Szampony do włosów

notino.pl
Loreal Elseve Color Vive Szampon 250 ml
Elseve Szampon Color Vive 400 ml
ELSEVE SZAMPON 400ML COLOR-VIVE

Nasi użytkownicy zostawili 485 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

KardiaM
    29 kwietnia 2025 o 19:13
    Dobrze zmywa produkty do stylizacji
    Lubię czasem sięgać po mocniejsze szampony, by solidniej oczyścić włosy. Tutaj skusiłam się zarówno Marką, jak i przeznaczeniem do wymagających włosów. Opakowanie jest ładne i ma zamknięcie "na klik". Nie miałam problemów z jego otwieraniem i nie zacinało się. Szampon ma gęstą konsystencję, biało - perłowy kolor i dość mocny zapach, ale mnie się on spodobał. Wystarczy niewielka ilość, bo bardzo dobrze się pieni. Poradził sobie z oczyszczeniem włosów z produktów do stylizacji, a nawet ze zmyciem brokatu. Nie spowodował żadnych relacji niepożądanych, włosy były odświeżone i ładnie się błyszczały, przez co ich kolor był bardziej wyrazisty. Chętnie wracam do niego co jakiś czas naprzemiennie z delikatniejszymi produktami.
  • 29 kwietnia 2025 o 12:07
    Niestety się zawiodłam
    Niestety, L'Oréal Elseve Color-Vive nie sprawdził się u mnie tak, jak oczekiwałam. Choć producent obiecuje ochronę koloru i odżywienie włosów farbowanych, u mnie efekt był odwrotny – włosy po myciu były obciążone, szybciej się przetłuszczały i wyglądały na przyklapnięte. Co gorsza, nie zauważyłam, aby szampon w jakikolwiek sposób przedłużał trwałość koloru – po kilku myciach kolor wyblakł tak samo, jak przy zwykłym szamponie bez funkcji ochrony koloru. Dodatkowo zawiera silikony i dość intensywny zapach, który nie każdemu przypadnie do gustu. Moim zdaniem są na rynku delikatniejsze i skuteczniejsze produkty do włosów farbowanych – niestety, do tego szamponu raczej nie wrócę.
  • 28 kwietnia 2025 o 18:20
    szampon
    Szampon L’Oreal Paris Elseve Color-Vive dobrze chroni kolor włosów farbowanych, nawilża je i nadaje blasku. Ma przyjemny zapach i jest wydajny. Może jednak nieco przyspieszać wypłukiwanie koloru przy częstym myciu
    Zalety:
    Wady:
  • 21 kwietnia 2025 o 23:59
    Super zapach
    Szampon do włosów pięknie pachnie, pieni sie dosc przyjemnie dzieki temu skora glowy jest umyta , nie wysusza włosów ani nie mam lupiezu po nim, kolor jest chroniony w pewnym stopniu. Cena jest niska na promocji często.
    malazu
    16 marca 2025 o 21:25
    Bardzo dobry szampon
    Szamponu używałam razem z odżywką z tej samej serii. Wydaje mi się, że faktycznie ochrania kolor. Bardzo fajnie myje się nim skórę głowy. Jest świetny do codziennego użytku i dobrze oczyszcza. Włosy po umyciu nie są oklapnięte, a wręcz są uniesione u nasady - za to ogromny plus. Ma ładny zapach, fajne opakowanie i jest baaardzo wydajny.