Kredki do brwi

WIBO Wibo 2in1 Eyebrow System kredka i gąbka do brwi 1
Bodyland.pl
WIBO Wibo 2in1 Eyebrow System kredka i gąbka do brwi 1
Wibo Kredka do Brwi 2w1 Eyebrow System 02

Nasi użytkownicy zostawili 70 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 19 grudnia 2024 o 19:01
    Praktyczny duet do brwi
    Nie jest to produkt, po który sięgam na specjalne okazje, ale świetnie sprawdza mi się w codziennym makijażu. Kredka ma idealną konsystencję – jest wystarczająco miękka, by aplikacja była łatwa i komfortowa, ale jednocześnie na tyle twarda, by nie łamała się przy nakładaniu. Używam jej głównie do wypełnienia konturów brwi, co pozwala mi na szybkie nadanie im kształtu. Z kolei puder w gąbce to świetny dodatek, który pozwala mi na uzyskanie bardziej naturalnego efektu. Kredka wystarcza na długo, a puder w gąbce nie zużywa się w zbyt szybkim tempie. Całość jest dość trwała i nie wymaga częstych poprawek, chociaż w ciągu dnia warto lekko je poprawić, zwłaszcza jeśli brwi są narażone na wilgoć czy pot. Z pewnością jest to produkt, który warto mieć w swojej kosmetyczce i chętnie wracam do niego.
    Zalety:
    • Kredka o dobrej konsystencji, łatwa aplikacja.
    • Puder w gąbce daje naturalny efekt.
    • Wydajny produkt.
    • Przystępna cena.
    Wady:
    • Wymaga drobnych poprawek w ciągu dnia.
  • 12 listopada 2024 o 1:27
    Zbędny produkt w mojej kosmetyczce
    Niestety ten produkt bardzo mnie zawiódł, producent obiecuję trwałość, nierozmazywanie się produktu, niestety kredka bardzo się rozmazuje, ciężko zbudować nią naturalny efekt, jest bardzo intensywna (dla niektórych może być to zaleta), gdy obrysowujemy brwi produkt nie nakłada się równomiernie, w niektórych miejscach jest ciemniej, w niektórych jaśniej. Puder jest kompletnie bezużyteczny, zero precyzyjności, również bardzo się rozmazuje, dlatego nie można nakładać na brwi dużej ilości żelu, aby odpowiednio je utrwalić. Cena jest niska, ja kupiłam ją na promocji, natomiast testowałam kredki o podobnym budżecie i było o niebo lepsze. Niestety nie polecam.
    Zalety:
    • Wygodne opakowanie
    Wady:
    • Słaba trwałość
    • Rozmazywanie się produktu
    • Nie nakłada się równomiernie
    • Ciężko buduje się naturalny efekt
    • Nieprecyzyjny puder
  • 7 lutego 2024 o 14:49
    Idealna dla początkujących.
    Kredka Wibo była moim pierwszym wyborem,kiedy to zaczęłam uzupęłniać swój makijaż konturowaniem brwi. Oczywiście, nie mając o tym zielonego pojęcia,skorzystałam z pomocy ekspedientki,która zaproponowała mi ten produkt. Miał on nie być trudny w obsłudze,być dobry jakościowo i zbyt bardzo nie wyczyścić mojej kieszeni.Wibo spęłniło te warunki.Ekspedientka do mojej urody(brunetka o ciemnej oprawie) dobrała odcień 2,było to kilka lat temu,w tej chwili ta kolorystyka trochę się zmieniła ,doszedł mianowicie 3 ocień.Kiedyś przez pomyłkę zakupiłam 1,okazał się dla mnie troszkę za jasny-fajny dla blondynek i ciemnych blondynek. Kredka jest dwustronna. Z jednej strony znajduje się wysuwany i wyprofilowany aplikator,zaś z drugiej gąbeczka, którą wypęłnia się wyrysowany aplikatorem kształt.Aplikator jest mięciutki,bardzo dobrze się nim pracuje. Trochę gorzej szło mi z gąbeczką. Wychodziłam nią za kontur,albo kolor brwi nie był jednakowy, czasami pozostawiała po sobie dziwne małe kropeczki. Ogólnie gąbeczką trudno mi było zrobić tą brew idealnie i tak,żeby wyglądała naturalnie. Po pewnym czasie zaperzestałam korzystać z gąbki,a całe brwi wypęłniałam aplikatorem co dawało dużo lepszy efekt. Brwi wyglądały naturalnie i miały jednolity kolor. Kredka od tamtej pory towarzyszyła mi bardzo długo,zużyłam wiele opakowań, wcale nie korzystając z części z gąbką. Dochodząc do perfekcji w konturowaniu brwi, zaczęło mi w niej brakować trwałości. Nie można jej zaprzeczyć ładnego koloru,który się nie utlenia,ale brew można wytrzeć palcem,nawet po kilku godzinach od aplikacji. Osobom które mają odruch dotykania brwi,czy opierania się na nich,nie polecam,bo z łatwością ją wytrzecie. Ogólnie,to moje ostatnie opakowanie i będę szukać czegoś bardziej trwałego,ale dla początkujących to bardzo fajna, wygodna kredka i będę mieć do niej sentyment.
    Zalety:
    • Ładny ,naturalny kolor
    • Miękki aplikator
    • Wygodna w użyciu
    • Dobra cena
    • Kolor się nie utlenia
    • Sama się nie wytrze
    Wady:
    • Gąbka jest do niczego
    • Łatwo ją wytrzeć ręką,czy palcem,nawet niechcący
  • 8 maja 2023 o 14:47
    Bardzo dobry produkt
    Bardzo dobra kredka, dobrze kryje, nie jest sucha ale też nie tłusta. Aplikowanie jej jest bardzo łatwe i przyjemne. Zbędna jest ta gąbeczka z cieniem- zupełnie mi się nie przydaje.
    • kolory
    • aplikator
    Wady:
    • zbędna gąbeczka
  • 5 stycznia 2023 o 21:08
    Neutralna
    Kredka jest tania i łatwo dostępna więc nie wymagam jakoś dużo i tak właśnie jest. Dla mnie jest to produkt średni. Część w formie kredki jest całkiem niezła, ale dość nietrwała. Ta część z gąbką totalnie mi się nie sprawdziła. Ciężko dozować produkt i być precyzyjnym.
    Zalety:
    • cena, dostępność
    Wady:
    • nieprecyzyjność, trwałość

Zobacz także inne Kredki do brwi