Szampony do włosów

TRESemme Violet Blonde Shine, Shampoo with Pearl Extract & Violet Toning Pigment Szampon do włosów blond, rozjaśnionych i siwych

• 22 listopada 2021 o 20:35
    Super szampon polecam
    Kocham tą markę, testowałam już chyba każdy szampon od nich i na żadnym się nie zawiodłam. Pierwszy raz poznałam ta markę 5 lat temu na wyjeździe do USA, później pojawiła się w Polsce i te produkty zawsze będą dominować u mnie w łazience. Szampon niweluje żółte tony, nie wysusza, nadaje piękna poświatę.
    • skuteczność
    • nie wysusza
    Wady:
    • Małe opakowanie
    annasos
    29 stycznia 2021 o 11:38
    Dobry, ale jeszcze nie to
    Szampon przy regularnym użytkowaniu spełnia swoje zadanie i neutralizuje żółte tony. Niestety jak większość fioletowych szamponów mocno je wysusza, efektem tego jest burza włosów z kołtunami. W połączeniu z bogatą maską do włosów udaje mi się dopiero je wyczesać. Będę szukać dalej.
    Zalety:
    • neutralizuje żółte tony
    Wady:
    • przesuszenie włosów
  • 9 stycznia 2021 o 10:01
    Fajny.
    Kupiłam szampon w celu zmienienia odcień koloru na nieco chłodniejszy. Mam naturalny kolor jasny blond i moje włosy są mniej podatne na taka mini koloryzacje. Po kilku użyciach zauważyłam subtelnie chłodniejszy i nieco ciemniejszy kolor. Szampon daje delikatniejszy efekt niż po użyciu płukanki. Szampon nie wysusza włosów wręcz przeciwnie włosy są zregenerowane i mocno nawilżone. Nie obciąża on włosów, włosy są obite od nasady. Podoba mi się pojemność 250ml gdyż lubię mniejsze pojemności. Zapłaciłam za szampon około 25zl jest to cena dość wysoka w porównaniu do pojemności i drogeryjnej półki. Ale chętnie do niego wrócę.
    kasias_
    31 grudnia 2020 o 14:22
    Strzał w dziesiątkę
    Zmęczona ciągłym szukaniem sposobu na „odżółcenie” mojego sombre kupiłam na promocji w rossmannie ten właśnie szampon i zdecydowanie NIE ŻAŁUJE! Już po pierwszym użyciu widzę efekt lekkiego ochłodzenia koloru i przede wszystkim brak wybijających się żółtych kosmyków. Ładnie się pieni, ma baaardzo fioletowy kolor ale nie barwi ani dłoni, ani łazienki. Włosy po nim są sypkie, nie są splątane co dla mnie jest dużym plusem. Ładnie pachnie. Dla mnie najlepszy fioletowy produkt jakiego do tej pory używałam.
  • 4 grudnia 2020 o 22:29
    Fioletowa formuła
    Zakupiłam szapon ponieważ chciałam uzyskać chłodny platynowy odcień. Przy regularnym stosowaniu szampon niweluje żółte odcienie, rozjaśnia włosy a przy tym ich nie wysusza. Jeśli chcemy osiągnąć lepszy efekt można zastosować dłużej na włosach. Używałam już kiedyś tego typu kosmetyków ale niestety wysuszały moje włosy. Tresemme oczyszcza włosy i sprawia ze stają się lśniące a odcień chłodniejszy bez żóltych refleksów.
    Zalety:
    • nie wysusza włosów,
    • rozjaśnia,
    • niweluje żółty odcień