Błyszczyki

Miyo Outstanding Błyszczyk do Ust 31 Biscuit
Miyo Outstanding

• 3 grudnia 2024 o 21:30
    Może być
    Standardowe opakowanie z aplikatorem. Mój odcień to 21 for keep one the lip taki brudny róż. Ma przyjemną konsystencję i delikatny słodko-sztuczny zapach. Posiada świetną pigmentację. Na ustach daje błyszczący efekt. Komfortowo się nosi, a do tego nawilża. Wydajność średnia. I jak wiadomo zbyt długo się nie utrzymuje. Dla mnie sam odcień jest zbyt jasny do noszenia samodzielnie, ale z ciemniejszą konturówką się broni. Może być.
  • 16 października 2024 o 13:37
    Uwielbiam!!!
    Odcień numer 30 to mój absolutny ulubieniec! Przepięknie wygląda na ustach, nadaje im miękkości i jak na błyszczyk całkiem długo się utrzymuje. Jest idealny nałożony sam, a także na konturówkę czy matową pomadkę. Dzięki niemu usta wyglądają soczyście i nabierają delikatnie różowego, naturalnego koloru, który pasuje każdemu.
    Zalety:
    • Kolor
    • Wykończenie
    vicxkxy
    9 października 2022 o 12:26
    Bardzo słaby
    Mam usta, które dość łatwo się przesuszają i robią się spierzchnięte, więc zawsze potrzebują nawilżenia. Ten błyszczyk kupiłam w ciemno, co rzadko się u mnie zdarza. Ja kupiłam kolor nr 2, czyli bezbarwny. Jest zapakowany w zwykłe opakowanie z aplikatorem, w którym zawsze są pakowane błyszczyki czy niektóre pomadki. Jego pojemność to 4 ml. Dość łatwo się go aplikuje, a jeśli chodzi o efekt, który daje, to niestety nie jest to coś specjalnego, bo nie jest to napewno efekt z droninkami jak obiecał producent, tylko bez, co mnie negatywnie zaskoczyło. Jeśli chodzi o trwałość, to jest tragiczna, po krótkiej chwili zniknął mi z ust, było to kilka minut, więc się zawiodłam. Podsumowując, zawiodłam się, bo myślałam, że będzie dobrą opcją, ale jest bardzo słaby i nie widzę ani jednej zalety. Nie kupię ponownie i nie polecam.
    Zalety:
    Wady:
    • nie ma efektu z droninkami
    • po kilku minutach znika, więc trwałość ma tragiczną
  • 20 marca 2021 o 21:46
    W miarę ok
    Używam koloru nr 2- Impulse(bezbarwny). Posiada bardzo dobrze zmielone drobinki, dzięki czemu daje naturalny efekt wypielęgnowanych ust. Nie jest super trwały, ale skutecznie nawilża usta pozostawiając przez jakiś czas warstwę, która utrzymuje wargi w dobrej kondycji. Przepięknie pachnie, tak słodko jakby żelkami. Niestety posiadam lepsze produkty w podobnej cenie, dlatego jest dla mnie średniakiem.
    Zalety:
    • nawilża usta przez jakiś czas
    • dobrze zmielone błyszczące drobinki
    Wady:
    • zbyt mała trwałość
  • 2 stycznia 2021 o 16:09
    Śreniaczek
    Otrzymałam ten produkt w prezencie. Błyszczyk ma bardzo intensywny kolor i ładnie utrzymuje się na ustach. Problemem dla mnie jest to, że jest w nim za dużo drobno zmielonego brokatu, który jest widoczny na ustach. Zapach kosmetyku jest przyjemny, pudrowy.
    Zalety:
    • kolor,
    • cena,
    • opakowanie,
    • trwałość.
    Wady:
    • dużo zmielonego brokatu, który widać na ustach.