Żele do brwi

Eveline Cosmetics Total Action, Korektor stopniowo barwiący brwi z henną 8 w 1

Eveline Total Action Korektor do brwi z henną 8w1 10ml

Nasi użytkownicy zostawili 20 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 6 marca 2025 o 10:45
    Spodziewałam się lepszego efektu.
    Korektor stopniowo barwiący brwi z henną Eveline był dla mnie nowością dla której pokusiłam się jakiś czas temu będąc na zakupach w drogerii. Szukałam czegoś do brwi żeby nadawało kształtu i koloru od razu. Ten korektor wydawało mi się bardzo ciekawym produktem więc postanowiłam zaryzykować. Niestety spodziewałam się czegoś innego, bardziej efektu wow ale dla mnie to trochę jak żel do brwi koloryzujący. Przede wszystkim szczoteczka dla mnie jest sztywna, trochę twarda i źle mi się nią operowało. Niestety na moich brwiach się to nie sprawdziło. Chyba zostanę przy tymczasowych produktach do brwi jakie mam.
  • 18 lutego 2025 o 14:17
    niestety ..
    Próbowałam !!! Nawet kilka razy. Nie udało się. Stosowałam korektor do brwi 8w1 marki Eveline na kilka sposobów. Jako sam na czyste brwi. Mam włoski dość długie ale niezbyt gęste i duże przerwy pomiędzy. Nie potrafię tak grubą szczoteczką ładnie wyczesać żeby nie pomazać skóry. Później problem z jej wyczyszczeniem (wyglądam jak 100 nieszczęść). Później próbowałam pomalować kontury i wypełnić brwi kredką a wyczesać korektorem. Niestety znowu porażka. I tak co jakiś czas wracam do tego specyfiku i nadal nie potrafię?? Chyba odpuszczę :(
    Zalety:
    • dla mnie żadnych zalet! Może nie umiem tego stosować??
    Wady:
    • gruba szczoteczka (powinna być mniejsza )
  • 13 listopada 2022 o 22:25
    Co kto lubi
    Po pierwsze: nie nazwałabym tego henną. Przy otwarciu opakowania korektor jest bardzo intensywny wręcz czarny - co daje bardzo nienaturalny efekt. Po jakimś czasie efekt nie jest już tak mocny - wtedy bym wręcz powiedziała że spisuje mi się już bardzo dobrze, ale jako zwykły korektor a nie taki stopniowo barwiący brwi. Włoski są bardziej uporządkowane
    Zalety:
    • spisuje sie jako zwykły korektor
    Wady:
    • po otwarciu opakowania pigment jest bardzo intensywny (czarny) co daje nienaturalny efekt
  • 12 listopada 2022 o 22:54
    Jako tusz ok. Jako henna nie!
    Produkt spełnia prawie wszystkie obietnice producenta: "Korektor natychmiast nadaje brwiom kolor, nabłyszcza, optycznie zagęszcza i modeluje". Jest przydatny do makijażu brwi. Ma ciemnobrązowy kolor i rzadką konsystencję. Jeśli nałożymy go za dużo, to można go rozetrzeć i jest ok. Jest wydajny. Trwałość dobra. Co do minusów.... Ma niewygodną twardą szczoteczkę przez co jest niewygodny w użyciu. Minusem i nie spełnieniem obietnicy producenta jest także to, że po 2 tygodniach a nawet miesiącu nie zauważyłam przyciemnienia brwi.
    4ngel
    17 marca 2022 o 16:12
    Miłe zaskoczenie!
    Kupiłam ten produkt, ponieważ mam jasne i niezbyt gęste brwi. Najbardziej zachęciła mnie obietnica stopniowego przyciemniania włosków (w składzie jest henna) i, o dziwo, nie zawiodłam się na tym polu - po regularnym używaniu brwi faktycznie wydają się trochę ciemniejsze. Dodatkową zaletą jest to, że w bardzo szybki sposób można zagęścić optycznie i utrwalić włoski. Produkt nie barwi skóry, pod koniec dnia łatwo go zmyć, a do tego bardzo przyjemnie pachnie. Na moich brwiach, efekt utrzymuje się cały dzień (trzeba tylko pamiętać, żeby za mocno nie dotykać później brwi - w takiej sytuacji produkt może się kruszyć).
    Zalety:
    • przyciemnia i utrwala brwi,
    • bardzo przyjemnie pachnie,
    • długo się utrzymuje,
    • nie barwi skóry, łatwo go zmyć,
    • jest tani, nawet stacjonarnie