Szampony do włosów

L'Oreal Paris Elseve, Color-vive Purple Shampoo Szampon przeciw żółtym i miedzianym odcieniom

Loreal Elvive Colour Protect Anti-Brassiness Purple szampon do włosów 200ml
notino.pl
Loreal Elvive Colour Protect Anti-Brassiness Purple szampon do włosów 200ml
L'Oréal Paris Color-Vive Purple
Loreal Elseve Color-Vive Purple Szampon Przeciw Żółtym i Miedzianym Odcieniom 200ml

Nasi użytkownicy zostawili 166 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 1 maja 2025 o 6:58
    Obciąża
    Mam włosy przetłuszczające się i bardzo uważam, co nakładam na glowę. Po wizycie u fryzjera i robieniu refleksów farbą, miałam zbyt ciepły odcień blondu. Chciałam go odrobinę schłodzić i postanowiłam kupić szampon Loreal. Teoretycznie szampon ochlodził kolor, sam efekt podobał mi się średnio, bo nie był to chłodny blond, tylko taki ciemniejszy kolor błotka. Natomiast produkt farbuje paznokcie i dłonie, co oczywiście można zmyć, ale nie tak szybko jak byśmy chciały :-) Dodatkowym minusem jest przeciążenie wlosów. W zasadzie po myciu już są oklapłe i takie przeciążone u nasady. W ciągu dnia bardzo szybko wymagają mycia. Na szczęście kiedy farba fryzjerska się spłukała, wyszedł ładny odcień i nie musiałam kontynuować przygody z Lorealem :-) Miałam zdecydowanie lepsze produkty tego typu i zdecydowanie nie kupię ponownie.
  • 24 lutego 2025 o 13:07
    Najlepszy dla blondynek o żółtym odcieniu włosów
    L’Oreal Elseve Color-Vive Purple Shampoo to dobry wybór dla osób, które chcą utrzymać chłodny odcień blond lub siwych włosów bez częstych wizyt u fryzjera. Jest łatwy w użyciu i nie tak agresywny jak profesjonalne fioletowe szampony, ale może nie być wystarczająco silny na mocno zażółcone włosy. Regularne stosowanie i odpowiednia pielęgnacja nawilżająca to klucz do najlepszych efektów. Używałam go jak jeszcze byłam blondynką
    Zalety:
    • Dobra neutralizacja żółtych tonów – regularne stosowanie pomaga utrzymać chłodny odcień blond lub siwych włosów.
    • Łatwo dostępny i przystępny cenowo – można go znaleźć w większości drogerii.
    • Nie wysusza włosów tak bardzo jak inne fioletowe szampony – formuła jest nieco łagodniejsza.
    • Ładny zapach – charakterystyczny dla serii Elseve, długo utrzymuje się na włosach.
    • Dobra konsystencja – nie jest zbyt wodnisty, łatwo się rozprowadza.
    Wady:
    • Efekt jest dość łagodny – jeśli włosy mają mocno żółty odcień, może nie dać wystarczających rezultatów.
  • 26 listopada 2024 o 6:51
    Raczej nie kupię ponownie
    Szampon ładnie neutralizuje żółty odcień włosów, ale.... neutralizuje też skórę dłoni, skórki ..... Szczególnie mocno wrzera się jeśli mamy suchą skórę. Wszystko się oczywiście zmyje, ale nie od razu. Z włosów również trudniej go spłukać niż inny przeciętny szampon, nawet fioletowy. Jest też mało wydajny, a cena jest wysoka w stosunku do pojemności. Zapach jest ok, nie jest duszący jak to czasami bywa z fioletowymi szamponami.
  • 19 października 2024 o 16:35
    Szampon do włosów
    Ten szampon sprawił że moje włosy były miękkie wygładzone i lśniące pomimo że mam je farbowany i kilkakrotnie rozjaśnione spodziewałam się gorszych efektów a w tym przypadku szampon bardzo mnie zaskoczył oczywiście pozytywnie przy regularnym stosowaniu w niektórych przypadkach może sprawić że będziecie mieli więcej łupieży lecz razem je nakłada tylko na skórę głowy lecz na włosy a pozostałe wasze ulubione szampony oczyszczające dla skóry głowy
    Zalety:
    • Super szambo sprawił że moje włosy były miękkie lśniące i wygładzone zapach jest przesłodki i cudowny włosy po jego użyciu są bardzo bardzo pachnące
    Wady:
    • Produkt ma niewygodne opakowanie czasami nie można z niego wycisnąć ani kropli produktu lecz uważam że jest to jedyna wata
  • 8 października 2024 o 21:45
    Szampon L'oreal Paris polecam ????
    Szampon używam już od dłuższego czasu, jeszcze kiedy nie był dostępny w Polsce :) kolor po nim fajnie się wychładza, nie farbuje dłoni przy myciu. Kolor jest równy po użyciu. Jak na tak małą butelkę, jest super wydajny. Dobrze się pieni. Polecam!!!