Szampony do włosów

Dessange Reparation Gelee Royale, Shampooing Nutri-Reparateur Szampon naprawczy

Nasi użytkownicy zostawili 51 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 29 listopada 2024 o 18:47
    Świetnie się sprawdza z odżywką z tej samej serii
    Skusiłam się na ten szampon po przeczytaniu wielu pozytywnych opinii na wizaż. Kupiłam go w hebe razem z odżywką z tej samej serii. Moje włosy są długie, cienkie, niezbyt skore do układania. Do tego lubią się przesuszać. Muszę myć je co drugi dzień żeby ładnie wyglądały. Szampon ma gęstą, kremową konsystencję. Bardzo mocno się pieni. Wystarczy niewielka ilość produktu, żeby dobrze umyć włosy. Zapach niekoniecznie przypadł mi do gustu ale nie jest zbyt intensywny i po wysuszeniu już go nie czuję. Włosy po umyciu i zastosowaniu odżywki łatwo się rozczesują, nie są splątane ani szorstkie. Po wysuszeniu są ładnie odbite od nasady i delikatne w dotyku. Po pierwszych zachwytach niestety znalazłam jeden minus, przy dłuższym stosowaniu swędzi mnie po nim głowa. Co któreś mycie stosuję więc inny szampon i to załatwia sprawę. Ogólnie jestem nim zachwycona. Dobijam już dna i muszę przyznać, że jest bardzo wydajny a kupiony na promce wychodzi bardzo dobrze. Na pewno kupię ponownie.
  • 15 czerwca 2024 o 17:35
    Fantastyczna seria ♥️
    Otrzymałam w prezencie odżywkę oraz recenzowany szampon Gelee Royale i od razu napiszę, że jestem pod wrażeniem działania tych kosmetyków - śmiało mogę powiedzieć, że dorównują one moim ukochanym Kerastase! Moje włosy były rozjaśniane przez cztery lata, są z natury suche, z tendencją do skrętu. Skórę głowy mam wrażliwą, codziennie stylizuję włosy i używam kosmetyków do tego przeznaczonych, dlatego od szamponu oczekuję mocnego oczyszczania i jednocześnie delikatności, coby ten mój nadwrażliwy łeb nie ucierpiał zanadto. Dodajmy do tego piękny zapach, odbijanie włosów u nasady i dyscyplinowanie ich, na dobrej wydajności i przystępnej cenie skończywszy - i mamy szampon idealny. Jaki jest Gelee Royale? + Zamknięty w wygodnym opakowaniu. + Gęsty, perłowy, doskonale się pieniący. + Pięknie pachnący, zapach kojarzy mi się z perfumami Guerlaina - jest bogaty, kobiecy i trwały! + Doskonale oczyszczający - po dwukrotnym myciu włosy są idealnie czyste i świeże, odbite u nasady, a zdyscyplinowane na długości. + Delikatny dla mojej skóry - choć to szampon z gatunku tych mocnych (według nomenklatury włosomaniaczek to RYPACZ ;P), to jednak obchodzi się on niezwykle łagodnie ze skórą głowy. + Nie obciąża i nie plącze włosów. + Nabłyszcza pukle i sprawia, że naprawdę wyglądają przepięknie. Nie wysusza! + Wydajny i niedrogi, do tego łatwo dostępny. Wad nie odnotowałam. Ogólnie rzecz biorąc - efekty, jakie daje mi ten szampon są porównywalne z tym, co uzyskuję przy kąpielach do włosów z Kerastase - z tą różnicą, że Dessange kosztuje ułamek ceny Kerastase. To właśnie sprawia, że zagości on na stałe w mojej łazience - bo rezultaty są nieziemskie, a portfel nie cierpi! Polecam serdecznie ♥️
  • 1 lutego 2024 o 22:07
    Jestem bardzo zadowolona
    Szampon naprawczy wzbogacony mleczkiem pszczelim do włosów bardzo zniszczonych i osłabionych sprawdził się na moich zniszczonych i wysuszonych kosmykach doskonale. Włosy po jego użyciu były miękkie i widocznie zdrowsze. Do tego pięknie pachniały, gdyż cała seria ma mocny, przyjemny zapach, który na długo zostaje na włosach. Estetyczna butelka mieści 250 ml kosmetyku o gęstej konsystencji i białej, połyskującej barwie. Szampon jest niezwykle wydajny, ponieważ wystarczy naprawdę odrobina aby dokładnie umyć skórę głowy i włosy. Na pewno do niego wrócę.
  • 27 listopada 2023 o 7:22
    Cudowny szampon spełniający obietnicę producenta
    Przede wszystkim cała seria ma piękny zapach, który długo utrzymuje się na włosach. Szampon jest fantastyczny, gęsty, pieniący się, włosy wyglądają po nim świetnie, stosowałam go też bez innych kosmetyków typu odżywki po i byłam bardzo zadowolona z wyglądu włosów. Już po pierwszym użyciu bardzo zauważalne jest wypełnienie, nawilżenie i nabłyszczenie włosów, stają się odbudowane i bardzo ładnie układają się też bez stylizacji. Do moich włosów jest idealnym duetem z odżywką, bo całość pięknie się uzupełnia i wzmacnia działanie. Od pierwszego użycia efekty były bardzo widoczne, zwłaszcza nabłyszczenie, nawilżenie i wypełnienie. To było wow, bo wcześniej używałam dobrych kosmetyków ale nie zrobiły tyle dobrego w tak krótkim czasie.
    Otrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
  • 24 listopada 2023 o 9:12
    Cudowny szampon
    Używa od:próbka
    Wykorzystał/a:jedna próbka
    Pięknie pachnie, oczyszcza, wygładza, nawilża. Do moich włosów sprawdza się idealnie. Ma idealną konsystencję, łatwo się rozprowadza. Zapach utrzymuje się naprawdę długo na włosach.Z całą pewnością będę go używać regularnie.
    Otrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl