę, tych maszynek to nie dotyczy i jeszcze tak niska cena za nie… Jeśli chodzi o mojego męża on nie za bardzo za nimi przepada ponieważ woli te z potrójnym ostrzem gdyż jak uważa szybciej się nimi ogoli. Podsumowują ja maszynki mogę z czystym sumieniem polecić, używam od lat, jestem bardzo bardzo zadowolona.
    Zalety:
    • wytrzymałe
    • odpowiednio ostre
    • bardzo tanie