Szampony do włosów

Garnier Fructis, Banana Hair Food, Odżywczy szampon do włosów bardzo suchych

Fructis Hair Food Banana Szampon do włosów 350 ml
Garnier Fructis Banana Hair Food Szampon Do Włosów
Garnier Fructis Banana Hair Food

Nasi użytkownicy zostawili 178 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 22 kwietnia 2025 o 23:19
    Prawdziwa bomba bananowa
    To prawdziwa bananowa bomba dla suchych włosów! Jeden z moich ulubionych szamponów, gdy moje włosy potrzebują solidnej dawki nawilżenia i odżywienia. Już sam zapach sprawia, że mycie włosów staje się czystą przyjemnością intensywny, słodki aromat banana utrzymuje się na włosach jeszcze długo po umyciu. Szampon ma lekką, kremową konsystencję i delikatnie myje, nie przesuszając skóry głowy ani końcówek. Idealnie sprawdza się do codziennego użytku, nawet przy wrażliwej skórze. Na duży plus zasługuje też wygodne opakowanie łatwo wydobyć z niego odpowiednią ilość produktu, nawet mokrymi dłońmi. W połączeniu z odżywką z tej samej serii daje naprawdę zauważalne efekty – włosy są miękkie, gładkie i wyglądają zdrowiej.
    Zalety:
    • Odpowiedni do codziennego mycia
    • Nie wysusza włosów
    • Świetnie się pieni
  • 11 kwietnia 2025 o 23:06
    Sympatyczny
    Kiedyś miałam bananową maskę z tej serii i byłam bardzo zadowolona. Teraz przyszła pora na szampon. Kształt butelki jest bardzo ciekawy, a zawartość super pachnąca bananami. Szampon jest bardzo wydajny, dobrze się pieni. Uważam że dobrze myje włosy, nie wysusza, nie przetłuszcza. Polecam dla osób które poza właściwościami pielęgnacyjnymi cenią sobie zapach.
  • 12 marca 2025 o 9:57
    Bananowy szał
    Już kilka razy testowałam różne produkty z tej serii, ale chyba moją ulubioną wersją zapachową pozostaje bananowa. Wiecie, taki prawdziwy banan, a nie taka bardzo sztuczna, chemiczna jego wersja. Początkowo myślałam, że szampon będzie bardzo niewydajny, ale nie dajcie się zmylić - jest dość gęsty, ale przyjemnie i bezproblemowo się rozprowadza, co zdecydowanie sprawia, że jest wydajny. Opakowanie jest przyjemne, bardzo dobrze się z niego wyciska produkt, szata graficzna jest ładna - ale nie jestem w stanie pojąć jak ktoś mógłby (oprócz dzieci) uznać, że to produkt do jedzenia. Cena... no cóż i tu mamy problem. W zwykłej cenie zdecydowanie nie, na promocjach owszem. Swój kupiłam w Action za 16zł i uważam to za odpowiednią cenę (przez chwile był na promocji za 10zł i to dopiero okazja, aż żałuję, że nie zrobiłam zapasów!) Bardzo dobre działanie na włosy, mogłabym nie używać po nim odżywki, włosy są gładkie i przyjemne w dotyku. Jeden z minusów to taki, że trzeba go bardzo dokładnie spłukać - raz mi się nie udało i ten obszar wyglądał na bardzo przetłuszczony, nawet suchy szampon nie pomógł.
    Zalety:
    • zapach, opakowanie, wydajność, działanie
    Wady:
    • zbyt wysoka regularna cena, w promocji warto kupić
  • 29 listopada 2024 o 9:43
    Absolutnie obrzydliwy
    Skleja włosy i nie daje się normalnie spłukać. Próbowałam go używać dwukrotnie i dwukrotnie włosy po suszeniu musiałam ponownie myć. Czegoś równie wstrętnego chyba nigdy nie zdarzyło mi się kupić.
    Wady:
    • Skleja włosy
    • Nie daje się spłukać
  • 20 października 2024 o 22:12
    Bardzo go lubię!
    Chciałabym podzielić się moją opinią na temat szamponu Garnier Banana Hair Food! To jeden z najlepszych produktów, jakie miałam przyjemność używać. Już od pierwszego zastosowania zakochałam się w jego działaniu. Pierwsze, co mnie urzekło, to zapach! Pachnie jak świeże banany, a to uczucie towarzyszy mi podczas całego mycia włosów – po prostu cudowne! Co więcej, szampon świetnie oczyszcza włosy, usuwa wszelkie zanieczyszczenia i nadmiar sebum, ale nie przesusza ich. Nie obciąża włosów, więc po użyciu są lekkie, puszyste i pełne blasku. Po myciu łatwo się rozczesują i są miękkie w dotyku. Idealny wybór dla tych, którzy chcą, aby ich włosy wyglądały zdrowo i świeżo! Podsumowując, jeśli szukacie szamponu, który nie tylko dobrze oczyszcza, ale też pięknie pachnie i nie obciąża, to zdecydowanie polecam Banana Hair Food. Naprawdę warto spróbować!