Kredki do brwi

Oriflame Giordani Gold, Double Ended Brow Pencil Kredka do brwi ze szczoteczką

• 9 maja 2022 o 15:08
    Bez wad
    Kredka jest idealna do brwi, nie jest zbyt tłusta, nie rozwarstwia się i nie łamie. Da się nią precyzyjnie obrysować brwi, przyciemnić, ma także szczoteczkę, co jest dużym plusem
    • jakość
    • kolor
    • precyzja
  • 1 maja 2021 o 23:08
    Twarda , chłodny odcień brązu
    Dla porównania wrzucam zdjęcie dwóch dostępnych odcieni. Na początku miałam odcień Blonde (chłodny jasny brąz) i sądziłam , że jest dla mnie idealny (mam dosyć jasne brwi) . To dosyć jasny kolor, ale przyduszając bardziej kredkę idzie uzyskać ciemniejszą barwę. Super, że kolor jest chłodny ani troche nie wpada w rude, ciepłe brązy. No, ale postanowiłam też wypróbować ten ciemniejszy kolor Brown i muszę powiedzieć, że też jest świetny. Tutaj również mamy chłodny odcień , ale już znacznie ciemniejszy. W tym wypadku używam kredki ostrożnie nie przyciskając bardzo do skóry. Na szczęście dzięki twardemu rysikowi zarysowanie i idealne przyciemnienie brwi jest dziecinnie proste. Trudno jest przerysować. Kredka jest twarda, bardzo wygodna w użyciu. Plusem jest to że posiada szczoteczkę. Bardzo zadowala mnie tez trwałość. To najtrwalszy produkt do brwi jaki do tej pory stosowałam. Inne kredki lubiły ,,znikać" z brwi a tutaj tego nie mamy. Rewelacyjna jakość. Cena adekwatna, ponieważ kredka jest bardzo wydajna. zauważyłam, że mimo codziennego stosowania rzadko ją temperuję. Zapakowana w elegancki kartonik, sama kredka także prezentuje sie elegancko. Polecam
    Zalety:
    • rysik jest twardy
    • chłodny odcień brązu
    • cena w promocji
    • plus za szczoteczkę
  • 5 marca 2021 o 6:18
    Świetna konsystencja,chłodny odcień brązu,precyzja..
    Posiadam ciemniejszy odcień kredki przeznaczony dla brunetek i jest to idealny,ciemny brąz o chłodnej tonacji czyli coś co lubię. Kredka nie jest za miękka ,przez co nie mam problemu z jej zastruganiem,gdyż ta nie łamie się podczas tej czynności. Dzięki swej konsystencji nie rozmazuje się ,co mają w zwyczaju czynić bardzo miękkie tego typu produkty. Nie jest również zbyt twarda, więc łatwo wyrysowac nią idealny łuk. Produkt ładnie i precyzyjnie obrysowuje kontur brwi,jak i świetnie nadaje się do ich wypełnienia czy dorysowania pojedynczych włosków. Pozostawia na brwiach delikatnie pudrowe wykończenie,jak to obiecuje jej Producent. Dołączona szczoteczka usuwa nadmiar kosmetyku z brwi ,rozczesując je tym samym. Kolor utrzymuje się na twarzy,aż do wieczornego demakijażu. Kredka nie podrażnia,nie uczula ani nie wywołuje łzawienia oczu. Jest wykonana bardzo solidnie ,a czarne,kartonowe opakowanie ,w której ją zamknięto idealnie sprawdzi się w roli podarunku dla fanki makijażu.
    Zalety:
    • Cena w promocji ,eleganckie opakowanie, świetna ani za miękka,ani zbyt twarda konsystencja, idealny ,ciemny oraz chłodny odcień brązu, precyzja oraz długotrwałość.
  • 16 lutego 2021 o 19:43
    bardzo ją lubię
    piękny kolor, jest twarda ale jednocześnie nie trzeba naciskać nią do skóry żeby malowała, ma dla mnie idealny kolor, moim zdaniem jest bardzo powszechny, będzie pasował wielu osobą, ma super grzebyczek, pięknie wygląda, utrzymuje się cały dzień, nie znika w niewyjaśnionych okolicznościach :), nie rozmazuje się
    Zalety:
    • powyższe
    Wady:
    • cena,
  • 18 stycznia 2021 o 21:34
    Moja ulubiona
    Kolejna perełka z Oriflame, po której nie spodziewała bym się że zostanie moim hitem. W sumie poleciła mi ją siostra ale miałam już wtedy swój ulubiony produkt do brwi. Już po pierwszym użyciu wiedziałam ze zostanie ze mna na dłużej. Kredka jest dla mnie w sam raz jeśli chodzi o twardość. Fajnie się ,,ślizga" po brwiach, dla mnie najlepiej po nałożeniu podkładu. Mam odcień blonde (jestem jasną, farbowaną blondynką) i jest dla mnie idealny. Na szczęście nie podchodzi pod rudy jak wiele kredek, które miałam okazję użyć. Kolor można delikatnie stopniować, po mocniejszym przycisnięciu staje się on ciemniejszy. Produkt posiada na drugim końcu szczoteczkę, taką jak od tuszu do rzęs jednak ja jej nie używam. Kredka nie jest aż tak trwała i odporna ale przetrwała deszcz. Nie zmaże się pod warunkiem że nie dotkniemy brwi. Spodziewałam się tego po takim produkcie więc nie jest to dla mnie aż taki minus. Zdecydowanie polecam kredkę, zwłaszcza że często można ją dostać w dobrej cenie.
    U konsultantki

Zobacz także inne Kredki do brwi